Tau rimtai autizmas blogiau už alkoholizmą?
tu nežinai kas yra autizmas?
Nu matai, alkoholizmas tai įveikiamas, o ana diagnozė jau suvisam
Bet, kaip supratau, ją užsibukino Maja, man liko tik autizmas ![]()
Nežinau kas kalbama kitam seminare. Reiks gal užsireginti į paskaitą tėvams.
Mano galva kažkas tokio kaip šie mokymai tinka absoliučiai visų šeimų vaikams (nuo kabai konservatyvių iki liberalių). Jie universalūs. Ar pakanka tik tokių? Nežinau, bet, kad reik, tai tikrai.
as rengėjai? Kažkokius siūlė, bet sūnaus neleidau, nes kai pamačiau, aks rengia, supratau kad durniai vaikui į galvą nesąmonių nepils už mano pinigus.
Dauguma zzhmoniu yra vidutinybes ar zhemiau. Tai tikrai nera kazhkoki tobuli produktai, kur galetu buti etalonais. Todel "kitaip masto" gali buti privalumas, tai negali buti priezastis klasifikuot. Reikia kitaip mastyti ir kitaip suvokti, kad geriauu gyventi, neii pilka minia. Autizmas paprastai suvokiamas kaip problema kuri tikrai nepadeda geriau gyventi, nors tie zhmones gali tureti privalumu. Bet ir shizofrenikai dazzhnai labai protingi. Taciau akcentuojama, ne tai kad jie kitonishki, o realus tu zhmoniuu trukumai, del kuriu jie gali butii net i psichushke uzhdaromi jau nekalbant apie kitus apribojimus. (abejoju ar jiems duoda ginklus) Gi kitonishkumas negali buti aplamai nagrinejamas nesukonkretinant, nebent pilkos varnos nagrineja kodel kiti ne varnos ir ne pilkosVaiką autistuką galima išmokyti soc.įgūdžių, kurių jam gyvenime reiks.
bet tie kiti vyrai zino, kad jie nieko is taves negaus, kai tu su jais bendrauji? zino kad istekejusi ir t.t.?
Lietuva gi mazai, nebaisu kur paskui susitikti gyvai visai ne vietoj ir ne laiku?
O ko turi būt baisu? 🤔
Aš gi nieko slapta nedarau, kaip ir nieko nelegalaus ![]()
O kam tau žmona reikalinga? Vieni nervai....
Oi tai tau dar blogiau su kepenėlėm turėtų būti. Aš taurę per savaitę išgeriu ir jau alkoholikės vardą gavau, tu visai žlugęs pagal SM daktarių supratimą
Aš dumplainių sėklytes vakar brinkint padėjau, nors rašo, kad kovą sėt vazonėlyje, bet man dugybė jų nespėja prinokt, tai šiemet anksčiau pasėsiu.
Jo, kas SM užpatentuota, tai jau per amžius iki grabo lentos, Autizmas Idomucios, tu rinkis kažką kitą, na kas susiję su seksu pvz, bet čia Amadėjai daugiau diagnozė, bet ir tau tuoj diagnozę pripaišys. Svarbu pačios "daktarės" pas save diagnozių neranda
nu gerai, būsiu nimfomanė, nes sexas su savo diedu labai patinka ir jam nereikia kambarių tvarkyt prieš TAI ![]()