QUOTE(uarda @ 2023 01 10, 01:12)
Na ką aš žinau, duoda draugai kartais paragauti. Paskutinį kartą buvom Tailande, tai jų vietinio likerio berods iš mangostinu ragavau. Šiaip dviese su vyru namie niekada negeriau, net taurės vyno 😉
Alkoholikė nusprendė pamokyti

. Jei jau paskaitas čia skaitai apie alkoholio žalą tai turėtum visai nevartot. Bet pagal tavo punktus tai matomai sergi 1 stadijos alkoholizmu, nes prie kompanijos kai draugai siūlo paragauji, atsisakyti baisu

. Tai gal tavo vyras negali nė lašo išgert, nes daugiadienės pareitų

. Nu kai problemš šeimoje yra, tenka taikytis

, nu bet kitom savo problemų nepermetinėk.
QUOTE(uarda @ 2023 01 10, 02:39)
Tai ir anūką vakcinuodami, jūs irgi pasitikėjot medikų kompetenciją? Beje, kaip anūkas gavo tą skiepa? Ar suabejojot kompetenciją?
O kas blogo vakcinuoti anūką?
QUOTE(Moonte @ 2023 01 10, 03:13)
Ka ir reikejo irodyti, SAV - jau suagusiam alkoholiku seimoje uzaugusiam vaikui, sunku suvokti, iseiti is savo isivaizdavimo ribu, stereotipu. Cia puikiausias pavyzdys. Todel neverta stebetis, i hipertrofuota reakcija, kai kalbama apie alkoholio vartojima ir viskas kas susije su alkoholiu.
Prisimenu kaip pasakojo kaip vaikystėj tuštindavo prisigėrusių giminaičių stikliukus

. Sako, didžiausi kovotojai su alkoholiu tie, kurie patys negali gerti, nes nemoka sustoti. Tas pats ir su rukaliais. Kolegės vyras buvo užkietėjęs rukalius, o dabar sakė užuodžia menkiausią rūkalų kvapą baisngai nervuojasi. Nes nei buvusių alkoholikų, nei buvusių narkomanų nebūna. MB daug rūko, buvo metęs, gal 5 metus nerūkė, dabar surūko dar daugiau. Ir kavo gal 10 puodų išgeria ir būtinai su cigarete. Jam taip skanu, o aš niekaip negaliu suprast kas gali būti skanaus. Esu bandžius, fe fe fe
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 01 10, 10:04)
<p>Jėzau, nuo ryto iki nakties stumia lerva laiką čia.... </p>
Nu kai orgazmų nėra, tai ką veikt, auklėja kitus
QUOTE(Moonte @ 2023 01 10, 10:46)
duodu durnei kelia, su "smegenu ceroze".