QUOTE(IDOMUCIA @ 2023 01 24, 13:51)
Jei geras, tai galima ir i ta pati, nes geru papludimiu pasaulyje nera daug.
O del desru Ispanijoje tai kyla klausimas ar buvus Ispanijoje ir zinai ju virtuve? Tai ne Vokietija. Yra Chorizo ir panasios desros bet nebent sumushtiniams ar i paela det.
Ispanijoje juros gerybemis maitinamasi... Sepijos, astuonkojai, kalmarai... Ten dar balta mishrai vadinama rusishka kazhkode yra ypatingo skonio su alyvuogem...
na ir aishku vynas aporto ar muskatel ar malaga..
Kokios cia desros? kazkada vazinejant po UK valgem tai jau cia kas? UK nelabai skaniu produktu yra...
Karta ungurio pirkau anglishko , tai toks shudas be skonio, visai nemoka ruoshti. kebabu net nemoka anglai ruoshti... Buvo viena vieta Londone, bet ziuriu uzhdare ja
Idomucia kebabu vaziuoji ragauti i UK?

panasu mazai kur ten ejai, jei neradai nieko skanaus, gal tik i greito maisto restoranus? Kebabus reiktu Turkijoje ar panasiose salyse valgyti, kuri jie atkeliave. Lietuvoje jie tai pat tragiski, permirke majonezuose...
As pirkdavau kartais kebabus vaikam is vieno afganistaniecio take away, gana kokybiski buvo salyginai, sviezia lavasa pats kepdavo, nu bet tai jis pats sake, sako mane namie akmenim uzmetytu, jei tokius kebabus pardavineciau, sako mesa turi buti svieziai kepta ant lauzo ir ne farsas
virtuves prisitaiko prie saliu, kas vietiniam patinka. Kaip Italijoje negausi lazagne su bulvem keptom ar indiskas maistas indam visai i indiska nepanasus ir t.t. Na bet sakyti, kad UK nieko skanaus nera nuo juokinga.
as ten ne daug buvau, bet Airija daug mazesne, tikrai galima rasti superiniu restoraneliu, geru produktu parduotuvese, tu paciu juros gerybiu per akis, net sea food restoranu vos ne kiekvienam uzkampi, gal tu iprates nuolat taupyti ir neini i brangesnes vietas, o kur papigiai, tai aiskiai dauguma ir produktai atitinkamos kokybes...
O viesbuciu geru buna ir ant juros kranto, tik klausimas ar tam krantui ir jurai tai gerai. visgi jei jau vaziuoji atostogu tikrai nesinori kokiam suvargusiam kambareli bendrabucio tipo apsistoti, norisi ir patogumu, o jei siaip keliauti, tai ir su palapine tada galima.
as vis tiek neusprasiu tu kavu bagazineje darymo ar valgymo ant masinos kapoto, tokios keliones man visai neromantiskos, jaunysteje, studentavimo laikais gal, bet tikrai ne suaugus ar juo labiau perkopus 50
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2023 01 24, 14:03)
Net seilė nutyso

. Noriu į Ispaniją, reiks kokiai savaitei nulėkt. Man jų maistas pats pačiausias

. Na dar Graikijoj labai skanu.
Anglų virtuvė tai iš viso beskonė.
man idomu, ka tu zinai is anglu virtuves? mcDonalde anglijoje esi buvusi?