Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

biggrin.gifpasiilgo ir grizo, negali mumis atsidziaugti, na ka siuntinetu anoje temoje, visgi natura reikalauja keiskmu ir dergimosi kaip matom lotuliukas.gif

Eik nx

Atsakyti

na reik padeti moteriskem issilieti, gi toks stresas teletabiu planetoje rozineje... unsure.gif

РУССКИЙ ВОЕННЫЙ КОРАБЛЬ, ИДИ НАХУЙ

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 02 28, 18:00)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="lutuke123" data-cid="72938278" data-time="1646059866"><div><p>vartotojo įkelta nuotraukapasiilgo ir grizo, negali mumis atsidziaugti, na ka siuntinetu anoje temoje, visgi natura reikalauja keiskmu ir dergimosi kaip matom vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Eik nx</p>

Bet jus sugrizot biggrin.gif Mes laimėjome biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 02 28, 18:01)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="lutuke123" data-cid="72938289" data-time="1646060362"><div><p>na reik padeti moteriskem issilieti, gi toks stresas teletabiu planetoje rozineje... vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p><span>РУССКИЙ ВОЕННЫЙ КОРАБЛЬ, ИДИ НАХУЙ</span></p>

Jus sugryzot. Jus pralaimejot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 02 28, 17:00)
Kartoji tas savo nesamones, kaip uzshukta. na pasakei, kad tu nesupranti apie kara, nenori kariauti, Viskas aishku. Tavo nuomone neidomi ir nepriimtina... Tikekimes, kad i tokius zmones niekas demesio nekreips.
minejau, ta problema jau buvo kokiais 1970-1980 metais. Taip sovietai bande susilpninti vakaru sugebejima gintis.
Tada nebuvo nei Lanzbergio, nei Putino. kaltink Breznevo chebra ar tuometinius USA prezidentus. kurie man isplove smegenis

kodle tu manai, kad man tavo nuomone idomi?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 28, 16:56)
As skaitau tave ir man toks juokas ima  biggrin.gif  nu negaliu, atleisk  biggrin.gif  Tu zinai kaip man ateodai?  biggrin.gif  biggrin.gif
Isivaizduok - 1970 metai, kazkoks vyru susiburimas bute, jie susede ratu, kalba qpie politiką,

Neprisimeni tokiu laiku... Negi tokia sena esi.
As biski prisimenu... Akordeonas, partizanu dainos, kaip stribus dubasino. Ausys raitesi.
APie politika tada neshnekejo nes mazai kas vyko. Vietnamo karas.
Nuejo merga laikyti egzamino i jos klausia: kas ten Vietname dabar kovoja pries ka.
Amerikonai su rusais - atsako. Egzaminatoriai pradeda ja koneveikti ir isvaro is egzamino.

O ka tu prisimeni?

Buvo kitas anekdotas tu laiku...
Dvynukai kalbasi mmotinos pilve... Netiketai kazkas ilenda... Vienas sako - Cia musu tevelis. Kitas - ne cia ne tevelis, tevelis buna nuogas, o sitas su guminiu plosciumi.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 28, 17:03)
kodle tu manai, kad man tavo nuomone idomi?

Tavo mastymo ribotumai pilnai ishryshkejo temoje "duoti neduoti". Nuomones tu neturi... Tai tau jos nerasau. Cia bendra tema
Atsakyti
Amadeja, jei dar liko bent 3 sveikso nervu lasteles paskaityk, jie ne neskaityk biggrin.gif
Kaip tau Ukrainos prezidenats, kuris paskelbe toki feika???? Gyvi visi gyvi, rusu medijos buvo teisios biggrin.gif

Oficialu: Ukraina skelbia, kad Gyvačių salos gynėjai yra gyvi

https://www.lrt.lt/n...ynejai-yra-gyvi

na siuntinekit toliau , kaip tas kareivis, tik matot kur jis pabaige, pasiunte ir pasidave....aiaiai didvyriai. kazin ar is vsi ats asipuntimas buvo tikras ar pridetas prie video...
Atsakyti

Lietuvos spaudoje Ryte ar delfyje, sunus skaite.

RAdau
https://www.lrytas.l...i-nama-22541859

Rašo, kad Ru ir Ukrainoj jos neuždraustos.

Karas sup*****

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 02 28, 17:09)
Tavo mastymo ribotumai pilnai ishryshkejo temoje "duoti neduoti". Nuomones tu neturi... Tai tau jos nerasau. Cia bendra tema

aha labai neriboto mastymo klausimas duoti ar neduoti lotuliukas.gif

man neidomus visi karo palaikytojai.
Atsakyti

Amadeja, jei dar liko bent 3 sveikso nervu lasteles paskaityk, jie ne neskaityk biggrin.gif
Kaip tau Ukrainos prezidenats, kuris paskelbe toki feika???? Gyvi visi gyvi, rusu medijos buvo teisios biggrin.gif

Oficialu: Ukraina skelbia, kad Gyvačių salos gynėjai yra gyvi

https://www.lrt.lt/n...ynejai-yra-gyvi

na siuntinekit toliau , kaip tas kareivis, tik matot kur jis pabaige, pasiunte ir pasidave....aiaiai didvyriai. kazin ar is vsi ats asipuntimas buvo tikras ar pridetas prie video...

Valio, kad gyvi.

O turėjo nusižudyt?

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 28, 17:10)
Rašo, kad Ru ir Ukrainoj jos neuždraustos.Karas sup*****

taigi jus uz kara, ko dabar keikiesi, gi uz tevyne, uz idejas, kas negerai? dar ilgai ilgai jis tesis nes ukrainos valdzi anenori taikos, jie isisidirbineja, ir toliau zus zmones, uz isivaizduojama ideologizma...

o galejo visi taikoje buti ir GYVI, jei ne principai zmoniu, koks bus prezidento vardas...
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 02 28, 18:09)
O ka tu prisimeni?

Jau nezinai kaip ikasti biggrin.gif jau net nezinai kokiu budu tai padaryti biggrin.gif Senas marazmatikas
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 28, 17:12)
aha labai neriboto mastymo klausimas duoti ar neduoti lotuliukas.gif

man neidomus visi karo palaikytojai.

Gal pradek nuo maziau. "Duok" vyrui.
Karo niekas nepalaiko del karo. Reikia gintis nuoo prieso.
Nesenai galvojau, kad reikes imti ginkla ir pjauti skiepytojus, jei mane bandys skiepyti...
Tai visai nereiskia, kad man patinka pjauti kazka. As tik ginciausi nuo banditu
Atsakyti