Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Moonte @ 2022 03 01, 12:45)
Kai pardejo pulti Ukraina, tuomet skiede, kodel niekas is musu nekalba apie separatistu kancias ir t.t.

Jus rimtai tikite, kad as paneiginesiu tamstos kliedesius-interpretacijas, kurias jus sugebejot ismastyti perskaicius mano posta? Tikekite toliau.

rimtai, vien del to, kad zmogus gime uzaugo ir gyvena Donbase jis tampa separatistu?? tos visos mociutes badmiriavusios, be pensiju, be maisto visos ziaurios separatistes arba vaikai darzeliuose, mokyklose, kurie buvo apsaudomi, zmones kuriuos prievartavo, kankino, zude, ukrianieciu armijos Aidaro , Azvo buriai ir t.t. na visi tiesiog separatistai, gimei ten ir separatistas....kaip musulmonas, tai tikriausia teroriostas, tokia logika vadovaujiesi? unsure.gif

va sita sau prisitaikyk moonte, tau labai tinka...

beprasmes jauciu musu diskusijos i tavo ir kai kuriu sveika prota prisibelsti neimanoma matomai...gal kada suprasi, ka rasau, gal ir ne
Atsakyti

Butent, ar tikrai visa tai verta islaikyti teritoriju dali anglies kasyklas ir panasius turtus, ar tikrai verta?
Be to daug dalyku mes nei zinom, nei kas mums sakys...Tiek dviveidiskumo , melo sioje situacijoje, ateme pvz swift is dalies banku , paliko tiem, kur moka uz dujas, rusiskos dujos toliau teka ukrianietiskais vamzdziais i vakaru europa, Rusija toliau moka Ukrianai uz tranzita, abi slays tame tarpusavyje bendradarbiauja, o eiliniai zmones iuo metu kankinasi, serga, negauna vaistu, zuva...media uzpildyta neapykanta, net tai leidzia sau valdzios atstovai, zmones pradeda keikti vieni kitus, nusistate pries tautybe, visa tai ir sukelia karus, neramumus su baisim pasekmem. Buvo labai dau gispuoliu pries rusus po 1991, labai tikiuosi dabar taip nebus, nors jau matau negeru dalyku, buvo nuotrauka, kad veina parduotuve Lietuvoje nebeisileidzia rusu pilieciu. unsure.gif

Karui visada reikia bent 2 kariaujanciu, kas ismintingesnis, tas kara ir sustabdo.

Gandis buvo ir bus mano autoritetas, kaip galima laimeti nekariaujant.

Pasitikrink bent dalį faktų:

https://www.facebook...983371/?app=fbl

Tikiuos dabręs pasaulis nebepirkt tų kruvinų dujų

Atsakyti

rimtai, vien del to, kad zmogus gime uzaugo ir gyvena Donbase jis tampa separatistu?? tos visos mociutes badmiriavusios, be pensiju, be maisto visos ziaurios separatistes arba vaikai darzeliuose, mokyklose, kurie buvo apsaudomi, zmones kuriuos prievartavo, kankino, zude, ukrianieciu armijos Aidaro , Azvo buriai ir t.t. na visi tiesiog separatistai, gimei ten ir separatistas....kaip musulmonas, tai tikriausia teroriostas, tokia logika vadovaujiesi? unsure.gif

beprasmes jauciu musu diskusijos i tavo ir kai kuriu sveika prota prisibelsti neimanoma matomai...gal kada suprasi, ka rasau, gal ir ne

Įmestą nuorodą pasižiūrėk. 

Darsyk dedu:

https://www.facebook...983371/?app=fbl

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 03 01, 13:16)
Tikiuos dabręs pasaulis nebepirkt tų kruvinų dujų

Siuo metu pilnu tempu eina sito klausimelio derinimas. Juolab pavasaris, ateina silti orai... Tures daug laiko atrasti kitus tiekejus.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 03 01, 13:12)
rimtai, vien del to, kad zmogus gime uzaugo ir gyvena Donbase jis tampa separatistu?? tos visos mociutes badmiriavusios, be pensiju, be maisto visos ziaurios separatistes arba vaikai darzeliuose, mokyklose, kurie buvo apsaudomi, zmones kuriuos prievartavo, kankino, zude,  ukrianieciu armijos Aidaro , Azvo buriai  ir t.t. na visi tiesiog separatistai, gimei ten ir separatistas....kaip musulmonas, tai tikriausia teroriostas, tokia logika vadovaujiesi? unsure.gif

Viena podruzhke, jau pasidariusi operacija jei ka, gyveno Donbase ir jos nama sugriove,, nes rusu samdiniai pastate patrankas salia namo ir pradejo apsaudyti ukrainieciu pozicijas. Ji aisku nekencia ukrainieciu, bett tokiu nesamoniu kaip tu nepasakojo. Vyko tikrai astrios diskusijos tada

Viskas prasidejo, nes rusams nepatiko ukrainiuciu tvarka, po to pradejo gasdinti kad juos ispjaus.
Rusai padave ginklu. Tai tik problema kad prasidejus kovoms nukentejo tie kurie buvo salia tu kovotoju su rusijos ginklais
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2022 03 01, 11:57)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72938642" data-time="1646127522"> biggrin.gif ale kas jam susišvietė su tais narkomanais? biggrin.gif</blockquote> Žinom bent dabar kas būtent taip mūsų valdžią vadina. T.y. kas yra tie, kurie taip vadina😁

Visas tas covidinis teroras nebus pamirstas. Rusija neispres Lietuvos problemu. Tik Amerikos.
Atsakyti

Lutuke, airių žurnalisto pokalbis su rusų ambasadorium

https://m.klaipeda.d...gynejas-1066126

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 01 kovo 2022 - 13:32
QUOTE(lutuke123 @ 2022 03 01, 13:12)

Aš, aaaaš suprasiu. biggrin.gif
Laukiu komentaro, ar pakartot tą tekstą? biggrin.gif
Atsakyti
Amadeja buk gera, nekelk man tu masem kuriamu mediju nuorodu, as siais dalykais domejaus visa si laika, o jei tu tik vakar pradejai,tai pasidomek ir placiau paskaityk apie Azovo ir Aidaro burius, daug informacijos visom kalbom internete, pradziai, paskui paskaityk ,kaip Ukrainos valdzia iki siol ten elgesi, kokios sankcijos buvo uzdetos visiem gyventojam. Tu man i elementarius klausimus nesugebejai atsakyti apie kitu saliu uzpuolimus, dabar tokias pievas kisi. Suprask, tu ne tas pasnekovas, kuris galetu apie tai diskutuoti, nieko tikrai asmenisko, bet tau labai ziniu truksta, kas medijose as ir taip zinau, cia ne zinios biggrin.gif

ES Ukriana nepriims. Stovi apie 100km eile rusu karines technikos link Kijevo, na turi teise, aisku, ukrainieciai gintis, bet as sia teise nepasinaudociau. O jum spresti uz save. Man namas, turtai, ambicijos nera svarbiau uz gyvybe. Bet kiekvienas renkames, tiek, kad del mus pasirinkimu gali ir kaimynai nukenteti.

Geriau einam vaikam blynus kepti, Uzgavenes juk. O rytoj Pelenu treciadienis, gal visom net netikinciom i Dieva vertetu nueiti i baznycia pabuti ramybeje. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Aimejaa @ 2022 03 01, 13:47)
Aš, aaaaš suprasiu.  biggrin.gif
Laukiu komentaro, ar pakartot tą tekstą?  biggrin.gif

Aimeja, jei nori is manes kokiu atsakymu, ismok i mane kreiptis zmoniskai, parasyti nika koks yra, ir suformuluok aisku klausima, paprasta juk? mirksiukas.gif
Einu blynu kepti, gal busi parasiusi, kol iskepius mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 03 01, 13:57)
Amadeja buk gera, nekelk man tu masem kuriamu mediju  nuorodu, as siais dalykais domejaus visa si laika, o jei tu tik vakar pradejai,tai pasidomek ir placiau paskaityk apie Azovo ir Aidaro burius, daug informacijos visom kalbom internete, pradziai, paskui paskaityk ,kaip Ukrainos valdzia iki siol ten elgesi, kokios sankcijos buvo uzdetos visiem gyventojam.

Tai dabar nesvarbu. Atsibusk.
ELgiesi, kaip koks banditelis, kuris bando teisinti zmogu pripjovusi draugeli. "Anas mane izeidinejo pavadino, pid..."

Tai zinok ne pasiteisinimas... Pries savaite tokios kalbos buvo visai klausomos ir net jei rusai butu tas 2 sritis pasieme kontrolen... Nieko nebutu ivyke daug.
Bet rusai parode, kad cia viskas ne Donbase pakasta. Per anksti.

Tai dabar tos jau daineles - neidomios.
Antra
USA cia ne siaip viska organizuoja.
Putinas jiems padeda... Visokie argumentai ka sakai bus neisgirsti
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 03 01, 13:32)
Lutuke, airių žurnalisto pokalbis su rusų ambasadorium
data-ipb='nomediaparse' href='https://m.klaipeda.diena.lt/naujienos/pasaulis/ekonomika-ir-politika/zurnalisto-pokalbis-su-rusijos-ambasadoriumi-drebina-interneta-elgiates-kaip-skerdimo-gynejas-1066126'>https://m.klaipeda.diena.lt/naujienos/pasaulis/ekonomika-ir-politika/zurnalisto-pokalbis-su-rusijos-ambasadoriumi-drebina-interneta-elgiates-kaip-skerdimo-gynejas-1066126<

Saunuolis zurnalistas, be jokiu ten mandagybiu, reze suskiui i akis. Ale tas, demamgogas...

Pagaliau, pasaulis pabudo.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 03 01, 13:57)
Aimeja, jei nori is manes kokiu atsakymu, ismok i mane kreiptis zmoniskai, parasyti nika koks yra, ir suformuluok aisku klausima, paprasta juk? mirksiukas.gif
Einu blynu kepti, gal busi parasiusi, kol iskepius  mirksiukas.gif

Ubunte, rašyk savo nuomonę apie tą komentarą. biggrin.gif

Gali eiti na.... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aimejaa: 01 kovo 2022 - 14:27
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 03 01, 14:08)
Tai dabar nesvarbu. Atsibusk.
ELgiesi, kaip koks banditelis, kuris bando teisinti zmogu pripjovusi draugeli. "Anas mane izeidinejo pavadino, pid..."

Tai zinok ne pasiteisinimas... Pries savaite tokios kalbos buvo visai klausomos ir net jei rusai butu tas 2 sritis pasieme kontrolen... Nieko nebutu ivyke daug.
Bet rusai parode, kad cia viskas ne Donbase pakasta. Per anksti.

Tai dabar tos jau daineles - neidomios.
Antra
USA cia ne siaip viska organizuoja.
Putinas jiems padeda... Visokie  argumentai ka sakai bus neisgirsti

As labai megstu skaityti, klausyti Jekaterinos Shulman mintis. Siandiena uztikau jos interviu duota sobchak.

Ji labai taikliai apstebejo apie ten visas samokslo teorijas...
https://www.youtube....h?v=uGAEKzdCiR8
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 01 kovo 2022 - 14:30