Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

taip man ta tema buvo labai skaudi, del to ir pradejau dometis, dekui vyrui, nes be jo gal ir as taip "kulturingai " vis gerciau ir gal jau koki vezi buciau pasigavusi ar kokia kita liga...
Papildyta:
anglu kalboje tera you, visiem. biggrin.gifbet butu keista kolegom sakyti Jus, suprantu jei duag vyresnis zmogus,bet ne pagal pareigas.

Artimi kolegos taip, tu. Bet kiti ne. Nesvarbu ar vyresnis ar jaunesnis-jūs. Ir pareigos nesvarbu. 

Atsakyti

Nenuostabu, kad neturit draugų, tujinat visus iš eilės. 

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 12 14, 15:26)
<p>Nenuostabu, kad neturit draugų, tujinat visus iš eilės. </p>

Tu draugams sakai 'jūs'????
Eik tu nafik kokia kiaušingalvė blink.gif blink.gif

Supratau....tu net nezinai kas tai yra 'draugas'. Tu prie 'draugų' net arti nestovėjus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 14 gruodžio 2022 - 14:28
QUOTE(-burbanti- @ 2022 12 14, 14:23)
Tu nematai, asilo galva, kad is didziosios raides rasoma tai, kas parodo pagarba?

O kai kalbi ar meldiesi taip kaip ten su dizhiosiomis raidemis, placiau ishsizhioji?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 12 14, 13:14)
Kas jums toje Lietuvoje atsitiko su smegenimis? Kodel jums zmogaus  atliekancio valymo darbus, darbas baisiau, nei uzsiimineti prostitucija traukiniu stotyse?
Tqi tu nusuki galvą, kai praeini šiūkšlevežius, net nepasakai 'labas rytas"? Darbo vietoje apsimeti, kad nepastebi zmogaus, nuvalancio dulkes noo palangės? O kaip elgiesi  su zmonemis, kurie atvaziyoja isvalyti tavo uzsikisusios kanalizacijos- I juos žiūri iš aukšto?

Mano anyta dirba valytoja gerai žinomoje valstybinėje įstaigoje Vilniuje (ne kokiam gūdžiam kaime). Gal ji ir turi savo charakterį, bjaurumą ir pan., bet tikrai ne darbe. Ji ne tas žmogus, kuris kabintųsi prie svetimų, juos užkabinėtų ir pan. Nepaisant to ji skundžiasi, kad su ja nesiskaito, žiūri iš aukšto, dar prikimba neteisingai, mol' neišvalyta, nors darbe ji kaip jautis. Labai darbšti moteris, daug nudirbusi ir užsidirbusi dėl to. Tai va, tokia situacija Lietuvoje
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 12 14, 15:02)
Tai ir važiuok į Japoniją, kas trukdo?</p></div></blockquote><p>Ta prasme pirtyse su turistais? Nebuvau pirtyse, nežinau.</p><p>Jei skaitytum ir suvoktum, tai suprastum, kad kavinėse žmonės bendrauja ir tai normalu. nenormalu tai perkelti į poilsio zoną, kur tyli muzikėlė čiurlena.</p>

Taip, ir pirtyje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 14 gruodžio 2022 - 14:44
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 12 14, 14:15)
O anglai dieva tujina

Thou O Lord

Be Thou my vision, O Lord of my heart;
Naught be all else to me, save that Thou art;
Thou my best thought, by day or by night;
Waking or sleeping, Thy presence my light.

Be Thou my wisdom, and Thou my true Word;
I ever with Thee and Thou with me, Lord;
Thou my great Father and I, Thy true son;
Thou in me dwelling, and I with Thee one.

bet matai, iš didžiosios visgi biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 12 14, 14:26)
<p>Nenuostabu, kad neturit draugų, tujinat visus iš eilės. </p>

tas, į kurį kreipsies jūs, niekada nebus artimas draugas, naktį dėl tavęs nesikels
oi tu nežiniuke, net gaila tavęs būna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 12 14, 16:08)
Galima jas suprasti. Lutukės vyras alkoholikas, šiuo metu negeriantis. Uarda ne veltui gi tris kartus tekėjo, nemanau, kad aniuolėliai anie du buvo, matyt, lakė. Tai jos skaudi tema. Ir tai yra normalu. </p>

Aš tą patį pagalvojau, absoliučios blaivystės propaguotojai kažkaip nukentėję nuo to būna vienaip ar kitaip. Man tai dzin, lai jos sultis ar limonadą gerią, mėsos nevalgo, man džin, bet manęs nereikia auklėt, ką noriu tą geriu, ką noriu tą valgau. O jei joms p-atinka, lai alkoholike vadina. Dienos topas- visi kas turi namuose alkoholio alkoholikai. tas pats, kas jei vyras tarp kojų kažką turu, tai jis prievartautojas. Galimai biggrin.gif

QUOTE(-burbanti- @ 2022 12 14, 16:20)
Pas twletabius tik pagal pareigas, kaip dabar matome

Dura tu, dlia osobo tupix kartoju, pas mus valytoja lygi su visais, ir kava pavaišinam ir pyragu kai valgom ar saldainiais. Tau žiūriu labai skaudi valytojos tema, gal iš tavęs Anglijoj kas tyčiojosi kai tulikus valei?

QUOTE(Montekrista.back @ 2022 12 14, 16:25)
Artimi kolegos taip, tu. Bet kiti ne. Nesvarbu ar vyresnis ar jaunesnis-jūs. Ir pareigos nesvarbu. </p>

Man tai visi kolegos "tu", tik pačiam glavniausiam viršininkui nesakau "tu". Ir jei ateina koks naujokas ar jaunesnis ir kreipiasi jūs, visad prašau tujinti. O valytoja nežinau kodėl tujina, matyt mato, kad mes visi tujinamės, gal pradžioj kai pradėjo dirbti ir sakė "jūs", nepamenu. Nežinau, gal kituose kabinetuose netujina, gal tik pas mus, kai mes su ja taip draugiškai bendraujam biggrin.gif .
Atsakyti

Aš tą patį pagalvojau, absoliučios blaivystės propaguotojai kažkaip nukentėję nuo to būna vienaip ar kitaip. Man tai dzin, lai jos sultis ar limonadą gerią, mėsos nevalgo, man džin, bet manęs nereikia auklėt, ką noriu tą geriu, ką noriu tą valgau. O jei joms p-atinka, lai alkoholike vadina. Dienos topas- visi kas turi namuose alkoholio alkoholikai. tas pats, kas jei vyras tarp kojų kažką turu, tai jis prievartautojas. Galimai biggrin.gif

:D Būtent

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 12 14, 15:08)
Uarda ne veltui gi tris kartus tekėjo, nemanau, kad aniuolėliai anie du buvo, matyt, lakė. Tai jos skaudi tema. Ir tai yra normalu. </p>

Gal ir tavo tiesa 😆
Neatsakau ne už vieną vyrą/moterį.
Nesuprantu kam reikia. O kokia tau nauda iš alko?
Atsakyti

Na, visokių yra žmonių. Neseniai turėjom kompanijoj moterį, kuri jokio cukraus ten, jokios mėsos, tai jomajo. Etiketes skaito, klausia, yr cukraus ar ne :D Suprantamas noras gyventi kitaip, bet nelengva, oi nelengva taip

Atsakyti

Gal ir tavo tiesa 😆
Neatsakau ne už vieną vyrą/moterį.
Nesuprantu kam reikia. O kokia tau nauda iš alko?

o kokia nauda iš kavos? Ledų? Sexo? Šypsenos? paprasto filmo? ir tt

Atsakyti