Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

Aš nesurantu, kodėl Lietuva turi gyventi taip kaip kremliaus prostitutė ubantienė nori. Mes laisvi rinktis kokį simbolį įsisegti į atlapą. Ji ir visi kiti maršiečiai lai segasi nors ir georgijaus juosteles. Bet kaip siunta vata, kad mes laisvi....O įkąst niekaip negali biggrin.gif . Kaip dar prie žvakučių neprisikabino....
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2023 01 14, 18:20)
Tai kurių galų man siūlai į Rusiją?</p><p></p><p>Jei man nepatinka sodoma gomora vykstanti daugumoj šalių, tai koks tikslas važiuoti į tokia pat? </p><p>Suprasčiau, jei pasiūlytum aukštesnės moralės šalį.Biški nelogiškai gavosi.</p><p></p><p>Ko tau ta Rusija nuolat ant liežuvio?</p><p></p><p>Rusija tokia pat vakarų šalis, kur jūs tuos skirtumus įžvelgiat?
</p><p>Na gal žinai daugiau ten mirksti nuolat nesiginčysiu. Bet aš kai kinus rusiškus ar ukrainietiškus žiūriu, tai man skirtumų nesimato jokių su holivudiniais pysius, smurtas, banbkės , bet visi nori meilės, tyrumo ir laimės.</p>

Palauk, lerva.
Bet juk tu rupestinga motina, netokia kaip as, privalai rupintis savo vaiku gerove, a la dvasingumas, del kurio tu cia spangsti. Kur kaip ne ruskyne, kur blectvu nera, ar zymiai maziau, tavo vaikam geriausia?
Ach cia kitose salyse, na ir kurioje salyje anot taves gyvena pusdieviai? Na, kuuuuuur? Kur tos tavo bliactvos nera? O cia dabar visokie traskuciai, perieskuciai, nugis tokia bliactva, tavo vaikelius gi paimt uz rankeliu ir kojeliu ir privers tai ryti... O ir tavo prigimtos vertybes, mat dievo duotos nepades, homikais pataps.

Kur, kur ten mirkstu? Na jei as mirkciau, tai butinai is ten naratyvus parvilkciau, o kol kas putinojdu narativus, tariamai nemirkstancioji, velki tu, ne as.

Kinus mat ji ziuri... Dieve, Dieve... O niescias Diuzevas tave nesuglumino? Is kur zinau, is youtuberio Balu, kad dabar putinoidai gadina filmus, juos pergarsidami. Bykovo filma, matyt ten bljactvos labai daug buvo, "I musi eina tik seniai", jo personaza pergarsins pusdurnis ir seksualinis iskrypelis Dzigurda. Dzigurda, tau morales ir doroves isikunijimas, ania, blectva tik uzsienyje. O kaip tau Kirkorovas, Baskovas ir kidi homoseksualus aktoriai? O dorovingas Volochkovos spagatukas? Ci matyt, anot taves puritonai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 14 sausio 2023 - 17:57
QUOTE(-burbanti- @ 2023 01 13, 13:07)
Nesupratau....nei tu graži, nei figuringa, kad pro tave galima butu neramiai praeiti. Apie ka tu cia? Nežinai kitokių būdų, kaip pradeti vel rasyti sioje temoje, tik kaip per nusišnekėjimus? Nurimk, niekam tu cia neidomi. Nors...Amadejai kompaniją palaikysi pasakojimuose apie turetu diedu kieki

Amadeja, tavo kamaradė atejo  biggrin.gif  biggrin.gif

Nei graži, nei įdomi, bet pirma puolei man rašyti 🥰
Pasirodo, bent jau tau graži ir įdomi 😚
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2023 01 14, 18:42)
Aš nesurantu, kodėl Lietuva turi gyventi taip kaip kremliaus prostitutė ubantienė nori. Mes laisvi rinktis kokį simbolį įsisegti į atlapą. Ji ir visi kiti maršiečiai lai segasi nors ir georgijaus juosteles. Bet kaip siunta vata, kad mes laisvi....O įkąst niekaip negali biggrin.gif .  Kaip dar prie žvakučių neprisikabino....

Maja Di, jei cypdavatkes mano, kad turi teise tau aiskinti, kaip gyventi, tavo kepenyse cerozes ieskoti, manau jas niekas jau negali sustabdyti, kad nepaiskintu ir nepareguliuotu Lietuvos zmones, kaip privalo savo svente svesti.

QUOTE(mylimuke! @ 2023 01 14, 18:58)
Nei graži, nei įdomi, bet pirma puolei man rašyti 🥰
Pasirodo, bent jau tau graži ir įdomi 😚

Ji niekada nepripazins, bet matyt labai apsidziauge. Gal pasiilgo moteriske.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 14 sausio 2023 - 18:34
QUOTE(Maja Di @ 2023 01 14, 17:42)
Aš nesurantu, kodėl Lietuva turi gyventi taip kaip kremliaus prostitutė ubantienė nori. Mes laisvi rinktis kokį simbolį įsisegti į atlapą. Ji ir visi kiti maršiečiai lai segasi nors ir georgijaus juosteles.

Niekas tu juosteliu nesisega, uztai tavo laisva lietuva nezabudkes pradejo kishti. Be reikalo sovietinius karius nukelinejat va ten su nezabudkemis ir svesti geguzhes 9, bet galima ir lapkricio 7 nueiti ir per Iliciau gimtadieni ir per vasario 23
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2023 01 14, 01:46)
<>Piktinomasis yra dirbtinas. </p><p>Lutuke, gi esi protingas žmogus ir tikrai puikiai tai supranti 😉</p>

O del Dior kolekcijos ko tada piktinosi? Čia irgi dirbtinai? Gi tu beržų, kur yra jų kolekcijoje, pina visur.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2023 01 14, 17:52)
Palauk, lerva.
Bet juk tu rupestinga motina, netokia kaip as, privalai rupintis savo vaiku gerove, a la dvasingumas, del kurio tu cia spangsti. Kur kaip ne ruskyne, kur blectvu nera, ar zymiai maziau, tavo vaikam geriausia?
Ach cia kitose salyse, na ir kurioje salyje anot taves gyvena pusdieviai? Na, kuuuuuur? Kur tos tavo bliactvos nera? O cia dabar visokie traskuciai, perieskuciai, nugis tokia bliactva, tavo vaikelius gi paimt uz rankeliu ir kojeliu ir privers tai ryti... O ir tavo prigimtos vertybes, mat dievo duotos nepades, homikais pataps.

Kur, kur ten mirkstu? Na jei as mirkciau, tai butinai is ten naratyvus parvilkciau, o kol kas putinojdu narativus, tariamai nemirkstancioji, velki tu, ne as.

Kinus mat ji ziuri... Dieve, Dieve... O niescias Diuzevas tave nesuglumino? Is kur zinau, is youtuberio Balu, kad dabar putinoidai gadina filmus, juos pergarsidami. Bykovo filma, matyt ten bljactvos labai daug buvo, "I musi eina tik seniai", jo personaza pergarsins pusdurnis ir seksualinis iskrypelis Dzigurda. Dzigurda, tau morales ir doroves isikunijimas, ania, blectva tik uzsienyje. O kaip tau Kirkorovas, Baskovas ir kidi homoseksualus aktoriai? O dorovingas Volochkovos spagatukas? Ci matyt, anot taves puritonai  mirksiukas.gif

mane lyg cituoji, bet kam ir apie ka cia rasai jeibogu nesupratau. Cia putes skonio traskuciu uzvalgius taip buna? blink.gif
apie ka tu cia kokie pusdieviai, kas tie visi zmones zinau lyg Kirkorovas ir Baskovas daininkai, o kas apie juos? blink.gif
jei jau cituoji mano posta, tai gal perskaityk ka rasau, arba kam is vis cituoti? blink.gif
Papildyta:
QUOTE(uarda @ 2023 01 14, 20:38)
O del Dior kolekcijos ko tada piktinosi? Čia irgi dirbtinai? Gi tu beržų, kur yra jų kolekcijoje, pina visur.

kas cia del ko piktinasi? bigsmile.gif kuom jau Dior uzkliuvo?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2023 01 14, 22:08)

kas cia del ko piktinasi? bigsmile.gif kuom jau Dior uzkliuvo?

"The Christmas promotional campaign of the French fashion house led to a scandal, for the photo of models against the backdrop of birches - Dior was accused of supporting the Russian Federation."
Papildyta:
vartotojo įkelta nuotrauka]My Webpage[/URL]
Papildyta:
vartotojo įkelta nuotrauka]
Atsakyti

"The Christmas promotional campaign of the French fashion house led to a scandal, for the photo of models against the backdrop of birches - Dior was accused of supporting the Russian Federation."

:D  :D nu va berželiai irgi užkliūna, čia tikriausiai kremliaus agentai taip dirbtinai daro :D 

Atsakyti

Bet šiaip gražu Dior man patinka ir kvepalai patinka. Ir berželiai man patinka planuojam kelis himalajinius pasisodinti.

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2023 01 14, 22:36)
<nu va berželiai irgi užkliūna, čia tikriausiai kremliaus agentai taip dirbtinai daro biggrin.gif </p>

Nu, tai piktintis gali tik kremliaus agentai. Turi tą Dior kolekcija visiems patikti 😂
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2023 01 14, 21:43)
Nu, tai piktintis gali  tik kremliaus agentai. Turi tą Dior kolekcija  visiems patikti 😂

tai kazin prie kuriu as cia dabar man? nepatinka neuzmirstuoles, kaip sausio 13 simbolis, bet patinka dior kolekcija unsure.gif kazin i agenu sarasa isitenku, vatnike dar galiu skaitytis ar jau ne ? unsure.gif biggrin.gif

dar skaitau apie ta Dior ir ten raso, kad berzeliai tai rusiski, kaip tie rusai viska pasisavino ir berzelius ir neuzmirstuoles mad.gif kaip taip zmonem gali asociotis berzeliai su Rusija, juk negali, juk visur tu berzeliu yra lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 14 sausio 2023 - 22:09