Mes cia bendraujam tai gal malonek skaityti ka rashau o ne fantazuoti pagal prisiskaitytas nesamones.
Ash nieko neisivaizduoju, viska realiai priimu. Nes buciau turejes problemu, butu uzhdare i psichushke prie sovietu.
Nekesti kuno irgi taipp nera. Cia visai kitoks jausmas. Kaip matai, vien tas"turi duoti" nusistatymai nerodo, kad kazhkas ten kazhko nekencia.
Jei geriau suprastum sudetinga reishkini, tai nelabai galetum ka cia prikirpti tokio... AIshku yra zhmoniu kurie negaledami ishpresti problemu ir nushoka nuo proto, bet tai jau kitas atvejas, del daugelioo sudetingesniu dalyku zhmonems pavazhiuoja stogas.
Papildyta:
Man nesuvokiama, kaip moteris gali tureti problemu del savo moterisko, kuno tipo, vyrishkas kunas jai labiau tiktu.
Man tai nesuvokiama, tiesiog neimanoma suvokti, kad taip gali buti. Kad kazhkas gali noreti buti vyru, ar tureti poreiki toki.
Na vyrai tokei gime, jie kitko nezhino, tai dar suprantama... Tos moterys kur persidaro i vyrus tai nesuvokiama prie geriausiu noru, zhiniu toje sferoje.
To suprasti neimanoma... Tai gal kitiems ir mane suprasti neimanoma ...
SUnkus atvejis