Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

Aš tai įžvelgiu vertybių gynimą, na, kas svarbu, brangu, teisinga  :4u:  o Lutukė provokuoja, tai ir epitetai pasipila. 

Aš neprovokuoju, aš sakau, ką galvoju. O jūsų bėdos, kad nesugebat ne emocijom, o protu vadovautis.

Kam pradėti iš vis tada diskutuoti tokiom temom, kur jautrios?

Atsakyti

Matyt, nes labai keistai skamba. Moteriai, kad turėt savo nuomonę, ją turi koks vyras suformuoti? Tai ko paskui dejuoja, kad moterų negerbia, kai save į vištų vietą pastato?

Mano ir vyro politinės pažiūros kažkiek skiriasi. Su tėvais dabar nesutampa, nes jiems visa valdžia bloga, o verslininkai vagys ir viskas prieš paprasta žmogų :)

Atsakyti

Kartais tyčiojiesi. Kaip čia buvo su e.igrantais tavo parašymai.

Tai joks tyčiojimasis. Tai realybė. Taip tiesiog yra.

Atsakyti

Nenusišneku. Tai iš praktikos. 

Pvz.aš negalėčiau išvykti ilgam, nes užsiilgėčiau. 

Tu SPĖJI aš PATYRIAU. Reiktu ir galėtum.

Žmogus prisitaiko, ir be to viskas kinta. Bet turiu pažįstamų kur ir dabar ilgisi,liudi, kas met į Lietuvą atostogų važiuoja.

Nežinai jų istorijų, tai gal geriau patylėk.

Atsakyti

Bet pataikė ar ne ir be kompetencijų.

Tai ir kompetencijų turi, tik nebūtinai pataiko.

Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 12 30, 00:06)
Burbe, čia stop, nes jokių kompetencijų neturi. STOP.

Tu priimk kito nuomonę. Nereikia sutikti, išmok priimti.
Kompetencija? Kodel tu manaisi esanti...kaip cia issireiskus...kompetentinga pareiksti, kad kito minčių dėstymas yra neteisingas? Is kur tu istraukei, kad gali parasyti, jog kitas neturi teses rasyti tai, ką galvoja? Kodel tu nebandai suprasti, bandai tik paneigti? Visdelto buvau teisi, jog tai tavo nstūros noras pyktis, kabinetis, aiskinti kitiems, kad jie nieko nesupranta.
Atsakyti

Tu SPĖJI aš PATYRIAU. Reiktu ir galėtum.

Žmogus prisitaiko, ir be to viskas kinta. Bet turiu pažįstamų kur ir dabar ilgisi,liudi, kas met į Lietuvą atostogų važiuoja.

Nežinai jų istorijų, tai gal geriau patylėk.

Aš nepuolu. Kam taip gintis?

Atsakyti

Mano ir vyro politinės pažiūros kažkiek skiriasi. Su tėvais dabar nesutampa, nes jiems visa valdžia bloga, o verslininkai vagys ir viskas prieš paprasta žmogų :)

Mūsų su vyru pažiūros panašios dėl dauguma dalykų. Ir su mama dabar jau sutariam. O brolis mano Gabrieliuką palaiko, na reiks perklaust, čia prieš rinkimus buvo, gal biški suprato ką. :D 

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 12 29, 23:17)
Matyt, nes labai keistai skamba. Moteriai, kad turėt savo nuomonę, ją turi koks vyras suformuoti? Tai ko paskui dejuoja, kad moterų negerbia, kai save į vištų vietą pastato?</p>

Kodėl būtinai vyras? Visaip būna. Deja, savo tekstuose nerašai, ką skaitai, kuo domiesi, rašai apie nuostabų rusą - jį ir akcentuoju, nes nieko daugiau tavo Kremliaus meilę argumentuojančio nėr.

Būtų tikrai įdomu pamatyti tavo platesnį žinių spektrą.
Atsakyti

Tai joks tyčiojimasis. Tai realybė. Taip tiesiog yra.

Deja ne, tai tik tavo nuomonė ir labai net klaidinga ir kai kurie įsižeistų dėl tokių tavo kalbų.

Tas pats, kas sakyčiau Lietuvoje įprasta visiem žmonas ir vaikus mušti ir visi taip ten gyvena. Realybė?

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 12 29, 23:23)
Tu priimk kito nuomonę. Nereikia sutikti, išmok priimti.
Kompetencija? Kodel tu manaisi esanti...kaip cia issireiskus...kompetentinga pareiksti, kad kito minčių dėstymas yra neteisingas? Is kur tu istraukei, kad gali parasyti, jog kitas neturi teses rasyti tai, ką galvoja? Kodel tu nebandai suprasti, bandai tik paneigti? Visdelto buvau teisi, jog tai tavo nstūros noras pyktis, kabinetis, aiskinti kitiems, kad jie nieko nesupranta.

Todėl, kai tai, kaip tu rašei, liečia mano sielos užkaborius. Tad be mano leidimo viešai jų niekas neanalizuos. Taškas.
Atsakyti

Tai ir kompetencijų turi, tik nebūtinai pataiko.

Šį kart pataikė.

Atsakyti