Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Amadėja* @ 2022 12 08, 13:35)
O dar kiek šansų, kad sulaukus tos nakties norėsis? Sex pats fainiausuas spontaniškai 😍</p>

rimtai? o kur tas noras dings? bigsmile.gif tau dingsta? man tai ne biggrin.gif menesio eigoje tik siek tiek kinta. NU ta diena dings, kita gal atsiras? bet tu gi pati sakei, kad ryte nenori, tai kada tu nori? diena?

zinoma pats fainiausias, tik kai vaiku turi, kaip ir montekrista sake, ne visada iseina spontaniskai, kada tik nori, ypac, kol vaikai mazi, jau tada derintis reikia, toks gyvenimas biggrin.gif
Atsakyti

nes kai esi sotus, mylimas ir gerai pamylėtas, tai nealksti kas valandą biggrin.gif

Kas valandą aišku ne. ok moterys paprastai ramesnės, bet ką, jūsų diedams gana karto per savaitę??? :D 

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 12 08, 13:36)
nu
Kalėdom jau ruošiasi lapkričio 3 dieną dauguma
siaubas siaubas, kaip gerai, kad mes netokie wub.gif

jo ir Kaledos tai like daug daiktu, papuosalu, edesio ir viskas... unsure.gif
Atsakyti

6-7 val. man per akis rolleyes.gif
visgi ką daro daržovės wub.gif

mano vyrui irgi reik mažai miego, deja, ne vegetaras :D Kerta viską :D O aš miegapelė :D 

Atsakyti

rimtai? o kur tas noras dings? bigsmile.giftau dingsta? man tai ne biggrin.gifmenesio eigoje tik siek tiek kinta. NU ta diena dings, kita gal atsiras? bet tu gi pati sakei, kad ryte nenori, tai kada tu nori? diena?

zinoma pats fainiausias, tik kai vaiku turi, kaip ir montekrista sake, ne visada iseina spontaniskai, kada tik nori, ypac, kol vaikai mazi, jau tada derintis reikia, toks gyvenimas biggrin.gif

Jooo, dieną, tik ner kaip, o, kai tik atsiranda proga, tai tikrai pasinaudoju 🤭

Vakare irgi man norisi, nes aš pelėda.

Atsakyti

jo ir Kaledos tai like daug daiktu, papuosalu, edesio ir viskas... unsure.gif

tai keisk ką nors, kad jau taip tas Kalėdas švenčiat.

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 12 08, 13:37)
aš tai naktim miegu biggrin.gif Man reikia bent 9 val miego biggrin.gif

tai kada mylites rytais tik? sakei Idomuciai, kad 10 s tau neuztenka, tai kiek trunka 2 min ryte skubant?

Tikrai niekad ilgai nesimylit? unsure.gif

Man jau senatve matyt, uztenka pilnai 6, 7. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2022 12 08, 13:39)
nes kai esi sotus, mylimas ir gerai pamylėtas, tai nealksti kas valandą biggrin.gif

butent, kad jei ir nori, bet sugebi islaukti, nes zinai, kad verta. Cia gal kaip ir su maistu, jau turi ziauriai alkanas buti, kad koki suduka valgyti, geriau siek tiek palauki ir pasidarai kazka pietu savom rankom, skanaus, sveiko.

O gal cia zmogaus budas toks vieni megsta kokybe, kitiem dzin, tinka bele kas? unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 12 08, 13:41)
į durnus klausimus neatsakau</p><p>Valandų valandas  mylėtis bent 2 kartus per savaitę neturiu galimybių. Penktadieniais aš irgi miegu, man šeštad ryte sportas biggrin.gif </p>

i durnus ir kuom jis durnas? ar greiciau nepatogus? tai vadinasi nesi niekad pasimylejusi ilgai, vaje kaip man keista, tikrai tikrai niekad? unsure.gif daug prarandi, vyras biski prastas lovoje? is cia tos gauruotos svajones?

nereikia 2 k i savaite, tu nors viena kart gyvenime ilgai, gerai pasimylek biggrin.gif nuvesk vaiksu pas senelius svaiatgali ir pasidaryk sau svente biggrin.gif

nu jo jei sportas svarbiau, tai ka padarysi, tikriausiai ir sekmadienio ryte sportas biggrin.gif kaip ir sakiau kai yra noras rasi buda, kai noro nera, tai ieskoma pasiteisinimu...

tai va issiaiskinsim, kad pas paneles visgi bedos su sia sritim, o ka cia bandai vaizduoti, net graudu dabar pasidare, nei nesimylejusi normaliai gyvenime unsure.gif

tai taip ir nesupratau, ko is Iodmucios juokeisi, gi jis sako tai, ka tu darai 10 s greitukas ir vsio ir miegi ramiai 10 valandu, arba vyras net nepazadindamas nusilengvina unsure.gif

QUOTE(Montekrista.back @ 2022 12 08, 13:42)
Kas valandą aišku ne. ok moterys paprastai ramesnės, bet ką, jūsų diedams gana karto per savaitę??? biggrin.gif </p>

pamegink ilgai viena karta ir tada pasnekesim biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 08 gruodžio 2022 - 14:00

mano vyrui irgi reik mažai miego, deja, ne vegetaras :D Kerta viską :D O aš miegapelė :D

Aš tai vakare nemoku anksti užmigt, o ryte tada mirštu 😂

Atsakyti

Aš tai vakare nemoku anksti užmigt, o ryte tada mirštu 😂

o vaikai ką, miegaliai? Kai atsirado vaikų, aš persiorientavau į vyturius :D

Plius šunys, tas dar jaunutis, tai opapa 6-7 ryto, nesvarbu, nubundu pati ir laukan

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 12 08, 13:46)
Vakare irgi man norisi, nes aš pelėda.</p>

nu tai kokios bedos tau vakare myletis ilgai?
Atsakyti

o vaikai ką, miegaliai? Kai atsirado vaikų, aš persiorientavau į vyturius :D

Plius šunys, tas dar jaunutis, tai opapa 6-7 ryto, nesvarbu, nubundu pati ir laukan

Mažas mano miega drąsiai iki pusės 10, jei pavakaroja, tai ir iki 10. 

Atsakyti

nu tai kokios bedos tau vakare myletis ilgai?

O sakiau, kad bėdos?

Atsakyti