Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Maja Di @ 2023 01 24, 22:08)
Estijoj tik. Amen. O tu Dubajuj realiai buvai ar tik nuotraukas kas nors rodė?

Tu visa savo gyvenimą atostogas praleisk sode - labiau gerbsiu nei tokias debiles, kurios rašo 'ka tik gryžau iš uuuuuužsienioooooo". Kas do supuves sovietinis mastymas.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2023 01 24, 22:25)
Kiek yra moteru kurias nuvezha vyrai, pasako kur nuvezhe, leidzhia ishlipti ish tashes, pavaikshto aplink nu va jau ir buvus. Man padare burbancios ispudziai apie prabanga. Tai auksu pazhiuret nebutina toli vazhiuot.

Mus domina gamta o ne kazhkokia prabangus kambariai, Burbanti turetu pinigu tai pradetu nuo auksinio shikpuodzio tuolete. Man asmenishkai gerai ir baltarusishkas, bet gal kazhkieno uzhpakaliai labai ishrankus

Tu savo boba verti maista daryti "atostogqujant", nes tau gi per brangu tris kartus per diena valgyti restorane atostogu metu. Tai viską pasako apie tave, kaip qpie prasta vyrą, kuris arba negali isvezti zmonos normaliai paatostogauti arba negali biggrin.gif
Atsakyti

Kiek yra moteru kurias nuvezha vyrai, pasako kur nuvezhe, leidzhia ishlipti ish tashes, pavaikshto aplink nu va jau ir buvus. Man padare burbancios ispudziai apie prabanga. Tai auksu pazhiuret nebutina toli vazhiuot.

Mus domina gamta o ne kazhkokia prabangus kambariai, Burbanti turetu pinigu tai pradetu nuo auksinio shikpuodzio tuolete. Man asmenishkai gerai ir baltarusishkas, bet gal kazhkieno uzhpakaliai labai ishrankus

Būtent, kad gamta, aplinka, jūros pakrantė, tinkamas oras, vandens temperatūra yra svarbiausia, o jei ai ar uai viešbutis, tai ir maisto kokybė, švara.

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2023 01 24, 23:41)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="IDOMUCIA" data-cid="73038117" data-time="1674588300"><div><p>Kiek yra moteru kurias nuvezha vyrai, pasako kur nuvezhe, leidzhia ishlipti ish tashes, pavaikshto aplink nu va jau ir buvus. Man padare burbancios ispudziai apie prabanga. Tai auksu pazhiuret nebutina toli vazhiuot.

Mus domina gamta o ne kazhkokia prabangus kambariai, Burbanti turetu pinigu tai pradetu nuo auksinio shikpuodzio tuolete. Man asmenishkai gerai ir baltarusishkas, bet gal kazhkieno uzhpakaliai labai ishrankus</p></div></blockquote><p>Būtent, kad gamta, aplinka, jūros pakrantė, tinkamas oras, vandens temperatūra yra svarbiausia, o jei ai ar uai viešbutis, tai ir maisto kokybė, švara.</p>

Parase ta, kuri pavydi savo draugems, kad joas vyrai isveza atostogu I uuuuuuužsienį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2023 01 24, 17:22)
Man suomių virtuvė panaši į estų. Taline keliuose a-la nacionalinio maisto restoranuose buvau, nieko blatno, mūsų cepakai skaniau biggrin.gif

Jo baisiais skanu lotuliukas.gif beskoniai, preski riebalu ir krakmolo gniuzuliukai biggrin.gif

Kaip jum nedasyla, kad Europoje siauriau visa virtuve panasi: mesa, pienas, bulves ir kelios vietines darzoves.
Nieko per daug spicy, ar exciting, kaip yra tose salyse kur silta ir kur auga begale vaisiu ir prieskoniu.
Kas lietuviskas nacionalinis patiekalas? kastinis, saltibarsciai, nelabai kas iskritinio ar super skanaus, kuo garsetume pasaulyje.... Nacionalinis deseras - sakotis, gal isskirtinis isvaizda, bet na skonio tikrai nestebuklingo, gana paprastas, gal dar grybukai, bet irgi jie tik grazus, tesla meduoline, dalinamas su rytu salim meduciu, spurgom, zagareliais, kas irgi nelabai kuom isskirtiniai. Paragauji arabu saliu desertu, supranti, kas vadinama desertu smile.gif
is vis paragavau meducio kazkada ir susimasciau, kaip man jis kazkada skanus atrode smile.gif
O va vokieciu black forest gateau mano vienas is megstamiausiu tortu smile.gif dar tiramisu wub.gif

O maistas man patika savas gamintas, ne jokiu kazkokiu saliu, skanu, ka pati pasidarau ivairus miksas, skanu salotos su feta suriu, alyvogiem, skanu lasisa, skanu krevetes, mussles, kalmaru sriuba, ivairus makaronu patiekalai su juros gerybem, su darzovem ir siaip beveik visos darzoves, troskiniai, sriubos paprastos burokeliu, raugintu kopustu, is vis patinka raugintos darzoves, paitnka ryziai su darzovem ir pupelem, patinka iv padazai su prieskoniais svogunais, cesnakais ir t.t.
Atsakyti
Man, jwi atostogos, tai atostogos - be jokio maisto gaminimo ir indu plovimo. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2023 01 24, 21:25)

Vienas kitam visiskai nemaiso biggrin.gif smagu grazi gamta, bet smagu ir geras viesbutis, tikrai nesinori, kad viesbutis butu prastesnis uz namus bent. Viena kart apsistojom viesbutyje ir vonioje lauke netiketa jacuzzi , vakare po visos ilgos dienos vaiksciojimu tikrai ji mane pradziugino. wub.gif
Tu paprasciausiai arba turi mazai pinigu arba esi skrudzas.
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2023 01 24, 22:47)
Man, jwi atostogos, tai atostogos - be jokio maisto gaminimo ir indu plovimo.  biggrin.gif

tai butent , kokios tada atostogos, ko vaziuoti? suprantu dar i koki kita zemyna nuvaziavus pamatytum kitokia gamta, o cia po Europa na nera kokiu stebuklu nematytu, nu ir tas maistas tikrai ne tiek baisiai kainuoja, kad nenueiti i restorana, na ar bent i valgykla, nu ne masinoje valgyti, kavos i kavinuke...
Na bet kam taip patinka, tai patinka...
Man tai primena tarybinius laikaus, kai su seima vaizuodavom i Palanga ir tada matyt gal nebuo nei tu viesbuciu per daug, pas kazkokius zmones gyvendavom ten kambariukose, tai mama budavo pasiima kazkokiu maistu, kazka darydavo, nes ir i valgykla ten patekti eile budavo nenormali, ar prie tu paciu cebureku. Nu bet siais laikais lakstyti su terbom maistu.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2023 01 25, 00:47)
Man, jwi atostogos, tai atostogos - be jokio maisto gaminimo ir indu plovimo.  biggrin.gif

O kodėl visiems turi būti taip kaip tau? Kas tu- etalonas kažkoks? Man visaip patinka, pvz artimiausios atostogos, pusei laiko tik su pusryčiais ir virtuvėle viešbutį rezervavau, visai paprastutį nors ir ant jūros kranto, nes keliausim ir tik permiegot grįšim, o kita pusė laiko su visais all ir spa pagulėjimui.
Nu bet jei tau nesinori nieko pamatyt, o tik gulėt ir ėst, tai tavo pasirinkimas.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2023 01 24, 23:59)
O kodėl visiems turi būti taip kaip tau? Kas tu- etalonas kažkoks? Man visaip patinka, pvz artimiausios atostogos, pusei laiko tik su pusryčiais ir virtuvėle viešbutį rezervavau, visai paprastutį nors ir ant jūros kranto, nes keliausim ir tik permiegot grįšim, o kita pusė laiko su visais all ir spa pagulėjimui.
Nu bet jei tau nesinori nieko pamatyt, o tik gulėt ir ėst, tai tavo pasirinkimas.

O tu darbinis arklys, kad net per atostogas negali sau leisti atsipslaiduoti ir nedaryti ėsti?
Tu nejuokink su savo virtuvėle ir išgulėtais čiuziniais biggrin.gif nes kuo pigeons viesbutis, tuo čiužiniai baisesni. biggrin.gif

Tu skaiciuoji kiek dienu ka veiksi ir kai vwiksi, tai prastesni viesbuti del to uzsakai, kad maziau moketi uz all inclusive? O varge, varge.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 24 sausio 2023 - 23:15
QUOTE(Amadėja* @ 2023 01 24, 22:41)
Būtent, kad gamta, aplinka, jūros pakrantė, tinkamas oras, vandens temperatūra yra svarbiausia, o jei ai ar uai viešbutis, tai ir maisto kokybė, švara.

As gyvenu salia juros, salia graziausi papludniai, gamta, kieme graziausiai krumai, medziai, geles, nuolat viskas zalia, salia kalnai, dienai isvaziuoti kur siek tiek toliau visai idomu savaitei ne, tai as kazkaip didelio poreikio neturiu po panasia Europa banglineti. I Moldyvus, Bali atliekamu pinigu neturiu siuo metu, gal kada nors....O vazinetis, kad bele vaziuoti poreikio nera, keliones yra vargas ir jei ten kur nuvaziuoji nera geriau, idomiau nei namie, tai koks tikslas? Buna kas vaziuoja pasikankinti i turistines keliones ten kalnus, su palapinem, su baidarem ar pan. Tokios aktyvios, bet tai ne man biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2023 01 24, 22:59)

nelabai suprantu, kaip trukdo geras , patogus viezbutis ir valgio negaminimas, kai esi atostogose, kur vaikstai ,kazka aplankai, pamatai? kaip tik sutaupai laiko, blyn, kiek tas gaminimas laiko atima gi. o cia uzbegai kur uzkandai ir toliau i trasa, tuo paciu kazka naujo ismegini.
Atsakyti
Не для того меня мама родила, kad as kankinciausi laipiodama kalnais per atostogas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2023 01 24, 22:41)

Tu savo boba verti maista daryti "atostogqujant", nes tau gi per brangu tris kartus per diena valgyti restorane atostogu metu. Tai viską pasako apie tave, kaip qpie prasta vyrą, kuris arba negali isvezti zmonos normaliai paatostogauti  arba negali  biggrin.gif

Jei restorane 3 kartus i diena eiti, tai nebus laiko atostogaut, be to restoranai kurortuose yra shlamshtas. Neskanu. Yra vietu kur pasiimi gatava maista
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2023 01 25, 00:20)
Jei restorane 3 kartus i diena eiti, tai nebus laiko atostogaut, be to restoranai kurortuose yra shlamshtas. Neskanu. Yra vietu kur pasiimi gatava maista

Tu visa savo gyvenimą myžalynėse prasėdėjai, nes tavo rastai rodo, jog normaliame restorane tu net nebuves.

Tu kada nors buvai restorane, kur reikalingas smokingas ir varlytė?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 24 sausio 2023 - 23:24