Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Amadėja* @ 2022 03 01, 15:46)
>Susodintų į kalėjimus kaip tą daro Rusijoj.</p><p></p><p>Pati rašei, kad ten vien už protestą n metų gauna. </p><p>

Tai va. O kodėl dabar turėtų visi nekęsti rusų?
Na ten kabinti iskabas ant parduotuvių, į konfliktus veltis su rusakalbiais.
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 03 01, 16:04)
Jei jis sudės ginklus, nebeliks Ukrainos. Joje bus rusų valdžia. Kokios tada derybos? Ką tu čia nusipezi?</p>

is kur tu trauki tokias nesamones? negirdejau tokiu tikslu,bet Ukraina tikrai gali labai nukenteti, jei karas tesis, na fiziskai gali buti sugriauti miestai ir t.t paziurek Sirijos nuotraukas... O taip tai tik pasikeis prezidentas. net Tarybu sudetyje Lietuva liko. Ir atsirado jega, kuri vede derybas su tuo metinine tarybu valdzia ir gavo Nepriklausomybe na ir paskui istojo i Es ir vel ta nepriklausomybe prarado, sakau viskas laikina ir viskas keiciasi.
O tau didelis skirtumas, kas Briuselyje dabar valdo Lietuva? Tu ta jauti kasdienybeje?
Ukrainos kaip matai i ES nepriima i nato nepriima, na nezinau nuolat buti kovos lauku, gal jum noretusi, man ne.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 01 kovo 2022 - 16:16

lai okupuoja, paskui lai tarptautine teise imasi veiksmu.

nelabai supratau, ka susodintu i kalejimus? net tuos kareivukus jie paleidzia namo, apie ka tu? jie ruosiasi sodinti tik tu buriu narius, kurie uzsieme ziauriais zudymais, kankinimais pirevartavimasi, kuriuos minejau, daugiau nieko. Zelenskis nuolat zadejo labai daug ka susodinti Donbase. Vienas is Minsko susitarimo punktu ir buvo palikti ramybeje Donbaso zmones, neterorizuoti ir nesodinti. Putinas aiskiai pasake, mes nenusistate nei pries ukrainiecius, net nei pires karius, visi kas sudes ginklus nesulausk jokiu persekiojimu.

pati ikelei istatyma pagal kuri sodina Lietuvoje biggrin.gifdabar dar bus is vis susidorojimai, net uz kitokios nuomones issakyma. Matom Puidoka, saunuolis atsilaiko kol kas, bet ar nebus didesniu susidorojimu matysim.

Putinu aišku galima pasitikėti 🤣

Nu tikrai. Blt

Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2022 03 01, 16:10)

O uz ka tuos rusus myleti?
Ir kodel juos reikia myleti?

O kas is rinko dabartine valdzia?
AR tie kas rinko valdzia nesa atsakomybe?
Atsakyti

Su rusakalbiais nereik niekur veltis. Mūsiškiais. Čia apie RU piliečius kalba, nes juos spaust reik. O mūsiškiai ne prie ko. Aš esu prieš, įstatymai prieš bet kokį persekiojimą rusakalbių. Jie lygiaverčiai ir lygiateisiai Lt piliečiai. Aišku kalbą išmokt galėjo, bet....

Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 03 01, 16:19)
O uz ka tuos rusus myleti?
Ir kodel juos reikia myleti?

O kas is rinko dabartine valdzia?
AR tie kas rinko valdzia nesa atsakomybe?

Taigi ten feikiniai rinkimai
Amadeja gi rašo:
"Susodintų į kalėjimus kaip tą daro Rusijo".
Kur Navalnas dabar
Kur aš sakiau, kas reikia mylėti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 01 kovo 2022 - 16:22

is kur tu trauki tokias nesamones? negirdejau tokiu tikslu,bet Ukraina tikrai gali labai nukenteti, jei karas tesis, na fiziskai gali buti sugriauti miestai ir t.t paziurek Sirijos nuotraukas... O taip tai tik pasikeis prezidentas. net Tarybu sudetyje Lietuva liko. Ir atsirado jega, kuri vede derybas su tuo metinine tarybu valdzia ir gavo Nepriklausomybe na ir paskui istojo i Es ir vel ta nepriklausomybe prarado, sakau viskas laikina ir viskas keiciasi.
O tau didelis skirtumas, kas Briuselyje dabar valdo Lietuva? Tu ta jauti kasdienybeje?
Ukrainos kaip matai i ES nepriima i nato nepriima, na nezinau nuolat buti kovos lauku, gal jum noretusi, man ne.

Tu lygini ES su SSRS???????? Rimtai??????

Lietuva liko...Briuselyje valdo...

Čia pzdc  :blink:  :blink:  :blink:  :blink:  :blink:  :blink:  :blink: 

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 03 01, 16:20)
Su rusakalbiais nereik niekur veltis. Mūsiškiais. Čia apie RU piliečius kalba, nes juos spaust reik. O mūsiškiai ne prie ko. Aš esu prieš, įstatymai prieš bet kokį persekiojimą rusakalbių. Jie lygiaverčiai ir lygiateisiai Lt piliečiai. Aišku kalbą išmokt galėjo, bet....

LIetuvos rusai problemu, bent jau mano rato, neturi.
Jei turetu, jie nekvaili supranta del ko. Jiems ir aptiesm bloga ant dusios.

P.S. Patikekite, dabar nekalbantys rusai lietuvos pilieciai, greitai "ismoks" lietuviu kalba. Nes buti rusu yra geda.
Papildyta:
QUOTE(uarda @ 2022 03 01, 16:21)
Taigi ten feikiniai rinkimai
Amadeja gi rašo:
"Susodintų į kalėjimus kaip tą daro Rusijo".
Kur Navalnas dabar
Kur aš sakiau, kas reikia mylėti?

Tai sakai jie totaliai neveiksnus?
Na tuomet, patys kalti, juk laisve turejo, bet prasiko, nes ana jiems nebuvo vertybe. Va ukrainciciai kariauja uz ja.
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 03 01, 16:20)
<p></p><b
Su rusakalbiais nereik niekur veltis. Mūsiškiais. Čia apie RU piliečius kalba, nes juos spaust reik. O mūsiškiai ne prie ko. Aš esu prieš, įstatymai prieš bet kokį persekiojimą rusakalbių. Jie lygiaverčiai ir lygiateisiai Lt piliečiai. Aišku kalbą išmokt galėjo, bet....</p>

Tai kodėl kabina iskabas LT parduotuvėse? Čia lyg nėra RU piliečių?
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 03 01, 16:16)
Putinu aišku galima pasitikėti 🤣</p><p></p><p>Nu tikrai. Blt</p>

Na manau galima pameginti, o kas bus blogiau, tik tiek, kadbus karas, kas ir taip yra. Tai ko nepameginti mazu bus taika?

Nu isivaizduok tave uzpuola plesikai 2 stiprus vyrukai su ginklaiss, tu turi irgi ginkla, bet esi viena ir aiskiai siplnesne, jie sako atiduok savo auksa, ir eik laisva, tavo veiksmai
1. atiduodi ir tikiesi, kad paleis.
2 pradedi su jai skovoti, kas tikriausiai prives prie tavo suzeidimo ar mirties?

o jei su tavim vaikai?

toks trumpas ir gana aiskus cnn zurnalisto aiskinimas apie si konflikta isverstas i lt kalba, dar iki karo padarytas.
https://www.facebook...654685442401907
Atsakyti

Aš tai nesuprantu, ko jūs jai atsakot. Siųskit nx kalę ir tiek kalbų. Bus normalus bendravimas. Dabar gi tik skatinat ją.

Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 03 01, 16:24)

Tai sakai jie totaliai neveiksnus?
Na tuomet, patys kalti, juk laisve turejo, bet prasiko, nes ana jiems nebuvo vertybe. Va ukrainciciai kariauja uz ja.

Kaip suprasti? Patys kalti? Ką Navalnas vienas buvo? Kaip jam reikėjo kariauti?
Atsakyti