Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Amadėja* @ 2022 12 14, 17:02)
Mano gyvūnai favoritai nėra šunys smile.gif</p>

koks skirtumas, visi jie gėris
aš iš ryto prie kavos dažnai pažiūriu Dodo (per fb), tai o Dievai, kokio jie visi fainumo, įskaitant kokias vištas ar salamandras. Neretas būna asmenybė ir šeimininkai jaučiasi pagerbti ir išrinkti, kad būtent jiems pavyko gauti tokį gyvūną auginti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 12 14, 16:37)
Net neabejoju, kad stiklinė limonado biggrin.gif . O

😆😆😆
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 12 14, 17:46)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="73023375" data-time="1671029039"><div><p>Aferistės lygio manipuliatorė, kvailelės veideliu.

</p></div></blockquote><p>Tai va. Niekas va taip pat netiki ir, kad aš išties esu jautri labai ir, kad labai intravertė. </p><p></p><p>😃😃😃</p><p></p>

Niekada nerasiau, kad netikiu sis istorija ir kaip ji tave paveike. Bet tai kita istorija.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 12 14, 17:23)
Aš tai nesuprantu kai kai kurios asabos aiškina, kad gali išauklėti homoseksualūs taip vaiką, kad jis irgi bus homoseksualus. Arba sako, nebandei, pabandytum, gal lezbe ir pataptum. Man net mintis apie tai purto, kaip galima bandyti dar biggrin.gif Nuoga moteris pliaže ar pirty netyčia prisiliečia, man jau nemalonu, o mylėtis... blink.gif  biggrin.gif

O tu nežinojai? Vaikai tevu veidrodis. Va tu gi perki dėžėmis vyna... is kur tai? Kaip ne iš vaikystes... Kaip veikia pvz. Reklama. Kodėl draudžiama tada bet kokia alkoholio reklama?
Tu jau moteris metuose. O vaikui b lengva įtaką padaryti.
Tu net bijai, kokiu pažiūrų mokytoja pas tavo vaiką bus. Kodėl?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 14 gruodžio 2022 - 17:19

Niekada nerasiau, kad netikiu sis istorija ir kaip ji tave paveike. Bet tai kita istorija.

Man patinka save analizuoti, o jokios kitos istorijos tiesiog nebuvo. Ši Nr.1 iš vaikystės... Jokių ten kažkokių skaudžių patirčių  su vyrais apart eilinių nevykusių meilių ;)

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 12 14, 14:45)
bet matai, iš didžiosios visgi biggrin.gif

Palauk.
Mes gincijomes apie tujinimasi.
Juk niekas nebendrauja rastu, kalbiesi zhodziu tai ash ir nesuprantu prie ko cia didzhiosios mazhosios raides.
Kalbant juk tai nesiskiria, nebent jus ten ishsizhojat kai tariat digzhiaja raide?
I Dieva kreipiasi tu sakysim maldoje. Toks faktas
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 12 14, 18:32)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="73023392" data-time="1671030983"><div><p>Niekada nerasiau, kad netikiu sis istorija ir kaip ji tave paveike. Bet tai kita istorija.</p></div></blockquote><p>Man patinka save analizuoti, o jokios kitos istorijos tiesiog nebuvo. Ši Nr.1 iš vaikystės... Jokių ten kažkokių skaudžių patirčių  su vyrais apart eilinių nevykusių meilių ;)</p>

As jau tai girdejau.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 12 14, 18:33)
Palauk.
Mes gincijomes apie tujinimasi.
Juk niekas nebendrauja rastu, kalbiesi zhodziu tai ash ir nesuprantu prie ko cia didzhiosios mazhosios raides.
Kalbant juk tai nesiskiria, nebent jus ten ishsizhojat kai tariat digzhiaja raide?
I Dieva kreipiasi tu sakysim maldoje. Toks faktas

Teletabiškas gramatikos supratimas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 12 14, 15:07)
tai visgi gerai rusai padare, kad ismoke lietuvius gerti?  bigsmile.gif

Kada cia jau taip ishmoke? Nes gerdavo stipriai dar Lietuvos kunigaikshtystes laikais ir apie tai yra daug dokumentu
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 12 14, 18:36)
Kada cia jau taip ishmoke? Nes gerdavo stipriai dar Lietuvos kunigaikshtystes laikais ir apie tai yra daug dokumentu

Pats gi pritarei bitei biggrin.gif
Chameleonas...tfu kokie šlykstus tokie personazai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 14 gruodžio 2022 - 17:41
QUOTE(-burbanti- @ 2022 12 14, 17:41)
Pats gi pritarei bitei  biggrin.gif
Chameleonas...tfu kokie šlykstus tokie personazai.

Ash parashiau, kad rusai gerima neskaite blogiu. Tai nereishkia, kad jie ishmoke. Ku jau ten ishmokinti galejo, nebent kur Vilniuje. Kituose miesteliuose ir kaimuose nebuvo jokiu rusu.

Dar vaikysteje prisimenu budavo baliai ir prisimenu keleta dainu...

alle Menschen trinken Schnaps.
Dabar kai atsirado internetas tai Vokietijoje pradejau ieshkot visokiu dainu. Na shitos neradau, tik vienoje vietoje kur nurodyta Lietuva. Manau ja Lietuvoje ir sukure
Papildyta:
Zhiurekit kaip linksma

Smukles daina

https://www.youtube....h?v=sTHYB5-TacU
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 12 14, 19:05)
Ash parashiau, kad rusai gerima neskaite blogiu. Tai nereishkia, kad jie ishmoke. Ku jau ten ishmokinti galejo, nebent kur Vilniuje. Kituose miesteliuose ir kaimuose nebuvo jokiu rusu.

Dar vaikysteje prisimenu budavo baliai ir prisimenu keleta dainu...

alle Menschen trinken Schnaps.
Dabar kai atsirado internetas tai Vokietijoje pradejau ieshkot visokiu dainu. Na shitos neradau, tik vienoje vietoje kur nurodyta Lietuva. Manau ja Lietuvoje ir sukure

Tu rasei, kad tu uzaugai su tuo. Ir darasei rusiska posaki.

Koks tu menkas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 14 gruodžio 2022 - 18:10
Zhinot daina
Gerk Gerk Broleli gerk

Manot ji lietuvishka?

Trink, trink, Brüderlein trink

https://www.youtube....h?v=Z4R2A2WNO-4

https://www.youtube....h?v=BuN5rewDYkw
Atsakyti