Tavo keliones pigios, su tokiomis toli ir I gerus viesbucius nenuvaziuosi
Tavo keliones pigios, su tokiomis toli ir I gerus viesbucius nenuvaziuosi
baltarusijoje matyt. Nusipirko cigareciu pigesniu degalu vodkes... ka dar ten perka
Kad vos ne visa Lietuva vazineja apsipirkineti I artimaji 'uzsieni'. Ot iki ko dasigyveno lietuviai.
kanapių matyt negavo, pravalas
Buvom užusieny
Čia, matau,tas pats
Čia amžinai tas pats 😃😃😃
O tau gi patinka srutose murgdytis , kaip matom.
O tau gi patinka srutose murgdytis , kaip matom.
😂😂😂
Tu visiška trumpaprotė, net nežinai kokie protestai buvo pasaulyje pries pat apribojimu panaikinimą. Anglijoje ir toje didziausias protesto maršas buvo Londone. Jums delfis to nerodė?
Ir ką? Taigi apsisaugojot nuo savo genocido (gal pirmiau vikipedijoj pasiskaityk kas tai yra, o nekartok visokių nidų ar lago fantazijų), nepasiskiepijot. Atsikovojot savo teises
Čia jum labai skauda. kaip patys darot, tą ir kitiems primetat. O kad ir į Latviją ar į Lenkiją trumpam poilsiui, kas netinka, man tai fainos tokios mini atostogos savaitgalinės. Tu sėdi savo UK, nosies toliau neiškiši kaip iki pardžių kur pigiau apsipirkti, tai savo problemų kitiems nepermetinėk. Vartai savo lemonus, tai važinėk į seišelius į prabangiausius viešbučius, negi gaila, o mes jau piguva pasitenkinsim, kur jau mums ten iki tavęs. O va idomucia matyt baltarusijoj kelius pramušęs, kad primetinėja kitiems savo fantazijas.
Ir ką? Taigi apsisaugojot nuo savo genocido (gal pirmiau vikipedijoj pasiskaityk kas tai yra, o nekartok visokių nidų ar lago fantazijų), nepasiskiepijot. Atsikovojot savo teises
Ar jūs čia iki šiol dar dėl mūsų pergyvenat? Tai žinok dėl mūsų nereikia, ačiū, dėl manęs tai tikrai nepergyvenkit
Aš turėjau pasirinkimo teisę ir pati nusprendžiau, man nereikalingos jūsų sąmokslo teorijos.
Čia jum labai skauda. kaip patys darot, tą ir kitiems primetat. O kad ir į Latviją ar į Lenkiją trumpam poilsiui, kas netinka, man tai fainos tokios mini atostogos savaitgalinės. Tu sėdi savo UK, nosies toliau neiškiši kaip iki pardžių kur pigiau apsipirkti, tai savo problemų kitiems nepermetinėk. Vartai savo lemonus, tai važinėk į seišelius į prabangiausius viešbučius, negi gaila, o mes jau piguva pasitenkinsim, kur jau mums ten iki tavęs. O va idomucia matyt baltarusijoj kelius pramušęs, kad primetinėja kitiems savo fantazijas.
Mes irgi planuojam kada į Rygą
Niekoo mes neatsiokovojom. Kaltininkai gyvi ir nenubausti mirties bausme. Tai reishkia viskas dar tik prieshakyje
Arestovičius vis atviresnis ir atviresnis, mažu pačiam šikna svyla?