QUOTE(Monteverte @ 2023 01 12, 00:54)
Pas mane aplinkoje praktiškai niekas nerūko, tai nepadėsiu kažkaip labai konkrečiai. Draugės vyras jau labai seniai metė perskaitęs kažkokią tuo metu labai populiarią knygą Kaip mesti rūkyti ar kažkas pan. Jį paveikė. Matomai protingas žmogus, nes norėjo gal vaikų, išsigando dėl sveikatos ateity ir pan.
Pvz. čia perskaityk, tik viską, nes skirtingose vietose rašo ir apie konkrečią pagalbą net poliklinikoj
https://naujienos.ma...da-aa00003c90d0
Tu galvoji mano vyras kvailas ir nežino apie visokius pleistrus ir knygas, aš pati kažkada esu pradėjus skaityti tą knygą, jis irgi perskaitė ir nieko. Buvo metęs, gal 5 metus nerūkė, be jokių preistrų ar kitų niekų, pats džiaugėsi, nors ir svorio automatiškai gal kokius 5 ar dar daugiau kg priaugo. Bet sakau, nebūna buvusių alkoholikų, buvusių narkomanų ar kitų priklausomybių kamuojamų. Naktimis sapnuodavo, atsibunda, kad apsidžiaugia kad tai tik sapnas

. Pradėjo su draugais nuo cigaro, tipo nieko, cigaras ne cigaretė, vienas, antras kartas ir vėl rūko... Man nesuprantama, alkoholis, narkotikai gali pakelti nuotaiką, dar kažkokius jausmus, o cigaretė nieko, tik sveikatai kenkia. Ir piniginei. Bet aš esu aš, man nesuprast. Mano kelios kolegės rūko, nedaug, tik darbe ir labai pro retą namuose, nu joms patinka... Ir tai jų pasirinkimas.
QUOTE(Moonte @ 2023 01 12, 02:02)
Monteverte, as su tavimitikrai negyvenciau, tu gyventi su savo, kuris aukojasi, o tu ji dresiruoji. Jums tinka, patinka valio. Mano seima yra mano, mums patinka taip kaip gyvenam mes. Kodel tau del to skauda?
Būtent. Nėra idealaus žmogaus ir idealių santykių. Visi turim savo dzikų

. Jei netinka, negyveni, o jei gyveni, vadinasi ne taip smarkiai ir kludo tie blogi įpročiai. Aš su tokiu žmogumi kaip Monteverte nė mėnesio neištverčiau
QUOTE(-burbanti- @ 2023 01 12, 02:07)
Todel, kad tu jau viska sumali i viena vieta. Mesa - blogis, konjakas - blogis, kava - blogis, saldaines - blogis, lašiniai - blogis, duona - blogi, cepelinai ir tie - blogis ...nu joptvajumat

. Tu sau dar nebandai uzdrausti kvepuoti, nes gi oras toks uzterstas dabar - irgi blogis?
Adios, nes nu jau tr7umpina tie tavo destymai apie musu blogi. Cia musu blogis ir eik tu nx su savo gėriu.
bingo