QUOTE(Amadėja* @ 2023 01 20, 11:35)
Ginu ją nuo šmeižto, kad čia blogaiblogaiblogai 😃 gyvenu joje ir niekuomet neketinu pabėgti, skiepiju vaikams meilę tėvynei.</p>

kitaip sakant nieko nedarai

gerai mano viena pazystama mokytoja sake, ateini i asocialia seima, tevai chroniai aiskina kaip jei savo vaikus myyyyyli, bet realiai net vadoveliu nenuperka mokyklai, tai ji eina i savivaldybe, pasiima ten ta pasalpa,kuri skirta vaikam mokyklai, eina i parduotuves ir superka vaikui ko reikia.. manau ji lbaiau tuos vaiku smyli nei tevai....
sakyti, kad myli, tai tuscia, kai to neseka jokie veiksmai...
cia ka isvardinai absurdo komedija, gini nuos smeizto, ka tai is vis reiskia? pvz ka as smeiziau apie lietuva ar kas ka cia smeizia ir jei tu tai paneigi, kaip ka tai veikia, kaip LIetuvai tai geriau? Suprantu butum diplomate kokia ir sulauktum oficialaus tarptautinio smeisto ir ji paneigtum, iirodytum, cia butu kazkas, o abar pletkinimas socialiniuose tinkluose laikai kaip koki didvyriskuma , meiles israiska kazkam?
O kad neketini kraustytis ar kad vaikus taip pat zombini, cia jokia ne meile, net arti meiles nestoveje...
cia kaip butu smurtaujantis vyras, nezada skirtis su zmona ir visiem pasakoja, kokia ji suani zmona, ar atvirksciai smurta patirianti zmona nesirosia skritis ir dar visiem aiskina koks jos vyra sgeras....na supranti tai tik toksiski santykiai...NE MEILE.
Maniau pasakysi bent mokescius moki, bent minimuma

, dalyvauji kokiose akcijose svarinimosi gamtos, eini palaikyti akcijas, kurios saugo vietinius medzius, nes gi gamta tai myli, uzsiimi labdara, rupiniesi pazeidziamiausiais savo tevynes nariais, garsini gerais darbais tevyne pasaulyje ir t.t.
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2023 01 20, 11:37)
Žmonės ir yra didele dalimi gyvūnai, jei ką ir tą neigti yra absurdiška.</p>
zinoma yra, kai kurie tik tokie ir yra, bet zmogiskas lygmuo yra buti siek tiek daugiau nei tik gyvunas ar zveris, kuris zymi teritorija ir del jos kariauja, dauginasi ir iesko maisto...
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2023 01 20, 11:40)
<p>Vietų daug - tėvynė viena, o vyrų kiek tik nori 😁</p>
neskaitei mano ankstesnio posto? ka vaikui laikyti tevyne, kurio tevai is 2 skirtingu saliu ir zemynu, kuris gime 3 salyje uzaugo , 4, 5?
vyru pasaulyje zinoma yra bet man tai tik mano vienitelis, nesupratai?