Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Amadėja* @ 2023 01 01, 18:42)
Tiek ir bendro, kad vienas po kito ir, kad daug destrukcijos.

Paskaityk Lanzbergio straipsni. Cia ne shiaip sau destrukcija su tuo karu.
Tame straipsnyje per daug suatvirauta, gal but Lietuvai liudnai nusimato, todel prades atvirauti
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2023 01 01, 18:35)
Tuo, kas 1940 Lietuvos okupacijos naratyvą žino ir yra toksiška tokiems kaip tu, Lutukė, Montevertė, Uarda, Burbanti. Istoriją žmogus žino, supranti...

Nieko ji nezhino. 1940 metai - puikus pavyzdys. Lietuva pradzioje buvo priskirta naciu Vokietijai jei ka... Veliau dave Stalinui.

O kam dabar priskirta?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2023 01 01, 19:05)
Paskaityk Lanzbergio straipsni. Cia ne shiaip sau destrukcija su tuo karu.
Tame straipsnyje per daug suatvirauta, gal but Lietuvai liudnai nusimato, todel prades atvirauti
Papildyta:
Nieko ji nezhino. 1940 metai - puikus pavyzdys. Lietuva pradzioje buvo priskirta naciu Vokietijai jei ka... Veliau dave Stalinui.

O kam dabar priskirta?

Tas pats naratyvas: Lietuva, jos žmonės nieko negalėjo, už ją sprendė kiti. Kaip dabar menkinant Ukrainą. Ne.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 01 sausio 2023 - 19:11
Su Naujais metais!!!🎊🎁🎄
Optimizmo, prasmingų darbų, sveikatos, daugiau šviesos 🌞, meilės vandenyno 🌊 , gėrio jūros🚣, lietaus idėjų 🌧️, kalnų ištvermes ⛰️, o ašarų tik nuo laimės 🤣. Kad būtumet apsvaigintos, ne nuo alkoholio🍺, kanapių ir pan, o nuo meilės, laimės, apkabinimu, bendravimo su draugais, artimais...
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2023 01 02, 13:08)
Su Naujais metais!!!🎊🎁🎄
Optimizmo, prasmingų darbų, sveikatos, daugiau šviesos 🌞, meilės vandenyno 🌊 , gėrio jūros🚣, lietaus idėjų 🌧️, kalnų ištvermes ⛰️, o ašarų tik nuo laimės 🤣. Kad būtumet apsvaigintos, ne nuo alkoholio🍺, kanapių  ir pan, o nuo meilės, laimės, apkabinimu, bendravimo su draugais, artimais...

Aišku, kodėl nesusikalbam: 15-mečių retorika...
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 01 02, 15:44)
Aišku, kodėl nesusikalbam: 15-mečių retorika...

jooo. Ar pastebėjai kokie kremlinukai a-la dvasingi biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2023 01 02, 13:49)

Aha, ir ypač per šiuos Naujus biggrin.gif
Atsakyti
https://www.lrytas.l...auskas-25672912
Jau antivakseriai kliedi, kad nuo skiepo protas pasimaišė blink.gif . Sektantai, ant Agnės išsikraut neužteko blink.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2023 01 02, 14:05)
Sektantai, ant Agnės išsikraut neužteko blink.gif ...

Ir kaip SM antivakserės dėl Agnės nutilo. Aš vis nuoširdžiai manau, kad gal gėda moterim pasidarė... Palaukim reakcijų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 02 sausio 2023 - 14:11
QUOTE(Maja Di @ 2023 01 02, 14:49)

Laimingi smile.gif Aš per šventes buvau tokia "girtaaaaaaaaa" nuo draugų, bendravimo...
Ir savaime aišku, kai per mazai laimės hormono, tai mažėja žmogaus savivertė, vyrauja liūdnos nuotaikos, jautriau reaguojama į įvairias situacijas, kamuoja nemiga ir t.t.

Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2023 01 02, 15:08)
Ir kaip SM antivakserės dėl Agnės nutilo. Aš vis nuoširdžiai manau, kad gal gėda moterim pasidarė... Palaukim reakcijų.

Geda turi būti jums... Palikit Agnė ramybėje.
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2023 01 02, 14:26)
Geda turi būti jums... Palikit Agnė ramybėje.

MAN?
Papildyta:
QUOTE(uarda @ 2023 01 02, 14:26)
Laimingi smile.gif Aš per šventes buvau tokia "girtaaaaaaaaa" nuo draugų, bendravimo...

Iš teksto matosi unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 02 sausio 2023 - 14:29
QUOTE(paštininkė @ 2023 01 02, 15:28)
MAN?
Papildyta:

Iš teksto matosi unsure.gif

Taip, jums
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2023 01 02, 14:29)
Taip, jums

Pasakei ir taškas biggrin.gif