QUOTE(Moonte @ 2023 01 20, 14:01)
Eik paverk ta proga.
Man jau tu nusibodai su tais asmeniskumais. Negebi diskusijos palaikyti be to.
Is kitos puses, tai pozymis, kad neturi argumentu.
Tad atkibk nuo manes.
As to nemaciau augdama, ne tik seimoje, bet ir draugiu, giminiu seimose, niekur nebuvo vyrai kazkokie bankomatai, Kaip tik dirbo moterys visos, uzdirbdavao panasiai,Teciai gana daug su mumis uzsiime, mes su teciu labai daug ka veikdavom, zaizdavom, eidavom pasivaikscioti, i parkus, miskus, jis mane daznai midydavo pasakodavo pasakas... su drauges teciu vaziuodavom i gamta, nes jis turejo masina, mamos gal net maziau uzsiimdavo, nes daugiau namu iv buities darbais uzsiimdavo, tikrai teciai daug uzsiimdavo su vaikais. O pinigu abu labai vienodai atnesdavo i seimos biudzeta. Tai is kur cia tei bankomatai?
Idomu is kur paemei sia infromacija? ar tai asmenine patritis, ar kazkur paskaitei koki tyrima?
Del to ir paklausiau ? Kas cia blogo? jei sakai kad cia tarybiniu laiku taisykle? Gal taip buvo, gal tik mano aplinka labai iskritine, nes as to nemaciau is vis niekur.
Idomu kas nors tokia patirti turejo, kad tetis buvo tik bankomatas?
niekas prie taves neprikibo, apsigrabaliok as ne salia taves, apeik mano zinutes ir tiek.
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2023 01 20, 14:04)
Ji labai keistoje seimoje uzaugo, todel pas ja butent toks poziuris susiformavo i savo vienturtį vaiką. Uztat ji vyra pasirinko, nes tevai jokio rysio su vaikais, jos gimineje neturi. Tai eina is kartos I karta.
nu tikria labai keista tetis tik bankomatas, vyras tik del sudrekusio tarpkojo, vaikus myl vienodai savus ir svetimus... kazin ar ji i svis turi savo biolgini vaika, kad taip sneka? kiek melo ir falso pas ja sunku jau besuprasti...
taip is kartos i karta, as jos ne karta klausiau man panasu, kad ir ji ivaikinta...

nes nepanasu, kad tevai jai meile spinduliavo, ta tikra paprasta teviska meile...
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2023 01 20, 14:05)
As santikiu su artimais zmonemis energetika nematuoju. As motina, pirmas mano kriterijus, kam manes labiausiai reikia...
Ir tame nieko ypatingo nera, tai net egoistiska, aplink laimingi zmones man paciai gera gyventi. Malonus jausmas, kai tau atgal surizta, mazu, slapiu lupyciu prisilietimu- buciniu, vos tave isvidus.
tai kokia cia meile? jaustis reikalingu, tai ne meile.
o cia biski creepy
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2023 01 20, 14:07)
O kur as rasiau kad bankomatas negali laikinai pasirupinti vaiku.
Kaip galvoji, kodel tarybiniais laikais, statomuose namuose, buvo mazos virtuves?
laikinai?

irvel is kur cia sita informacija? Mano tetis vis agyvenima manim rupinosi, paskui atvaziuodavo anukais rupindavosi...
Todel kad sieke, kad ateityje pastatytame komunizme visi maitintusi valgyklose, gyventu komunomis, o vaikai augtu istaigose, ko jie sieke, dabar demokratija beveik pasieke, amerikieciu jau kai kur 3 kartos nebegamina namie, vakaruose irgi tai labai dazna situacijoje ir kiek jus cia dalinates ir Lietuvoje tai jau gana iprasta valgyti ne namie ...panasu komunizma jau greit pastatysim dar siek tiek Schwabo potepiu ir vsio, neturesim nieko ir busim laimingi...