Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Amadėja* @ 2022 12 14, 21:10)
Ekstremaliomis sąlygomis įsijungia išgyvenimo instinktai. Tai yra baisu, bet nereik prigimties vadinti šlykščia.
Jei tu apie moteris, tai greičiau švelniau... 
Aštrumas gerai, bet su saiku, pnš kaip ir maistas...aštrumas, egzotika kartais, bet nėr nieko geriau už tradicinius patiekalus 😉</p>

ne tik ekstremaliom, na jei tau tai neslykstu, tai nezinau.... deja, visko musu prigimtyje yra ir pacio baisiausio zemumo i rblogio ir auksciausio sventumo, viskas potencijos busenoje, o kaip mes sugebesim visa tai valdyti, ka i spotencijos paversim i akta, toks zmogus ir busim.

turiu omenyje ispudziu astrumo, nes jei tik ieskai malonumo kune, tai viskas pamazu atsibos, ir nebejaudins, buna svingeriai, paskui grupiniai, narkotikai ir t.t.nesileisiu i slycias detales...i r galu gale depresija, neviltis, tamsa...dabar tik atrodo uh kaip smagu, kaip idomu, kokia ispudziai...
Tu dar jauna palauk 10m+, jei eisi tuo keliu....
As daznai pasakau zmonem tokius dalykus, kurie juos supranta po 10 o buna ir po 20 metu, sako gerai tu tada sakei, o man is sono skaudu buna i visa tai ziureti tiek ilgai kol jiem dasyla, na bet matyt tokia mano dalia...jau ismokau atsiriboti ir suprasti, kad visi turi savo patirciu pamoku kelia...
Atsakyti

ne tik ekstremaliom, na jei tau tai neslykstu, tai nezinau.... deja, visko musu prigimtyje yra ir pacio baisiausio zemumo i rblogio ir auksciausio sventumo, viskas potencijos busenoje, o kaip mes sugebesim visa tai valdyti, ka i spotencijos paversim i akta, toks zmogus ir busim. turiu omenyje ispudziu astrumo, nes jei tik ieskai malonumo kune, tai viskas pamazu atsibos, ir nebejaudins, buna svingeriai, paskui grupiniai, narkotikai ir t.t.nesileisiu i slycias detales...i r galu gale depresija, neviltis, tamsa...dabar tik atrodo uh kaip smagu, kaip idomu, kokia ispudziai... Tu dar jauna palauk 10m+, jei eisi tuo keliu.... As daznai pasakau zmonem tokius dalykus, kurie juos supranta po 10 o buna ir po 20 metu, sako gerai tu tada sakei, o man is sono skaudu buna i visa tai ziureti tiek ilgai kol jiem dasyla, na bet matyt tokia mano dalia...jau ismokau atsiriboti ir suprasti, kad visi turi savo patirciu pamoku kelia...
Žmogų, o ir jo prigimtį reik vertint normaliomis sąlygomis,nes lb.norint iš belen ko galima monstrą padaryt. 

Tai aš tiesiog sulyginau su maistu, o suma sumarum visame kame tiesiog reik saiko.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 14 gruodžio 2022 - 21:35
QUOTE(Amadėja* @ 2022 12 14, 21:33)
Žmogų, o ir jo prigimtį reik vertint normaliomis sąlygomis,nes lb.norint iš belen ko galima monstrą padaryt. 
Tai aš tiesiog sulyginau su maistu, o suma sumarum visame kame tiesiog reik saiko.

Tai tai ir yra prigimtis biggrin.gif normaliom salygom lengva valdyti prigimti ir tiek.

Na zinoma reikia saiko visur, sekse saikas - tai vienas mylimas partneris biggrin.gif
Atsakyti

Tai tai ir yra prigimtis biggrin.gifnormaliom salygom lengva valdyti prigimti ir tiek.

Na zinoma reikia saiko visur, sekse saikas - tai vienas mylimas partneris biggrin.gif

O kodėl ne nulis? 😁

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 12 14, 20:57)
dar su vyru formule esu ziurejus kelis kart, jam toks patinka sportas.

Dakaro jau irgi laukiam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 12 14, 21:44)
O kodėl ne nulis? 😁

Geriau nulis, nei daug. Jei zmogus sugeba apsieiti be sekso, tai tikrai labai gerai, bet tai jau labai aukstas lygis vienetai tik sugeba mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 12 14, 22:49)
cheche, Marokas biggrin.gif
nesakykit, kad net pusfinalių nežiūrit?

Neeee, laukiu kol pasibaigs, LRT normalių laidų nebeliko per tą fulę ax.gif . Jaunystėj tik žiūrėdavau, kai norėjos į gražius vyrus paspoksot biggrin.gif

QUOTE(markovka @ 2022 12 14, 22:57)
Jei atsidurtum kalejime 2metam ,be vyru ,pradetu patikti ir moterys ,ju figura,kvapas .Atsirastu kuri mokes ir prieiti prie taves .Arba busi uzsispyrusi kaip ozka, pagaus keturiese ir palaus ..</p><p>Galvoji Airijoj kitaip ,tie patys ,,istatymai ,,</p>

Galiu garantuot, kad man neatsirastų. Taip, gražios moterys gražu, pažiūrėt, pasigrožėt kaip ir kažkokiu kiti grožiu, bet seksualiai kad trauktų, nu neeee. Vyrų kalėjime, kaip suprantu, ne įtampai nuimt, o išsityčiot. Pasimasturbuot galima įtampai nuimt... Ir moterų kalėjime nemanau, kad patampama homoseksualiom, tarp lezbiečių gal ir vyksta, gi ir ten patenka netradicinės orientacijos moterų.

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 12 14, 21:46)
Dakaro jau irgi laukiam biggrin.gif

as Lietuvoje kaip dakare gyvenau, turejau subaru ir bekele iki namu, tai kiek ten isvazineta, kike uzklimpta biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2022 12 14, 21:54)
Neeee, laukiu kol pasibaigs, LRT normalių laidų nebeliko per tą fulę ax.gif . Jaunystėj tik žiūrėdavau, kai norėjos į gražius vyrus paspoksot biggrin.gif
Galiu garantuot, kad man neatsirastų. Taip, gražios moterys gražu, pažiūrėt, pasigrožėt kaip ir kažkokiu kiti grožiu, bet seksualiai kad trauktų, nu neeee. Vyrų kalėjime, kaip suprantu, ne įtampai nuimt, o išsityčiot. Pasimasturbuot galima įtampai nuimt... Ir moterų kalėjime nemanau, kad patampama homoseksualiom, tarp lezbiečių gal ir vyksta, gi ir ten patenka netradicinės orientacijos moterų.

tu apie biseksualuma esi ka girdejusi? tau tik homoseksualai lotuliukas.gif

na jei netrauktu vaidnasi ir tas libido labai mazas tavo, tai tas visada vyrui duodu ir visada noriu, tai gal ir vyras tavo 2 k i metus tik ir uzsimano lotuliukas.gif

ir i svis man tokie juokingi tie visi galiu garantuoti, bla bla bla.... ziurek, kad gyvenimas neismegintu skambiu fraziu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 14 gruodžio 2022 - 22:10
QUOTE(markovka @ 2022 12 14, 20:18)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="IDOMUCIA" data-cid="73023455" data-time="1671041733"><div><p>Nezhinau koks meme turi buti vyras, jei jo zhmona dristu i policija kreiptis</p></div></blockquote><p>Nepazysti siuolaikiniu mergu . pats kazkur rasei ,kad apkaltina net isprievartavimu, vaiku priekabiavimu ir t.t  Vaikai tevam iskviecia milicija  biggrin.gif​ </p>

Visuomet visokiu budavo, eidavo skusti komjaunimui, kad neveda. Tai liepdavo vesti, arba buti pashalintam ish komjaunimo tada ish aukshtosios ir i armija.
Ir neduodavo.

Manes neapkaltintu, cia tik vyrus kurie atitinka tam tikra profili. memes, o ne vyrai
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 12 14, 21:56)
as Lietuvoje kaip dakare gyvenau, turejau subaru ir bekele iki namu, tai kiek ten isvazineta, kike uzklimpta  biggrin.gif

tai patyrus tada biggrin.gif
aš tai labai atsargi vairuotoja, kartais užsisvajoju, visai vos šliaužiu, ypač pro kaimus kokius, tik girdžiu pyyyyp pyyyp gale, ogi aš jau tik ant kokių 50-60 "varau" biggrin.gif

bet koks šaltis šiandien jau, vėjas blink.gif vyras įvardijo jau kosminiu šalčiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 12 14, 22:25)
tai patyrus tada biggrin.gif
aš tai labai atsargi vairuotoja, kartais užsisvajoju, visai vos šliaužiu, ypač pro kaimus kokius, tik girdžiu pyyyyp pyyyp gale, ogi aš jau tik ant kokių 50-60 "varau" biggrin.gif

bet koks šaltis šiandien jau, vėjas blink.gif vyras įvardijo jau kosminiu šalčiu ax.gif

As irgi atsargi, po kemsynus ar pusnis vazineti mazai sansu kazka bloga padaryti, nebent uzklimpti biggrin.gif
siaip vairuoti ypatingai nemegstu, vaziuoju nes reikia, jei su vyru vaziuojam tai jis vairuoja, tikrai nesiverziu uz vairo biggrin.gif

jo, pas mus visa savaite jau ziauriai salta, na lyg i pabaiga, kai kur salo naktim ir iki -10 brrr nemegstu tokio oro unsure.gif
Atsakyti

Visuomet visokiu budavo, eidavo skusti komjaunimui, kad neveda. Tai liepdavo vesti, arba buti pashalintam ish komjaunimo tada ish aukshtosios ir i armija.
Ir neduodavo.

Manes neapkaltintu, cia tik vyrus kurie atitinka tam tikra profili. memes, o ne vyrai

Nu jo memes ,

Neeee, laukiu kol pasibaigs, LRT normalių laidų nebeliko per tą fulę ax.gif. Jaunystėj tik žiūrėdavau, kai norėjos į gražius vyrus paspoksot biggrin.gif

Kaip tu gali garantuot -jei nebuvus .Ten kitoks pasaulis su savo gyvenimo taisyklemis. 

Atsakyti