Ne emocinga tu, o nestabili
QUOTE(paštininkė @ 2022 12 16, 16:40)
tokia, kad esi be detalių, taigi pati melagė (SM temoj ne kartą pastebėta) ir galimai net aferistė. Deja.
O aš esu aš - emocinga motera: kada noriu išeinu, kada noriu pareinu - ne tau man aiškint
Ar aišku dabar? 
O aš esu aš - emocinga motera: kada noriu išeinu, kada noriu pareinu - ne tau man aiškint

su labai net detalem tu sunkiai matai?
niekas tau nieko neaiskina , tik sakau, kad jei zmogus sako veina, daro kita, mantai melas

ir ateityje jei meluosi is kart pasakysiu tu buk gera isisaugok ir isimink, kad neprasytum ataskaitos uz 10 m, nes man neidomu isiminti.
QUOTE(-burbanti- @ 2022 12 16, 16:36)
bet nesakyk - taikliai gi

QUOTE(paštininkė @ 2022 12 16, 17:43)
Taikliai kas - kad sunkiai iriesi per bangas?
Tu taip ziauriai nusirašai, kad net sunku patiketi , jog tavo vidinis laikrodis tiksi laikrodzio rodykles kryptimi.
QUOTE(lutuke123 @ 2022 12 16, 16:43)
su labai net detalem tu sunkiai matai?
niekas tau nieko neaiskina , tik sakau, kad jei zmogus sako veina, daro kita, mantai melas
ir ateityje jei meluosi is kart pasakysiu tu buk gera isisaugok ir isimink, kad neprasytum ataskaitos uz 10 m, nes man neidomu isiminti.

Tai bent detalę pasakyk, kur meluoju

O vat tu tikrai esi melagė ir galimai net aferistė. Tam net tavo SM medžiagos pakanka.
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2022 12 16, 16:45)
Taikliai kas - kad sunkiai iriesi per bangas?
Tu taup ziauriai jusirašai, kad net s7nku patikwti , jog tavo vidinis laikrodis tiksi laikrodzio rodykles kryptimi.
Tu taup ziauriai jusirašai, kad net s7nku patikwti , jog tavo vidinis laikrodis tiksi laikrodzio rodykles kryptimi.
Bangos man kaifas

QUOTE(paštininkė @ 2022 12 16, 17:47)
O vat tu tikrai esi melagė ir galimai net aferistė. Tam net tavo SM medžiagos pakanka.
Papildyta:
Bangos man kaifas

Papildyta:
Bangos man kaifas

Nu bleeeeeweewttttt.. sakei iseini su visam nes cia mes tau slykscios ir su mumis neimanoma bendrauti.
Bangos aisku, kad kaifas, but you're straggling
Nebandyk buti panasi I mane. Mes visiskai kitaip sutvertos. Skirtingos. Man tai gaunasi, kaip spragtelti pirstu, be jokio pasiruosimo ir apgalvojimo. O tu save pušini.. pušini, bqndai isspausti kazka juokingai sarkastiško, o bb gaunasi.
QUOTE(paštininkė @ 2022 12 16, 16:47)
Papildyta:
Bangos man kaifas

Papildyta:
Bangos man kaifas

tave supa bangos lauko tualeto tik, bet panasu tai tau kaifas, ateini tik issilieti cia savo nuodu, na gyvuok, jei tau to reikia, ka darysi. man tai neidomu su tavim bendrauti, gal rasi kitu pasnekoviu

QUOTE(paštininkė @ 2022 12 16)
Paštininkė, dėkui kad "išgirdot", atėjot. Norėjau su Jumis pasidalinti, labai patiko.
https://www.youtube.com/@Vox_Veritatis
p.s.
Ale kaip cypdavatkių šutvė Jus pasiilgo. Turi progą paloti

QUOTE(-burbanti- @ 2022 12 16, 16:48)
Nu bleeeeeweewttttt.. sakei iseini su visam nes cia mes tau slykscios ir su mumis neimanoma bendrauti.
Bangos aisku, kad kaifas, bet ru straggling
Bangos aisku, kad kaifas, bet ru straggling
tada išėjau, dabar parėjau - na, aš tokia. Ir dar 1000 kartų pagal nuotaiką tai padarysiu.
O tai klausyk, Burbe, tau, socialinės darbuotojos patirtį turinčią, buvo taip gerai, kai mane tokiais postais, kaip man rašei, iš SM "išvarei"?
Ir Lutukei, tai teologiją baigusiai mokytojai, buvai gerai?
Tai va ir man čia sugrįžti yra gerai. Kada noriu ir kaip noriu. Arba išeiti. Visada.
QUOTE(lutuke123 @ 2022 12 16, 17:52)

tave supa bangos lauko tualeto tik, bet panasu tai tau kaifas, ateini tik issilieti cia savo nuodu, na gyvuok, jei tau to reikia, ka darysi. man tai neidomu su tavim bendrauti, gal rasi kitu pasnekoviu

Bet tai kaip gerulė ta rusiška patarlė "Свято место пусто не бывает". Tik išsilakstė skestančuo laivo žiurkės cambala su babune, kqip is kart i ju vieta atsibaladojo paštininkė. Turbut megsta buti klouno vietoje ji.
QUOTE(Moonte @ 2022 12 16, 16:55)
Paštininkė, dėkui kad "išgirdot", atėjot. Norėjau su Jumis pasidalinti, labai patiko.

Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2022 12 16, 16:57)
Bet tai kaip gerulė ta rusiška patarlė "Свято место пусто не бывает". Tik išsilakstė skestančuo laivo žiurkės cambala su babune, kqip is kart i ju vieta atsibaladojo paštininkė. Turbut megsta buti klouno vietoje ji.
pastininke su moonte

QUOTE(lutuke123 @ 2022 12 16, 17:59)
Žertva, tai ne tavo smegenims. Nelįsk į akis.