Kam gi aš skaičiau...
Ir karo tada nebuvo net...
O skirtumas ,nuo musu vistiek nepriklauso . Amerikai baigiasi saudmenys ir karas pristos
https://www.lrt.lt/n...obox=1670650272
Jie matyt patys save badu marino...brrr....
Istorija gerai paskaityt . Biski atsiranda atsargumo ribos.pvz kai visi vilnieciai leke prie sienos griauti kukasenkos .Kacapam tai ne motais ,juos gali suerzinti ir atsius kokia ciukciu gauja .ju ten nemazai dar liko
Juokauji...
Ten tik gamyba isivazhiuoja... Juk toks navaras
Navaras didelis ,bet mastai ir dideli .Man idomu, kiek tesis ,jei isvys rusus iki senu sienu -tai ka ,nustos rusai saudyti??? Jei nebus derybu -susitarimo tol ir toliau saudysis .
Del amerikes ,nu kur konfliktas ten jie ..beje \elenskis ju pagalbos prase .ir padeda .jei nebutu padeje ,rusai butu suede viska.Ir pox. tie uzkulisiniai susitarimai
Kai buvo ta viruso afera, mes gi nelabai zhinojome apie tuos sukurtus marmalus, kas tas virusas.
Bet pradejo listi visokie nesutapimai tu melu. Tai jau aishkino, kad bus kruvos lavonu, o va Belorusijoje nei kas saugojosi nei ishmire. Shvedija.
Pas mus jau baige tuos zhaidimus, o Rusijoje dar pute melo duda apie kalnus lavonu.
Dabar tas pats, mes nelabai zhinome kas vyksta bet cia kazhkas netvarkoje su informacija. Pilna melo, nesueina galai. Atrodo, kaip nevykusiai kazhka vaidintu... Ir cia jau ne ne namordnikai cia zhmones zhudomi.
O jie ten kazhkokius zhaidimus zhaidzia.
Manau ta pati tesia nuo COVID, tik kitas lygis jau. Manot paskutinis lygis? Nemanau...
Ir karo tada nebuvo net...
Paskaityk Aleksijevič kūrybą.
Paskaityk Aleksijevič kūrybą.
MB mėgsta tokius skaitinius. Man kažkaip nelabai...
Man per sunki jos kūryba.
Idomucia, kokie melai apie marmalus, kas gi pradėjo lysti? Jokie galai neišlindo, kokia dar afera, tau jau tikrai negerai nuo sąmokslo teorijų. Tau dar neatrodo kad buvo pandemija? Pasidomėk kas dėjosi prieš šimtmetį kai nebuvo skiepų ir jokių apsisaugojimo priemonių. Tai gerai, kad mokslas dabar pažengęs.
Man per sunki jos kūryba.
Idomucia, kokie melai apie marmalus, kas gi pradėjo lysti? Jokie galai neišlindo, kokia dar afera, tau jau tikrai negerai nuo sąmokslo teorijų. Tau dar neatrodo kad buvo pandemija? Pasidomėk kas dėjosi prieš šimtmetį kai nebuvo skiepų ir jokių apsisaugojimo priemonių. Tai gerai, kad mokslas dabar pažengęs.
Nu būtų pramirę žmonių, bet suma sumarum būtų pasibaigę panašiai, nes visi tokio pobūdžio virusai ilgainiui matuoja į nemirtinus, plius žmonės įgauna imunitetą. O tie, kurie netampa "tiesiog virusais"....išnyksta patys