Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

Gerai, einu rymot biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Supyko bufetava, kad visi supranta, kad ji tėra bufetava 😅

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 12 16, 19:14)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="paštininkė" data-cid="73024118" data-time="1671210596"><div><p>Gerai, einu rymot vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Supyko bufetava, kad visi supranta, kad ji tėra bufetava 😅</p>

ir tokia nebeperspektyvi...
Atsakyti

ir tokia nebeperspektyvi...

Nu reikia ją suprasti, gi jos vienintelė perspektyva gyvenime buvo rasti durnių, kuris ją ves 😅 rado, vos spėjo įšokt į traukinį😅 

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 12 16, 19:19)
>Nu reikia ją suprasti, gi jos vienintelė perspektyva gyvenime buvo rasti durnių, kuris ją ves 😅 rado, vos spėjo įšokt į traukinį😅 </p>

Tai suprantu, bet labiausia to durniaus, o iš tiesų papuolusio į Burbės manipuliacijos spąstus vyro gaila: vis galvoju, ar jis giminės neturi, ar ką?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 16 gruodžio 2022 - 19:45

Tai suprantu, bet labiausia to durniaus, o iš tiesų papuolusio į jos manipuliacijos spąstus vyro gaila: vis galvoju, ar jis giminės neturi, ar ką?

O kas jam? Pasirodo tik paėst ir pamiegot, kuo ne gyvenimas? 😆 

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 12 16, 19:45)
O kas jam? Pasirodo tik paėst ir pamiegot, kuo ne gyvenimas? 😆 </p>

Na, išlaikyt tą visą "gyvenimą" reik.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 16 gruodžio 2022 - 19:54

Na, išlaikyt tą visą "gyvenimą" reik.

Pigiau gi nei tarnaitę. 

Atsakyti

Matyt ikiso ir uztaise vaika  :)​ 

Atsakyti
Kuo duagiau rasot, tuo daugiau savo gyvenimus atskleidziat.... biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 12 16, 16:57)
Bet tai kaip gerulė ta rusiška patarlė "Свято место пусто не бывает". Tik išsilakstė skestančuo laivo žiurkės cambala su babune, kqip is kart i ju vieta atsibaladojo paštininkė. Turbut megsta buti klouno vietoje ji.

bet pastebėjai kaip ramu buvo, kai jos nebuvo? pvz. Lutuke su Montekrista ramiai padiskutavo kiek norėjo, niekas nesikišo
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2022 12 16, 17:23)
Tu ne komentuoji, tu "auklėji".  Nemokamai biggrin.gif . O žinai kokios tos nemokamos pamokos būna biggrin.gif

tai gali gi jai susimokėti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 12 16, 15:15)
<Esant siūlymo faktui automatiškai Bk taikomas. </p>

Aš manau generalinės prokurorės pavaduotojas labiau nusimano 😉 tikrai atrišame rankas narkotikų platintojams.
"Manau, kad narkotikų dekriminalizavimas tik palengvintų mūsų kriminaliniam pasauliui platinti narkotines medžiagas. Žmonės, kurie įsigyja narkotikų, mažiau bijotų atsakomybės, o kartu dėl to palengvėtų darbas ir narkotikų platintojams, nes padidėtų paklausa.
Žiūrint į dabartinį įstatymų pataisų projektą, galima kelti versiją, kad, jei aš esu narkotikų platintojas, man užtenka sėdėti, pavyzdžiui, Nyderlanduose, ir užsakovams siuntinėti nedidelius kiekius narkotinių ir psichotropinių medžiagų. Jei užsakovai įkliūtų, man nieko negrėstų, o tiems, kurie būtų sugauti, grėstų tik administracinė atsakomybė, tarkime, bauda."
Atsakyti

Aš manau generalinės prokurorės pavaduotojas labiau nusimano 😉 tikrai atrišame rankas narkotikų platintojams.
"Manau, kad narkotikų dekriminalizavimas tik palengvintų mūsų kriminaliniam pasauliui platinti narkotines medžiagas. Žmonės, kurie įsigyja narkotikų, mažiau bijotų atsakomybės, o kartu dėl to palengvėtų darbas ir narkotikų platintojams, nes padidėtų paklausa.
Žiūrint į dabartinį įstatymų pataisų projektą, galima kelti versiją, kad, jei aš esu narkotikų platintojas, man užtenka sėdėti, pavyzdžiui, Nyderlanduose, ir užsakovams siuntinėti nedidelius kiekius narkotinių ir psichotropinių medžiagų. Jei užsakovai įkliūtų, man nieko negrėstų, o tiems, kurie būtų sugauti, grėstų tik administracinė atsakomybė, tarkime, bauda."

Tai nesiuntinės gi po porą suktinukių 🙃

Atsakyti