Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Moonte @ 2022 12 02, 00:30)
Va kada neis, va tuomet ir galesi ka sakyti. O kol kas, kam reikia, kas nori, tas ir eina.

Idomucia, kokia prasme, man aiskinti - koks skirtumas. Tu gi vis tiek isijuoses irodinesi priesingai. Geriausias variantas patirti savo kailiu.

Ta pati veiksma padarytk Lietuvoje ir tapati Rusijoje. Na tarkim paprasciausia iseik su plakatu Lietuvoje, kad tu pries represijas, o veliau Rusijoje. Sulyginsi savo patirtys Lietuvoje ir Rusijoje.

"Apsaugininkams užkliuvo renginyje su plakatu stovėjęs vyras"
"Kartu su policijos pareigūnais jie ramiai stovintį ir rankose plakatą laikantį vyriškį išvesdino ir nuvežė į policijos komisariatą"

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 12 02, 00:43)
Kai lietuviu vyrus gaudys i armija, tada dar neaishku kokios represijos cia bus.
Skirtingos situacijos ir suvokimai.
Aishku galime dziaugtis kad pas mus dar kur kas geriau, bet neaishku kiek dziaugsmes, nes viskas ish esmes blogeja.
Ir ne tik Lietuvoje, o visoje Europoje. Uk tai man baisu darosi ka jie ten darys su pragyvenimu. Kol kas Burbanti dziaugiasi, kad statybose gerai uzhdirba... Statybos ne kotletai inertishki reikalai, bet kai jos stos, tai labai ilgam...

Idomucia, as ne toks zmogus, manimi tikrai labai sunku manipuliuoti, psichozes neivarysi, del to kas neva bus. Kaip jau minejau, kai bus, tuomet ir spresiu.
Kol kas, as puikiai gyvenu, galimai todel, kad nebijau issukiu, kiekviena krize man yra galimybe...
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 12 02, 00:45)
Uarda, o kam taip susireiksminti niekui, kuris tu man esi, kas tut eokia esi, kad tave bijociau?  Is kur tas pas tave poreikis, kad kazkoks niekas butinai tave privalo bijoti? Ir kodel, as tau niekui, uradai, pati budama tau niekas, tureciau atsakineti. Uarda, cia tu matyt megsti idiotizmu uzsiimineti, mane tai nedomina, nejaudina, ka tu ten galvoji, kaip vertini, tu niekas, visiskai neitakojantis mano gyvenimo kokybes. As tai stebiyuosi, pacios susireiksminimu. Kita vertus, reiksminkis, prie ko cia as...

Na gal ne manęs 😂. O Kodėl bijot ir sukat kalba nzn Keista lb melavote tada? Moteris jau amžiuje, o elgiates kaip vaikas... Keista.
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2022 12 02, 00:46)
"Apsaugininkams užkliuvo renginyje su plakatu stovėjęs vyras"
"Kartu su policijos pareigūnais jie ramiai stovintį ir rankose plakatą laikantį vyriškį išvesdino ir nuvežė į policijos komisariatą"

Bla, bla bla...
Isimta is konteksto, nieko nepasako ir nieko nepatvirtina.

O ir pacia, as nepasitikiu, nes puikiai atsimenu pacios gebejimus cituoti biggrin.gif
O svarbiausia, uarda, man sia tema tavo nuomone neidomi.
Papildyta:
QUOTE(uarda @ 2022 12 02, 00:51)
Na gal ne manęs 😂. O Kodėl bijot ir sukat kalba nzn  Keista lb melavote tada? Moteris jau amžiuje, o elgiates kaip vaikas... Keista.

Urada esate labai ligotas zmogus, labai. Ir itariu, jau mes abi zinome to priezastys mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 12 01, 23:49)
Idomucia, as ne toks zmogus, manimi tikrai labai sunku manipuliuoti, psichozes neivarysi, del to kas neva bus. Kaip jau minejau, kai bus, tuomet ir spresiu.
Kol kas, as puikiai gyvenu, galimai todel, kad nebijau issukiu, kiekviena krize man yra galimybe...

Jau buvo, gyvuliu pasai teroras, persekiojimai ir patycios. JAU BUVO.
Dabar ziuri i Rusija...

Gal po metu dvieju pas mus sodins uz kita nuomone ar plakata, dubasins, o gal Rusijoje tada shaudys prie sienos. Visuomet galesi surasti, kad kazhkur blogai sushaudo ar nukankina..

Dabar jau nematai kur mes nukritome i kokia duobe... O tu rodai i Rusija ar i kokia Afrikos kanibalu valstybe parodysi.
Pas mus jau buvo ir musu buvusio gyvenimo jau nera nei kvapo.
Aishku gali ir bus blogiau... Po to dar blogiau nu ka kas ish to?

Negali buti taip blogai, kad negaletu buti dar blogiau
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 12 02, 00:52)
Bla, bla bla...
Isimta is konteksto, nieko nepasako ir nieko nepatvirtina.

O ir pacia, as nepasitikiu, nes puikiai atsimenu pacios gebejimus cituoti  biggrin.gif
O svarbiausia, uarda, man sia tema tavo nuomone neidomi.

Susiraskit tekstą. Mokinkytes rasti saltinius pagal teksto ištrauka 🙃
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2022 12 02, 00:56)
Susiraskit tekstą. Mokinkytes  rasti saltinius pagal teksto ištrauka 🙃

Uarda, kai as rasau, kad jus man niekas, jus tikraijuo esat. DEl kazkokio nieko as tikrai nesvarginsiu, nes man neidomu.

Kas jums nesuprantamo is parasyto? NIEKAS.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 12 02, 00:53)

Urada esate labai ligotas zmogus, labai. Ir itariu, jau mes abi zinome to priezastys  mirksiukas.gif

Ane, baiget mediciną? Bet žinot gal kas diagnozuoja ligas per internetą? Teisingai, šarlatanai, astrologai ir t.t.
Eikit miegoti, jau vėlu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 12 02, 00:55)
Jau buvo, gyvuliu pasai teroras, persekiojimai ir patycios. JAU BUVO.
Dabar ziuri i Rusija...

Gal po metu dvieju pas mus sodins uz kita nuomone ar plakata, dubasins, o gal Rusijoje tada shaudys prie sienos. Visuomet galesi surasti, kad kazhkur blogai sushaudo ar nukankina..

Dabar jau nematai kur mes nukritome i kokia duobe... O tu rodai i Rusija ar i kokia Afrikos kanibalu valstybe parodysi.
Pas mus jau buvo ir musu buvusio gyvenimo jau nera nei kvapo.
Aishku gali ir bus blogiau... Po to dar blogiau nu ka kas ish to?

Negali buti taip blogai, kad negaletu buti dar blogiau

Sakai. Ka as zinau, na jei tau teroras, duok Dieve kad tokiu teroru butu paveikti ir kiti pasaulio zmones. Ukrainoje rusai terorizuoja bombas metydami i civilius terorizuodami.

Idomucia, vel, kai bus, tada ir spresim. Na neitakoja mane paranoja, psichoze.

Dieve, isivazduoju, kaip ukrainieciai noretu gyventi musu duobeje.

Ai Idomucia, man rodos mes esame ispindeje, neturejome dideliu bedu. Gal sventvagiskai pasakysiu, bet matyt kai kam reikia paziureti karui i akis, kad suvokti tikra siauba-terora, kuris dabar vyksta.
Papildyta:
QUOTE(uarda @ 2022 12 02, 00:59)
Ane, baiget mediciną? Bet žinot gal kas diagnozuoja ligas per internetą? Teisingai, šarlatanai, astrologai ir t.t.
Eikit miegoti, jau vėlu  wub.gif

Kad ir baigti nereikia, akivaizdu, kad turi problemas. Kai paciai sakoma kad esi niekas, neidomi, o priskretai...

Uarda, na pasinaudokite pagaliau savo patarimais. Ar kaip visada kabli pagavot?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 12 02, 00:04)

Ai Idomucia, man rodos mes esame ispindeje, neturejome dideliu bedu. Gal sventvagiskai pasakysiu, bet matyt kai kam reikia paziureti karui i akis, kad suvokti tikra siauba-terora, kuris dabar vyksta.

Tu net neisivaizduoji, kaip mes esame per plauka nuo karo, gal dar baisesnio, kai nebus jokios pagalbos. Net neisivaizduoji.
Visi meluoja, bet gal matai, kad cia rimti dalykai vyksta, gal net ish paskutiniuju bandoma sukaupti rezervus ar koki plana...

Ash tikiuosi, kad cia gal Rusija Kinai pasiims sau, gal toks planas, tada gal mus paliktu, o kitaip tai laukia baisus dalykai...

Paklausyk estu, ten atvirai kai ka pasako, kad Rusija ish esmes nesusilpnejus, va ka tik pasake, kad NATO shalys jau vos ne viska perdave. Estai taip atskleide apie pasigailetinus planus leisti uzhimti pabaltiji o po to atsikovoti po pusmecio. Kam reikalingi bus griuvesiai?
Melo juroje tai neraminancios zhinios, mus uzh nosies vedzioja... Gal mums gyvenimo normalaus liko tik savaites ar menesiai.

Melas buna tada, kai tiesa pasakyti per baisu...
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 12 02, 01:07)

Kad ir baigti nereikia, akivaizdu, kad turi problemas. Kai paciai sakoma kad esi niekas, neidomi, o priskretai...

Uarda, na pasinaudokite pagaliau savo patarimais. Ar kaip visada kabli pagavot?

Na tai ir sakau, akivaizdu būna šarlatanams, astrologams ir panašiai. O gydytojai bent žinot kaip savo pacientams ligas diagnozuoja?
Atsakyti
Saziningai, Idomucia, siandiena atejau del taves, labai idomi tavo nuomone, ka manai apie Generatoriu Konner&Sohnen KS3000G?
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 12 02, 01:13)
Tu net neisivaizduoji, kaip mes esame per plauka nuo karo, gal dar baisesnio, kai nebus jokios pagalbos. Net neisivaizduoji.
Visi meluoja, bet gal matai, kad cia rimti dalykai vyksta, gal net ish paskutiniuju bandoma sukaupti rezervus ar koki plana...

Ash tikiuosi, kad cia gal Rusija Kinai pasiims sau, gal toks planas, tada gal mus paliktu, o kitaip tai laukia baisus dalykai...

Paklausyk estu, ten atvirai kai ka pasako, kad Rusija ish esmes nesusilpnejus, va ka tik pasake, kad NATO shalys jau vos ne viska perdave. Estai taip atskleide apie pasigailetinus planus leisti uzhimti pabaltiji o po to atsikovoti po pusmecio. Kam reikalingi bus griuvesiai?
Melo juroje tai neraminancios zhinios, mus uzh nosies vedzioja... Gal mums gyvenimo normalaus liko tik savaites ar menesiai.

Melas buna tada, kai tiesa pasakyti per baisu...

Idomucia, va kai bus karas, tuomet ir spresim mirksiukas.gif
As kaip ir pasiruosusi tam biggrin.gif
Rimtai. Tik niekam nesakyk, visiem saviskiam kaliojodido nupirkau.
Atsakyti