Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

Turiu klausimą postui, kuris labiausisi prajuokino. biggrin.gif

O ką gali tokio Moontė papasakoti apie tuos laikus iš SAVO atsiminimų, kokia JOS tiesa?
Kaip idomu.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2023 01 13, 16:11)
Tai nejau niekas taip ir nepasidalinti nei vienu šaltiniu? Nei vienu? 

Kokios informacijos nori gauti?

Kad sperma ryti sveika ar kai tai shlykshtu ir nuodeme?
Bet koki info galima surasti, dabar bet kokia info galima surasti net kad mirtingumnas nuo viruso buvo keli procentai, nors Shvedijoje nebuvo jokiu karantinu ir ten mirtingumas praktishkai nepasikeite.

Todel nevark ieshkodama info, nes informacija dabar gaminama kokia nori.

Reikia mastyti pradet...

Nori faktu apie kara Ukrainoje?

Rusija uzhpuole, tai faktas. Jo zhinok ir pakanka. Kokia ta USA bebutu, bet jei rusai uzhpuole savo brolius slavus tai jie krito iki dugno ir visai nesvarbu ar juos iviliojo ar patys sukvailiojo, ar ten kazhkokios priezhastys. To daryti nebuvo galima. Rusija shito nenusiplaus per kartas
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 01 13, 18:06)
1.

Ir lauk iš lietuviškų soc. tinklų, Kremliaus rupore!

Tu negali niekam nieko isakineti mamkose biggrin.gif

Na, pagauk mano ranką ir sakyk man 'nerašysi, nes aš laikau tavo ranką savoje'.

biggrin.gif nejuokink
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 13 sausio 2023 - 18:13
QUOTE(-burbanti- @ 2023 01 13, 18:12)
Tu negali niekam nieko isakineti mamkose  biggrin.gif

Na, pagauk mano ranką ir sakyk man 'nerašysi, nes aš laikau tavo ranką savoje'.

biggrin.gif  nejuokink

Tu čia dabar nė prie ko. Ir ne aš.

Lutukė yra Ubuntu***/ *Sani* ir taip toliau.

Tau iki jos dar augt ir augt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 01 13, 17:06)
1. Kaip tu gliukų nerašinėji (pavyzdžiui, apie Ukrainą), tai mes visi skaitom biggrin.gif

2.  Vėl aiškini, ką kitiems žmonėms daryt: ką valgyt, ką gert, kaip mylėtis, kaip šventes švęst?

Ryt gi rašysi, kad niekam nieko neaiškini? biggrin.gif

O aš valgysiu, gersiu, mylėsiuosi ir šventes švęsiu, kaip pati norėsiu, o ne kaip tu man pasakysi tongue.gif

Ir lauk iš lietuviškų soc. tinklų, Kremliaus rupore!

ne

aiskiai isakineju, ir prasau vykdyti, ko dar vis cia? lotuliukas.gif
kaip nuliudinai biggrin.gif

lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2023 01 13, 18:20)
Tu čia dabar nė prie ko.  Ir ne aš.

as vis laukiu savo diagnozes, kad zinociau ar cia bus kaip su tuo imaginary mano rusu meilziu lotuliukas.gif
ai pasitnke myzi ir myzi i bata savo lotuliukas.gif tu bent suvoki kaip juokingai is sono atrodai?
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2023 01 13, 18:05)
Kokios informacijos nori gauti?

aiskiai lyg parasiau, tai ka deklaruoja moonte pastinike, kad Lietuva sugriove sajunga ir kad sausio 13 turejo kazkoki svaru momenta tame biggrin.gif nebus? tik pasitalai debiliski?
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 01 13, 19:20)
Tu čia dabar nė prie ko.  Ir ne aš.

As gi ne apie tai. As apie tai, kad tu nepagriebsi nieko cia uz rankos, kad neleistum rašyti. biggrin.gif

Nu nebuk vaikas biggrin.gif
Atsakyti
kaip liudnai tokia didzia svente pastininke atminejo, besiriedama forume pati su savim lotuliukas.gif

sakiau apie sausio 13 nerasysiu, nes labai skaudi tema, labai gaila ten zuvusiu naiviu geru zmoniu, bet kad taip prasesi ufonautes, na pasidalinau savom mintim ir mokslo ziniom, sakau mazu atsibus, pamatys realybe bet ir vel nepatiko... ant kiek reikai buti isplautom smegenim, kad tiek metu jos neatsistatytu... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2023 01 13, 18:36)
ne

aiskiai isakineju, ir prasau vykdyti, ko dar vis cia? lotuliukas.gif
kaip nuliudinai  biggrin.gif

lotuliukas.gif
Papildyta:

as vis laukiu savo diagnozes, kad zinociau ar cia bus kaip su tuo imaginary mano rusu meilziu  lotuliukas.gif
ai pasitnke myzi ir myzi i bata savo lotuliukas.gif tu bent suvoki kaip juokingai is sono atrodai?
Papildyta:

aiskiai lyg parasiau, tai ka deklaruoja moonte pastinike, kad Lietuva sugriove sajunga ir kad sausio 13 turejo kazkoki svaru momenta tame  biggrin.gif nebus? tik pasitalai debiliski?

Tai jau Ubuntu*** ir *Sani* esi ne tu? angel.gif doctor.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 01 13, 18:39)
Tai jau Ubuntu*** ir *Sani*  esi ne tu? angel.gif  doctor.gif

as ir ka? laukiu laukiu nesulaukiu , kiek dar bus atmazkiu ?
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 01 13, 19:39)
Tai jau Ubuntu*** ir *Sani*  esi ne tu? angel.gif  doctor.gif

Vajatau, montekrista turejo gal desimt niku, neinasi visu atsiminti. Kitos turi po kelis nikus, kur antro niekas nežino, kad cia ji. Tu gi pati atejai mane k.va isvadinti nauju niku, tik, kad buvai išrišta. biggrin.gif
Kokia tu idomi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 13 sausio 2023 - 18:47
QUOTE(lutuke123 @ 2023 01 13, 18:38)
kaip liudnai tokia didzia svente pastininke atminejo, besiriedama forume pati su savim lotuliukas.gif

sakiau apie sausio 13 nerasysiu, nes labai skaudi tema, labai gaila ten zuvusiu naiviu geru zmoniu, bet kad taip prasesi ufonautes, na pasidalinau savom mintim ir mokslo ziniom, sakau mazu atsibus, pamatys realybe bet ir vel nepatiko... ant kiek reikai buti isplautom smegenim, kad tiek metu jos neatsistatytu... unsure.gif

Būtent, pasak Kremliaus ruporės, atminėjau - stovėjau šiandien ten, kur galėjau, soc. tinkluose. O 1991 01 12-os vėlų vakarą a.a. tėtis, aš (18), brolis (15) - mažas brolis su mama liko namie - stovėjom Kaune, Vaižganto gatvėj, apsupę bokštą, kuris transliavo... Ir ten buvo tokia, na, gili duobė, ten taip glaudžiai ratais stojomės, ir kažkas riktelėjo - tankai važiuoja! Tėvas manęs ir brolio atsiprašė - aš jo irgi (tik nelabai supratau dėl ko jis ir aš), nes man tada labiausiai rūpėjo, kad mano parašyti eilėraščiai tikrai ten pasiektų tą vertinimo komisiją; galvojau, pasieks ar ne, jei mirsiu smile.gif Na, tankai Kaune buvo sustabdyti, su savo 11 klasės eilėraštukais aš visur gerai sudalyvavau, bet va tas skrandžio skausmas, atsiradęs tą naktį, ilgai nepraėjo. Vis paūmėja per Sausio -13-ąją.

Čia jei apie realybę...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 13 sausio 2023 - 19:06

Vaikas iš darželio grįžo su neužmirštuole. Persirengė, bet gėlę užsiklijavo ir ant kitų drabužių :)

Atsakyti