Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Moonte @ 2023 01 20, 18:59)
Abejoju, jei suprastumet rusam neadvokatautumet.

Man is esmes niekas nekliuna, kas man neidomu. Skaiciau Valinsko vertinima, ir tai, kad Selas skatino nuzudyti Valinska. Net nezinau, kuo viskas baigesi, neidomu.

Ir kas is to, Galkina su seima isgujo is Rusijos, jis koncertuoja svetur. Va kodel paciai yra normalu, kai zmones turincius kitokia nuomone, ta pacia pagyvenusia moteriske guja is jos salies, cia jau kitas klausimas. Bet man jusu atsakymas irgi neidomus, nes jis bus desningas ir prognozuojamas. Nieko naujo.

"Reikia visada tikėtis, kai nusivili, ir abejoti, kai tikiesi."
Neįdomus tai neįdomus, moonte 😁
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2023 01 20, 19:03)
<p>Moonte, tai tu taip nesupratai, kad apie beržus ir neužmirštuolias buvo kalbama paaiškinti jums, kad:
</p><p> 1.  simbolis, kad ir gražaus, nekalto augalo, žmonėm visgi gali asocijuotis su kažkuo neigiamu, su šalim, kuri tau nepatinka.</p><p>Net paštininkė patvirtino, kad tai yra Rusijos simbolika, taip neužmirštuolė žmonėm asocijuojasi su Tarybu sąjungos pergalių šventimu.</p><p>2. Neįmanoma pritariant berželių priklausomybei Rusijos simbolikai, neigti neužmirštuolių simbolio priklausomybės Tarybų Sąjungai.</p><p>3. Jei supranti, kad žmonės gali piktintis rusiška simbolika madų pasaulyje, šiuo met, ryšium su karu, tai neturėtų būti sunku suvokti, kad kovoję už Nepriklausomybę žmonės, praradę artimuosius piktinasi tarybiniu simbolių, ta diena,jiem tai kaip pasityčiojimas,čia kaip žydams ju šventų dienų metu valdžia skatintu nešioti nacių simbolika, na nejau tikrai neįmanoma to suvokti?</p>

Labai labai suprantamai paaiškinai, gal supras moonte pagaliau.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2023 01 20, 17:59)
Abejoju, jei suprastumet rusam neadvokatautumet.

Man is esmes niekas nekliuna, kas man neidomu. Skaiciau Valinsko vertinima, ir tai, kad Selas skatino nuzudyti Valinska. Net nezinau, kuo viskas baigesi, neidomu.

Ir kas is to, Galkina su seima isgujo is Rusijos, jis koncertuoja svetur. Va kodel paciai yra normalu, kai zmones turincius kitokia nuomone, ta pacia pagyvenusia moteriske guja is jos salies, cia jau kitas klausimas. Bet man jusu atsakymas irgi neidomus, nes jis bus desningas ir prognozuojamas. Nieko naujo.

pala pala, kartais ne Valinksas ragino dorotis su antivakseriais?
Atsakyti

Abejoju, jei suprastumet rusam neadvokatautumet. Man is esmes niekas nekliuna, kas man neidomu. Skaiciau Valinsko vertinima, ir tai, kad Selas skatino nuzudyti Valinska. Net nezinau, kuo viskas baigesi, neidomu. Ir kas is to, Galkina su seima isgujo is Rusijos, jis koncertuoja svetur. Va kodel paciai yra normalu, kai zmones turincius kitokia nuomone, ta pacia pagyvenusia moteriske guja is jos salies, cia jau kitas klausimas. Bet man jusu atsakymas irgi neidomus, nes jis bus desningas ir prognozuojamas. Nieko naujo.

Kad patys gi pabėgo niekas neišgujo. :DUkraina kažin bent išbraukė jį iš pavojingų tėvynei žmonių sąrašo? Juk tiek žmogus dėl jų pasiaukojo.

O jum taigi labai net normalu, kiek siulėt ištremti iš Lietuvos visus, kas mąsto kitaip nei jūs.

Kas man patinka, tai Arestovicius, jis žmogus tiesa sako. Apie Zelenski sako, kad jį valdo baime ir menka savivertė, puikybė. Sako,kad ukrainiečiai durni ir t.t.  :D o "pasisekė" su valdžia ukrainiečiam. :hmm:  :huh2:  :unsure:​  

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 20 sausio 2023 - 18:16

Ir lenkus žudyti... :hmm:​ 

Atsakyti

Praktiškai visas, kas netinka, tinka į komposta, deginimas pati blogiausia išeitis.

Taip, aš irgi pagal galimybes.

Taip.

Blogiau, negu į bendras šiukšles mest? Kuo blogai deginti židinyje, o pelenus kažkur panaudoti.

Atsakyti

"Reikia visada tikėtis, kai nusivili, ir abejoti, kai tikiesi."
Neįdomus tai neįdomus, moonte 😁
Papildyta:
Labai labai suprantamai paaiškinai, gal supras moonte pagaliau.

Sakai supras?  :hmm: Sakai viltis miršta paskutinė? 

Aš dabar pagalvojau, jei taip Izraelyje per kokia holokausto paminėjimo dieną pradėtu siūlyti žydams įsisegti esesininkų simbolius, mokykloje mokytojai juos su vaikais pieštu,darytu,pvz svastikas, geltonas žvaigždes, jas duotų vaikam įsisegti, vaikų darytas svastikas susmaigstytu miestuose tarp gėlynų, kaip pagarbos ženklą žuvusiems nuo vokiečių, sakytu čia gi saulės, šviesos simbolis, jus gi nugalėjot tamsą..... idomu, kokia būtų žydų reakcija. :huh2:  :unsure:​ 

Atsakyti

Blogiau, negu į bendras šiukšles mest? Kuo blogai deginti židinyje, o pelenus kažkur panaudoti.

Taip sako, kad blogiau, žinoma, jei pas jus paskui visas šiukšles degina, tai gal jokio skirtumo.

Dėl CO2 ir šiltnamio dujų susidarymo efekto, tu ką kur gyveni, kad negirdėjus iš vis? gi bet ką degint kenksminga, net namuose pamažu stumia atsisakyt bet kokio deginamo kuro. O popieriu galima perdirbt daug kartų,  taip būtų tausojami ir medžiai ir resursai ir mažiau papildomų dujų.

Atsakyti

Taip sako, kad blogiau, žinoma, jei pas jus paskui visas šiukšles degina, tai gal jokio skirtumo.

Dėl CO2 ir šiltnamio dujų susidarymo efekto, tu ką kur gyveni, kad negirdėjus iš vis? gi bet ką degint kenksminga, net namuose pamažu stumia atsisakyt bet kokio deginamo kuro. O popieriu galima perdirbt daug kartų,  taip būtų tausojami ir medžiai ir resursai ir mažiau papildomų dujų.

Tai mes visvien gi kūrenam židinį

Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2023 01 20, 13:43)

Tarybiniais laikais vyrai apsiribojo bankomatu vaidmeniu seimoje, taip jie suvoke tevystes jausma.

Netiesa. Dar sheimoje reikejo atlikti milicininko pareigas. Bausti, kad bijotu.

Yra posakiai:
"tevelio ranka sunki, bet teisinga"
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 01 20, 19:07)

Nezinau. Monteverte, as jau senai nebegyvenu tuo. Man praeitas etapas.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2023 01 20, 14:07)
O kur as rasiau kad bankomatas negali laikinai pasirupinti vaiku.
Kaip galvoji, kodel tarybiniais laikais, statomuose namuose, buvo mazos virtuves?

Cia kuriais metais. Jei api blokushkes ir plytinius pastatytus 1960-1970, tai matyt buvo taupoma, nes vienas kambarys buvo pereinamas.
O virtuves namu statyti sakysim po 1975 jau buvo kur kas didesnesm ten ir pavalgyti buvo galima sheimai, veliau dar didesnes virtuves state.
Vokietijoje butai miestuose (VFR) TU LAIKU, mazhuciukai niekuo ne gersni nei sovietiniai
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2023 01 20, 20:03)
Netiesa. Dar sheimoje reikejo atlikti milicininko pareigas. Bausti, kad bijotu.

Yra posakiai:
"tevelio ranka sunki, bet teisinga"

Tu teisus, nepaminejau ir tos pareigos. Na ne visi tai taike, bet jei anuomet taikyte, aplinkinai nesikiso ir nesmerke.
Atsakyti