Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 02 28, 19:01)
As net Putina suprantu.
Nes vaikystej mama daug skyre mano lavinimui.
Ji dirbo Kauno klinikose, o tuo metu ten buvo visokiu skyriu, net psichiatrinis. Jos darbo vieta buvo pirmamm aukste ten matesi toks didelis austas kuryklos kaminas. Tada silde anglimi.

Karta sako i ta kamina ilipo psichiatrinio skyriaus pacientas ir sake nelips zemyn. Buvo labai pavojinga ten lipti ir bandyti prievarta.

Kitas pacientas pasake, kad engvai ikalbins tik sako man reikia didelio piuklio.
Atejo prie kamino ir pagrasino, kad ji pradeda pjauti. Anas ir nulipo.

Man neidomu su tavimi bendrauti, as esu apolitiska, gi rasius esu tai ne viena karta.Tavo pavyzdziai kazkokie...nu net nezinau kaip paaiskinti..toks vaizdas, kad tu gyvenima praleidai su ligoniais, nusigerusiais, psichiniu problemu t7rinciais zmonemis. As gyvenime save apsupu tik pozityviais zmonemis, xia as tokios galimybes neturiu, bet tai nereiskia, kad as su bet kuo cia normaliai bendrausiu biggrin.gif Uzmirsk tai ir nekalbink manes, as galiu tik sarkastiskai juokauti su suteletabejusiais
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 28, 18:05)
Man neidomu su tavimi bendrauti, as esu apolitiska, gi rasius esu tai ne viena karta.Tavo pavyzdziai kazkokie...nu net nezinau kaip paaiskinti..toks vaizdas, kad tu gyvenima praleidai su ligoniais, nusigerusiais, psichiniu problemu t7rinciais zmonemis. As gyvenime save apsupu tik pozityviais zmonemis, xia as tokios galimybes neturiu, bet tai nereiskia, kad as su bet kuo cia normaliai bendrausiu  biggrin.gif  Uzmirsk tai ir nekalbink manes, as galiu tik sarkastiskai juokauti su suteletabejusiais

Vienas toks panasus i mane, tiese jis tarnavo Afganistane prie rusu parase eilerasti...

Sedziu as ant namo kraigo,
Rankose dvi plytos,
Nu ateikite arciau
Jus blogi praeiviai.
Atsakyti
Aš niekad nemačiau žiemos.
Užaugau šiaurėje, kur vasaros trumpos.
Aš niekad negirdėjau vargonų.
Visus vaikystės sekmadienius praleidau patarnaudamas Mišioms...
Papildyta:
Aš niekad nenusižudžiau.
Vieną dieną norėjau šokti žemyn iš penkto aukšto,
Šaligatviu ėjo nėščioji.
Ar galėjau ją išgąsdinti?
Rašykite man laiškus.
Kaip reikia gyventi?
Atsakyti
QUOTE(Aimejaa @ 2022 02 28, 12:01)
Pakartoju specialiai Ubuntei, gal neskaitei?
Gal kokių komentarų turi.

Pakartoju dar. biggrin.gif
Nes tuoj turėtum pasirodyti. smile.gif
Atsakyti

Tu visą rusų tautą vadini vatnikais?

Ne. Lutukė gi lietuvė

Atsakyti

Ne. Lutukė gi lietuvė

Ne. Ji ruskė

Atsakyti
QUOTE(Aimejaa @ 2022 02 28, 19:19)
Pakartoju dar.  biggrin.gif
Nes tuoj turėtum pasirodyti.  smile.gif

Baikit jus cia kabinetis sioje temoje. Nu jeibogu, jei isejot, tai isejot, nesugryzinekit. Cia ne vieno personazo nera, kas pateisina šį karą.

O, jei jau toks noras yra pasikabineti, tai eikit pas diedus savo ir kabinekites, gal apsiraminsit, kai I liūlį gausit biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 02 28, 19:25)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Amadėja*" data-cid="72938374" data-time="1646065285"><div><p>Ne. Lutukė gi lietuvė</p></div></blockquote><p>Ne. Ji ruskė</p><p></p>

Piktas iškrypęs ežiukas esi biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 28, 19:21)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72938342" data-time="1646063283"><div><p>Tu visą rusų tautą vadini vatnikais?</p></div></blockquote><p>Ne. Lutukė gi lietuvė</p>

Tu taip baisiai nusisnekejai del to, kad nesupratai teksto ar, kad neturi ka atsakyti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 28 vasario 2022 - 18:29

Baikit jus cia kabinetis sioje temoje. Nu jeibogu, jei isejot, tai isejot, nesugryzinekit. Cia ne vieno personazo nera, kas pateisina šį karą.

O, jei jau toks noras yra pasikabineti, tai eikit pas diedus savo ir kabinekites, gal apsiraminsit, kai I liūlį gausit biggrin.gif
Papildyta:
Piktas iškrypęs ežiukas esi biggrin.gif
Papildyta:
Tu taip baisiai nusisnekejai del to, kad nesupratai teksto ar, kad neturi ka atsakyti?

Vatnikas čia atskira rūšis. Ne tautybė 😆

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 28, 19:40)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72938377" data-time="1646065932"><div><p>Baikit jus cia kabinetis sioje temoje. Nu jeibogu, jei isejot, tai isejot, nesugryzinekit. Cia ne vieno personazo nera, kas pateisina šį karą.

O, jei jau toks noras yra pasikabineti, tai eikit pas diedus savo ir kabinekites, gal apsiraminsit, kai I liūlį gausit vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
Piktas iškrypęs ežiukas esi vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
Tu taip baisiai nusisnekejai del to, kad nesupratai teksto ar, kad neturi ka atsakyti?</p></div></blockquote><p>Vatnikas čia atskira rūšis. Ne tautybė 😆</p>

Tai tu irgi vatnike, nes ismetinejama is temu esi jau desimtmetis laiko, prie nieko nepritampi. Kada paskutini karta buvai isspirta bendraminciuose, pries kiek menesiu, du?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 28 vasario 2022 - 18:51
Daina slovinanti rusu armija ir paaiskinantti del ko truksta kuro

https://www.youtube....h?v=qGlwN-Xr6d8
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 28 vasario 2022 - 19:02
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 28, 17:34)
Ukraina nežinojo tikros info. </p><p></p><p>JOJO stabdo. Negali į rusų kontroliuojamus regionus pakliūt, jei ką. </p>

tai ko SKELBE, kad ZINO????Taip ir sakytu, neiznom, neturim duomenu. Kam reikejo tragiskai juos NUzudyti ir paskelbti didvyriais, kas per ir dar paciam prezidnetui, kas per melagis, aferistas . Tu jo neseki as siek tiek seku, jis yra labai labai slykstus mzogus, jo reitingai buvo labia auksti pries rinkimus , nes dau gka zadejo, pries kara jau buvo nukrite daugiau, ei per puse, o dabar vel pakilo, dabar vel didvyris, siek tiek papozavo su sautuvais, blyn, kad tuos mzones lengva apgauti...

O siaip idomus jusu mastymas, kareiviu pasidavima rusam pateisini, tipo, ka jie reikejo nusizudyti,o va visos Ukrainos pasidavimas , civilu gyvybiu issaugijimas, vaiku, ligoniu siu ometu kencianciu be butiniausiu dalyku, tai jum px, tai mirsta VARDAN TEVYNES. O tai ko tie kareiviai nezuvo vardan tevynes? Juk garbe , idejos, tevyne auksciau uz gyvybe, tai kaip taip iseina? kaip jei leido ta sala uzimti priesui, klupo ant keliu ir ciulpe , cia anot Majos di, ji tikria taip nedarytu.

as ne apie patekima, ten gyvenantys zmones nori padeti kam reikia, stabdomas informacijso dalinimasis, apie serveris vienas ju stabdytas, info stabdoma, smeistas ir t.t., kuris eine is prezidento kabineto ir jo aplinkos, cia tikri faktai, bet nori toliau tikek makaronais, kurie tau kabinami.
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 28, 17:36)
Nea,mūsų valdžia vis nesusitardavo 😆

tai pireko cia Zelenskis?padejo isrinkti? doh.gif tu ji dabar visur kisi?
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 28, 18:40)
Vatnikas čia atskira rūšis. Ne tautybė 😆

palei tai, ka vadint vatnikais, tai vadinasi vatnikas yra mastantis zmogus, kuriam pasaulis ne teletabija ir Landsbergis ne dievas, kurie neistroske kraujo ir nenori karo mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 28 vasario 2022 - 19:19

Daina slovinanti rusu armija ir paaiskinantti del ko truksta kuro

https://www.youtube....h?v=qGlwN-Xr6d8

Viską paaiškina ir net panašu į tiesą 😁

Atsakyti