Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

Skiepas nuo covid gali apsaugoti tik nuo covid realiai sunkios formos. Skiepai nuo gripo iš esmės saugo nuo gripo komplikacijų, o virusų ir bakterijų yra dar n visokių.  Kartais taip jau nutinka, kad miršta žmonės. Tiesiog, o nusialinti organizmą galima ir be fabriko.

Kartais tiesiog nepasiseka... O šiaip mirštamumas nuo plaučių uždegimo rašo 5-14 proc. Daug...

5-10 proc nuo tu, kurie patenka į ligoninę, o ne visų susirgusių, tai nėra daug. 

Ir ne, nebūna su ligom nei sėkmė, nei kartais nutinka. Kiekviena liga turi priežastis ir eiga, priklausomai nuo imuniteto stovio. 

Tai man ir neaišku, kiek skiepai ar kitis priežastys nualino jos imunitetą, nes jos veikla nei kokia išskirtinė, nei ypatingai alinanti. Antraip visi verslūs, žymūs žmonės mirtų 50 nesulaukę, o taip gi nėra.

Atsakyti
Nu jo, dukrai nekalta blink.gif
Savaitraščio „Alio, Raseiniai“ pakalbinta dvynukių močiutė tikino, jog neabejoja dukters nekaltumu.

Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt...a.d?id=92147761

Normali motina savo kūnu uždengs vaikus, jei koks degradas juos skriaus. Aplamai neprileis arti savo vaikų tokios šiukšlės. Bet kai kuilys svarbiau nei vaikai, taip ir gaunasi....
Atsakyti

Tu gi nieko nesupranti apie virusologija skiepus, kaip ir ash. reikia atprasti kartoti fashistu brukama propoganda, nes mes nezhinom kur ir kad ji teisinga ar neteisinga. Shi karta jie perlenke lazda ir sugriove socialine sandara Vieniems valstybes tapo prieshais, nepatikimomis kaip buvo SSSR laikais. Kiti puole i fanatishka tikejima visuo ka pasako. Ash nezhinau ar aplamai yra kelias ish shios situacijos
Tai kelias į totalitarizmą, jei žmonės nesipriešins ir eis galvas nulenkę visur kur liepia ir toliau ir gyvens tais melais. Meluoja jiem valdžia, jie sau meluoja, vaikams meluoja ir t.t. taip visos tokios santvarkos ir gimė gi, pamažu, prisidengiant gražiais tikslais ir visuotinai palaikant. Nei Stalinas,  Leninas, nei Hitleris nieko vieni nebūtų padarę. Brandino tam visuomenę ne vienus metus, melo pagalba. Melas pagrindinis totalitarizmo įvedimo irankis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 29 gruodžio 2022 - 11:28
QUOTE(Maja Di @ 2022 12 29, 11:22)
Nu jo, dukrai nekalta blink.gif
Savaitraščio „Alio, Raseiniai“ pakalbinta dvynukių močiutė tikino, jog neabejoja dukters nekaltumu.

Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt...a.d?id=92147761

Normali motina savo kūnu uždengs vaikus, jei koks degradas juos skriaus. Aplamai neprileis arti savo vaikų tokios šiukšlės. Bet kai kuilys svarbiau nei vaikai, taip ir gaunasi....

nu ir naivi tu
negi tikiesi, kad ant visos Lietuvos mušis ant krūtinės ir keiks dukrą viešai? bent kiek normalus tėvas visada gins savo vaiką viešumoje. Tu irgi gintum. Gi net didžiausias recidivistas gauna advokatą, nes taip priklauso, tai ko tu nori?
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 12 29, 08:42)
<p>Išvados jai peršasi 😅😅😅😅 </p><p>Vieniša bufetava, taip nepatogu tiesą pripažint?</p>

Ar kas nors gali man pasiskinti montekristos mastymo ipatumus?
Aš parasiau postą velai vakare - esu vieniša, ji parašė postą anksti ryte - ji jau ne vieniša. Tai cia, jei rasai rytais, tai skaitaisi nevieniša, o vakarais - vieniša? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 12 29, 11:15)
Tu čia toks protinguolis, pasakyk kodėl dabar nebebruka tos propgandos?
Aš tai pasitikiu medikais, o tu yotubės "profesoriais", kiekvieno teisė rinktis.
Bet tai tupi antivakseriai, dabar jei miršta kas, skiepų įtaką įžvelgia biggrin.gif , savo durnumą reikia kažkaip sau pateisint.

Dabar bruka karo propoganda. Ka jau cia COVID, atgyvenes, praejes etapas.
Rusija baisi bloga, bet prekiauja turizmas veikia, diplomatiniai santykiai ir net tranzita leidzia. Ant kiek reikia buti durnam kad patiket, kad tai ne zhaidimas.

Tu pasitiki medikais, tevai pasitikejo kompartijos sekretoriumi, o seneliai tikejo kunigais. Neidomu diskutuot apie tikejima.

Ash nieko nesuprantu apie virusus ir dar mazhiau apie skiepus. Tie tavo gydytojai taip pat NIEKO NENUSIMANO, nes tik kai kurie virusologai turi pakankamai zhiniu toje srityje.
Ir jie idomiu dalyku yra papasakoje. Prieshtaringu...

Bet nereikia ishmanyti apie virusus, uzhtenka matyt, kad tie medikai yra buki ir kartoja kitu propoganda, kad buvo klastojamos mirties priezhastys, mirtingumas ir to pakanka kad zhinot, kad turejome reikala su sukciais.

Sakysim ash neishmanau daug apie investicijas, bet jei skambina ir siulo investuoti tai jau aishku, kad sukciai, nes tokie dalykai tvarkomi kitaip
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 12 29, 11:59)
Dabar bruka karo propoganda. Ka jau cia COVID, atgyvenes, praejes etapas.
Rusija baisi bloga, bet prekiauja turizmas veikia, diplomatiniai santykiai ir net tranzita leidzia. Ant kiek reikia buti durnam kad patiket, kad tai ne zhaidimas.

Tu pasitiki medikais, tevai pasitikejo kompartijos sekretoriumi, o seneliai tikejo kunigais. Neidomu diskutuot apie tikejima.

Ash nieko nesuprantu apie virusus ir dar mazhiau apie skiepus. Tie tavo gydytojai taip pat NIEKO NENUSIMANO, nes tik kai kurie virusologai turi pakankamai zhiniu toje srityje.
Ir jie idomiu dalyku yra papasakoje. Prieshtaringu...

Bet nereikia ishmanyti apie virusus, uzhtenka matyt, kad tie medikai yra buki ir kartoja kitu propoganda, kad buvo klastojamos mirties priezhastys, mirtingumas ir to pakanka kad zhinot, kad turejome reikala su sukciais.

Sakysim ash neishmanau daug apie investicijas, bet jei skambina ir siulo investuoti tai jau aishku, kad sukciai, nes tokie dalykai tvarkomi kitaip

tai kad ne visi medikai tą bruko, dalis žiūrėjo atsargiai, o dalis kaip tik atkalbinėjo netgi
tai jau vien dėl to mąstantis bent kiek žmogus turėjo suklusti ir labai nepatikliai imti žiūrėti į šį reikalą
Atsakyti
Juokinga, kai pasako, kad Rusija gali panaudot energetika kaip ginkla.
Kodel Hitleris negasdino, kad kazko neparduos ar nepirks? Nes tada buvo tikras konfliktas ir niekam nerupejo prekyba su prieshu.

Rusijos ginklas ne energetika, o Rusija zhino, kad vakarai supuve ir tuo naudojasi savo bjauriems tikslams.
Ash nezhinau, ka Rusija zhino, tai tikrai blogio valstybe. Ji nesuinteresuota kad butu geriau, todel neatskleis ka zhino.
Gal ji zhino, kad buvo planuojamas pasaulinis fashizmas ir nesutiko su tuo? Gal Rusija pagalvojo, kad ji gali dalyje pasaulio savo fashizma ivesti... Mes nieko nezhinom, tik matosi kad nesueina galai.

Ish vienos puse zhudomi zhmones ish kitos matome, kad vakarai iklimpo i savo melus ir problemas. Ti nugales Rusija tai sukurs nauja tvarka... Tai desperacija ir pasimetimas aishkaiusiai.
Dalyku, kuriuos Rusija irgi nori slepti - mes nesuzhinosime, sakysim apie planus pasidalinti pasauli fashistiniu metodu, jei tokie yra.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 12 29, 11:36)
Ar kas nors gali man pasiskinti montekristos mastymo ipatumus?
Aš parasiau postą velai vakare - esu vieniša, ji parašė postą anksti ryte - ji jau ne vieniša. Tai cia, jei rasai rytais, tai skaitaisi nevieniša, o vakarais - vieniša?  biggrin.gif

rašau per pietus, pas mane turbūt bus tada haremas? biggrin.gif
Atsakyti
Tada buvo karas, dabar yra karinis konfliktas, kol kas nei viena salis karo nera paskelbusi.
Tiek tada buvo vienos aferos, tiek dabar, nieko naujo is tikro sioje zemeje, sostu karai. Amerika labai pradejo kistis i Europos reikalus su pirmu pasauliniu karu, savo pastangom sukure ES.
Atsakyti

Tu čia toks protinguolis, pasakyk kodėl dabar nebebruka tos propgandos?
Aš tai pasitikiu medikais, o tu yotubės "profesoriais", kiekvieno teisė rinktis.
Bet tai tupi antivakseriai, dabar jei miršta kas, skiepų įtaką įžvelgia biggrin.gif, savo durnumą reikia kažkaip sau pateisint.
Papildyta:
Miršta ir nuo kovido dar
https://www.delfi.lt...s.d?id=92147853

Mano tėvai norėjo skiepytis nuo covid 4, tai gydytoja sakė, kad geriau tada nuo gripo, bet, kad neserga jie tuo gripu. Tai tiesiog tada išvis nebesiūlė skiepytis. Piršo kol buvo reikalas.

Atsakyti

Tada buvo karas, dabar yra karinis konfliktas, kol kas nei viena salis karo nera paskelbusi.
Tiek tada buvo vienos aferos, tiek dabar, nieko naujo is tikro sioje zemeje, sostu karai. Amerika labai pradejo kistis i Europos reikalus su pirmu pasauliniu karu, savo pastangom sukure ES.

Tai super, kad sukūrė, jei tikrai tai Jav nuopelnas.

Atsakyti