Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

Tiesiog tas "nuo skiepų?" skamba...na... Juk absurdas. 

Net iš mažų vaikų praktikos, tai skiepas susilpnina imunitetą, bet trumpam. Ilgainiui gali išlįsti kokia alergija ar kita sutoimuninė nesąmonė, bet negalima visų šunų ant tų skiepų kart. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 02 sausio 2023 - 18:36
QUOTE(Amadėja* @ 2023 01 02, 19:21)
<p>Jau 2...</p>

Nuo sausio1 dienos 0:00 valandų pasaulyje mirė 309 000 žmonių.
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2023 01 02, 19:33)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="uarda" data-cid="73029885" data-time="1672676777"><div><p>Kas 2?
Mirė?</p></div></blockquote><p>Taip. Žinomi ir jauni</p>

Aha, Mačiau jau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 01 02, 19:33)
Tikrai? Nuo Naujųjų metų savo SM profilį pakeitei: jau ne socialinė darbuotoja esi?

O kas uardos vaikais pasirūpins, kai motina labai galimai girta, nes blaivas žmogus tokių nesąmonių nerašytų?

Apie ka tu cia dabar?.
Toks vaizdas, kad nusivylimas savo gyvenimu ir pavydas tau visai baigia smegenis subalamutinti.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2023 01 02, 18:37)
Apie ka tu cia dabar?.
Toks vaizdas, kad nusivylimas savo gyvenimu ir pavydas tau visai baigia smegenis subalamutinti.

A, na, maniau, kad rimtesni argumentai bus.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 01 02, 19:38)
A, na, maniau, kad rimtesni argumentai bus.

I ką rimtesni argumentai? Tavo pirmas siu metu postas man yra visiškas mėšlas. Nusirasymas auksciausiame lygyje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 02 sausio 2023 - 18:40
QUOTE(-burbanti- @ 2023 01 02, 19:37)
Apie ka tu cia dabar?.

Ji galimai isgėrus šiandien
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2023 01 02, 19:33)

Galimai nepilnamečių vaikų persekiojimas, grasinimas ir t.t.
Atsakyti

Jei žiūrėčiau priekabiau, tai pernai mokslo metais, pvz., mano dičkio imunitetas buvo tragiškas. Sirgo non stop. Vasarą gavęs buvo 2 skiepus nuo ee ir nuo kovid. Tai tikrai gali būti susiję. Juolab vieną sykį sunkokai sirgo iškart po skiepo.

Šiemet, pvz., sirgo porąsyk per 4mėn., o tų virusuotų aplink n.

Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2023 01 02, 18:41)
Ji galimai isgėrus šiandien
Papildyta:

Kas?

Gerai, lygis aiškus. Iki.
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2023 01 02, 19:41)

Siandien kaip tik laikiau egzaminą sia tema biggrin.gif
Kadangi paštin8nkė rase, jog zino tavo tikrą varda pavardę, ji labai lengvai gqli surasti kur tu gyveni...ir tyo paciu kur tavo vaikai gyvena. Pasakymas ' saugok savo vaikus, kad jiems kas neatsitiktu' yra "Direct treating"
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2023 01 02, 19:44)
Kas?

Gerai, lygis aiškus. Iki.

Pustai padus?

Bėk, bėk...prisirašysi, kaip cambala prisirašė.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2023 01 02, 18:46)
Siandien kaip tik laikiau egzaminą sia tema  biggrin.gif
Kadangi paštin8nkė rase, jog zino tavo tikrą varda pavardę, ji labai lengvai gqli surasti kur tu gyveni...ir tyo paciu kur tavo vaikai gyvena. Pasakymas ' saugok savo vaikus, kad jiems kas neatsitiktu' yra  "Direct treating"

Aš žinau tikrą uardos vardą ir pavardę: moterys, kiek jūs išgėrėt???

Ei, gana.
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2023 01 02, 19:42)
<p>Jei žiūrėčiau priekabiau, tai pernai mokslo metais, pvz., mano dičkio imunitetas buvo tragiškas. Sirgo non stop. Vasarą gavęs buvo 2 skiepus nuo ee ir nuo kovid. Tai tikrai gali būti susiję. Juolab vieną sykį sunkokai sirgo iškart po skiepo.</p><p>Šiemet, pvz., sirgo porąsyk per 4mėn., o tų virusuotų aplink n.</p>

Žinok aš irgi pastebėjau, kad mano vaiko draugas nuolat serga, aišku būna ir maniškis nuo jo pasigauna. Anksčiau lyg taip dažnai nesirgdavo...
[
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 02 sausio 2023 - 18:51