Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Montekrista.back @ 2022 12 19, 16:47)
sakau pavyzdžius. realius, Kai žmonės nuomojasi, patys savo išnuomoję. Ko čia nesuprast. ne aš gi taip darau.</p>

norėčiau aš tiems durniams į akis pažiūrėt (tikiuosi tai ne tavo draugai ar giminė tokie kvaili biggrin.gif )
nu absurdas visiškas
tai kodėl jie u- tą savo gautą nuomą iš savo buto neinvestuoja sau į namuką kokį savo, naują? neima kodėl paskolos? ar ne geriau tada mokėti kas mėnesį banui ir galiausiai tapti savininku ir išeiti iš seno namo į naujesnį? kam pasilikti savo seną butą, kurį dar kažkas svetimas sušnerkš ir mokėti kitiems nuomą, kad ir už gražų namą, bet niekada netapti to gražaus namo savininku?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 12 19, 16:46)
pamiršau, kad pas tave situacija kita
aš kalbėjau apie situaciją, kai miršta vienas iš sutuoktinių ir jis su vaikais dar dalinasi tą butą
tada geriau, kai yra testamentas. Tetai taip nutiko po vyro mirties be testamento, tai labai nukenksmino notarai

nu jei kokie neustarimai tai taip zinoma geriau testamentas ar jei nesi tikras del sutuoktinio ar vaiku, bet jei susitari graziuoju, gali tik atsisakyti savo palikimo dalies ir tiek, tai tikrai nera brangu, jauciu pigau, nei testamentas.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 12 19, 17:48)
nu arba vkvailumas arba kazkoks planas, nes tikrai absurdiskai skamba.
kaip senam zmogui siulyt nuomotis kaip kokiam studentui doh.gif nei tavo sienos, nei tavo butas, nepasidarysi ka nori, nepasidekoruosi kaip nori, nu nesuprantu, is bedos suprantu nera kur dingti, be turint sava, nu absurdas...

Taip sekmingai motina bus nugrusta I valdiskus seneliu namus laikui begant, manau.
Atsakyti

norėčiau aš tiems durniams į akis pažiūrėt (tikiuosi tai ne tavo draugai ar giminė tokie kvaili biggrin.gif)
nu absurdas visiškas
tai kodėl jie u- tą savo gautą nuomą iš savo buto neinvestuoja sau į namuką kokį savo, naują? neima kodėl paskolos? ar ne geriau tada mokėti kas mėnesį banui ir galiausiai tapti savininku ir išeiti iš seno namo į naujesnį? kam pasilikti savo seną butą, kurį dar kažkas svetimas sušnerkš ir mokėti kitiems nuomą, kad ir už gražų namą, bet niekada netapti to gražaus namo savininku?

nu pamąstyk, gauna žmogus gerą pasiūlymą dirbt metus tolėliau. Jis ką, butą pardavinės dėl to? Aišku ne.

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 12 19, 16:48)
nu arba vkvailumas arba kazkoks planas, nes tikrai absurdiskai skamba.
kaip senam zmogui siulyt nuomotis kaip kokiam studentui doh.gif nei tavo sienos, nei tavo butas, nepasidarysi ka nori, nepasidekoruosi kaip nori, nu nesuprantu, is bedos suprantu nera kur dingti, be turint sava, nu absurdas...

Su tomis nuomomis tikrai kvaila ideja,. Daugiausia tokiais dalykais uzhsiima zhmones kurie aplamai nezhino, kas yra namai jie gali gyventi ir vieshbuciuose arba aplamai valkatauti nuo vienos vietos prie kitos, kur kambari gavo, kur lova bendrame kambaryje, turtas telpa i mazha ciomodana.
Tai jie kaip shunes, nera problemu ish vienos vietos praspyre nusliukino kitur.
Nuomoto buto juk nera net prasme pritaikyti sau nes gal gyvensi tik kelis menesius.
Atsakyti

Su tomis nuomomis tikrai kvaila ideja,. Daugiausia tokiais dalykais uzhsiima zhmones kurie aplamai nezhino, kas yra namai jie gali gyventi ir vieshbuciuose arba aplamai valkatauti nuo vienos vietos prie kitos, kur kambari gavo, kur lova bendrame kambaryje, turtas telpa i mazha ciomodana.
Tai jie kaip shunes, nera problemu ish vienos vietos praspyre nusliukino kitur.
Nuomoto buto juk nera net prasme pritaikyti sau nes gal gyvensi tik kelis menesius.

Jauni žmonės lanksčiai į viską žiūri :) Čia seniems alergiją kelia bet kokie pokyčiai :) 

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 12 19, 16:45)
nu galėtum pamąstyti ir sumąstyti, kad senos statybos buto kaina nesieks naujos statybos buto kainos. Čia pradžiai smile.gif 

as jau rasiau apie kainas paciam pirmam poste.
kaina panasi bus tikriausiai keisti didesni i mazesni, jei truks paimkit paskola ir primokekit mamai, dar ir santaupu sakei turi bele kiek. Vis tiek gi jum liks ne svetimiems, bus investicija vaikam mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 12 19, 16:51)
nu jei kokie neustarimai tai taip zinoma geriau testamentas ar jei nesi tikras del sutuoktinio ar vaiku, bet jei susitari graziuoju, gali tik atsisakyti savo palikimo dalies ir tiek, tai tikrai nera brangu, jauciu pigau, nei testamentas.

nežinau kaip dabar, bet prieš kelis metus teta sakė, kad daug blogiau kad neturėjo testamento (brangiau)
nesutarimų nebuvo, su vaikais gražiai sutaria
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 12 19, 16:52)
nu pamąstyk, gauna žmogus gerą pasiūlymą dirbt metus tolėliau. Jis ką, butą pardavinės dėl to? Aišku ne.

Dirbau 11 metu UK, nuo 2006 iki 2017. Nei ash nuomavau buto nei ka. Nepasimokejo.

O cia ... geras pasiulymas, bet dar nuomot reikia... Tai toks ten ir geras...
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 12 19, 16:52)
nu pamąstyk, gauna žmogus gerą pasiūlymą dirbt metus tolėliau. Jis ką, butą pardavinės dėl to? Aišku ne.</p>

tai taip iš karto ir reikėjo sakyti
bet vis tiek, kažin ar apsimoka šitaip, prileisti svetimų... nebent kokia labai tvarkingą giminę įleist be vaikų, gyvūnų ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 12 19, 16:49)
nu va, esi senučiukė savyje smile.gif </p>

nu taip , man seniai taip sako lotuliukas.gif vyro senelis sakydavo tu tokia jauna, bet sneki kaip musu kartos zmogus, oi kaip mes idomiai pasnekedavom, seniai ismintinga esu tongue.gif , ir nebesu studete, kiti poreikiai ir norai...o tau to paties norisi? biggrin.gif

senatve man siejasi su gerais dalykais, priesingai nei tau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 12 19, 16:53)
Jauni žmonės lanksčiai į viską žiūri smile.gif Čia seniems alergiją kelia bet kokie pokyčiai smile.gif

Cia man aishkini?
Vokietijoje nuomavomes puse namo, dar UK turejau dali buto, ir LT turejau buta.
Kokio dar lankstumo?

Cia tos nuomos ish ubagystes, prisimenu vaikysteje kai buvo karta po karo, tai ir studentus ileisdavo uzh keliolika rubliu. Rusijoje komunalkes irgi tur but lankstuma rodo
Atsakyti