Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(paštininkė @ 2023 01 28, 17:17)
paaugliams. Mes savo tėvams ir seneliams visad būsim vaikai mirksiukas.gif

O kam filmams apie Holokaustą suteikiami amžiaus cenzai , pvz "N-13", "N-7". Na kam? Kodėl į Aušvico koncentracijos stovykla neįleidžiami vaikai, berods iki 7 metu? Kaip galvojate?
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2023 01 28, 17:26)
O kam filmams apie Holokaustą suteikiami amžiaus cenzai , pvz "N-13", "N-7". Na kam? Kodėl į Aušvico koncentracijos stovykla neįleidžiami vaikai, berods iki 7 metu? Kaip galvojate?

Todėl, kad tai vieša, o giminės pasakojimai - privatu.

Be giminės pasakojimų - nebūtų ir filmų, knygų ir apskritai viešų renginių ir ekspozicijų, kurie ten paskui rodomi, skaitomi, demonstruojami pagal kažkokius amžiaus cenzus.

Prisimenat, uarda, kaip menkinamai atsiliepėt apie Rusijos "Мемориал" skaudžią gulagų atmintį saugojančias moteris? "Kažkokios". O jos tapo 2022 metų Nobelio taikos laureatėm. Todėl kad istorinė atmintis yra svarbu. Istorinė atmintis saugo, o netraumuoja. Bendruomenė, kuri turi istorinę atmintį sunkiau įveikiama, net Kremlius tai pripažįsta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 28 sausio 2023 - 17:42
QUOTE(paštininkė @ 2023 01 28, 17:38)
Todėl, kad tai vieša, o giminės pasakojimai - privatu.

Be giminės pasakojimų - nebūtų ir filmų, kurie ten paskui rodomi pagal kažkokius amžiaus cenzus.

Prisimenat, uarda, kaip menkinamai atsiliepėt apie Rusijos "Мемориал" skaudžią gulagų atmintį saugojančias moteris? "Kažkokios". O jos tapo 2022 metų Nobelio taikos laureatėm. Todėl kad istorinė atmintis yra svarbu. Istorinė atmintis saugo, o netraumuoja. Bendruomenė, kuri turi istorinę atmintį sunkiau įveikiama, net Kremlius tai pripažįsta.

Ir? Jeigu privatu, jau galima pasakoti vaikams? Ir tokie pasakojimai netraumuoja vaiku? Nes tai privatu? Nesupratau..
Ne, ne todėl. Pasidomekit kodėl. Yra bet kokiam kino teatre paaiškinimai- kodėl vaikai neįleidžiami.
Ne, neprisimenu. Priminkite. Kur aš menkinamai atsiliepiau. Idekit mano postą.
Tai jūs nekenciat dabar vokiečių taip išeina?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 28 sausio 2023 - 17:47
QUOTE(uarda @ 2023 01 28, 17:46)
Ir? Jeigu privatu, jau galima pasakoti vaikams? Ir tokie pasakojimai netraumuoja vaiku? Nes tai privatu? Nesupratau..
Ne, ne todėl. Pasidomekit kodėl. Yra bet kokiam kino teatre paaiškinimai- kodėl vaikai neįleidžiami.
Ne, neprisimenu. Priminkite. Kur aš menkinamai atsiliepiau.  Idekit mano postą.

Taip, galima, savo giminės vaikams savo giminės istoriją pasakot. Gal galit pacituot tai draudžiantį įstatymą?

Cituoju, negi gaila:
"Moonte rašė, pastininke net neseniai apie nuostabias moteris kažkokias siūlė pažiūrėti video, MK taip rase, neprisimeni? "
https://www.supermam...?...46&st=15540
Papildyta:
QUOTE(uarda @ 2023 01 28, 17:46)

O mes čia kalbam apie neapykantą ar apie istorinę atmintį?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 28 sausio 2023 - 17:59
QUOTE(paštininkė @ 2023 01 28, 17:55)
Taip, galima, jei pravatu savo giminės vaikams savo giminės istoriją pasakot. Gal galit pacituot tai draudžiantį įstatymą?

Cituoju, negi gaila:
"Moonte rašė, pastininke net neseniai apie nuostabias moteris kažkokias siūlė pažiūrėti video, MK taip rase, neprisimeni? "
https://www.supermam...?...46&st=15540

Nueikite į kino teatrą su mažu vaiku, gal suprasit ką nors.
😂
Jūs nesupratot klausimo? Kur aš menkinamai atsiliepiau apie moteris?
Aš nei jūsų, nei moontes video nežiūriu.
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2023 01 28, 17:59)
Nueikite į kino teatrą su mažu vaiku, gal suprasit ką nors.
😂
Jūs nesupratot klausimo? Kur aš menkinamai atsiliepiau apie moteris?
Aš nei jūsų, nei  moontes video nežiūriu.

O kam man to reikia, kai diedukas buvo šalia? Apsimetat, kad nesupratot - jau gerai.

Tai kam menkinat, ko nematėt?
Citatoj, įvardindama jas kaip "kažkokias", nors pati nesat verta nei vieno jų žilo plauko unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 28 sausio 2023 - 18:04
QUOTE(paštininkė @ 2023 01 28, 18:02)
O kam man to reikia, kai diedukas buvo šalia? Apsimetat, kad nesupratot - jau gerai.

Tai kam menkinat, ko nematėt?
Citatoj, įvardindama jas kaip "kažkokias", nors pati nesat verta nei vieno jų žilo plauko unsure.gif

😂😂😂
Ne pirmą kartą pastebiu, kad jūs žodžių reikšmės nesuprantat.
Kaip ir moonte.
"Kas yra kažkoks? kažkóks, -ià pron. indef. (3), kàžkoks, kažkoksai BzB293 žr. kažin koks 1: Atėjo kažkóks svečias DŽ. Kàžkoks žmogus atejo Slnt. Tu toks kažkoks (nepaprastas, keistas) pasirodei, kaip įėjai į pirkią rš. Vienas kažkoksai jaunikaitis ėjo paskui jį BtMr14,51."
"Atėjo kažkoks žmogus ( Šaltinis: tv3.lt )"
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2023 01 28, 18:07)
😂😂😂
Ne pirmą kartą pastebiu, kad jūs žodžių reikšmės nesuprantat.
Kaip ir moonte.
"Kas yra kažkoks? kažkóks, -ià pron. indef. (3), kàžkoks, kažkoksai BzB293 žr. kažin koks 1: Atėjo kažkóks svečias DŽ. Kàžkoks žmogus atejo Slnt. Tu toks kažkoks (nepaprastas, keistas) pasirodei, kaip įėjai į pirkią rš. Vienas kažkoksai jaunikaitis ėjo paskui jį BtMr14,51."
"Atėjo kažkoks žmogus ( Šaltinis: tv3.lt )"

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Ir? ką tai reiškia? O gi tai: kažkok|s, kažkokia nežym. įv. nežinia koks: Atėjo kažkoks žmogus . https://www.zodynas....dynas/K/kazkoks

Rimtai manot, kad esat ta persona, kur gali Nobelio Taikos premijos laureates vadinti kažkokiomis, t.y. nežinia kas esančiomis?

Na, uarda, pirmyn 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 01 28, 18:13)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Ir? ką tai reiškia? O gi tai: kažkok|s, kažkokia nežym. įv. nežinia koks: Atėjo kažkoks žmogus . https://www.zodynas....dynas/K/kazkoks

Rimtai manot, kad esat ta persona, kur gali Nobelio Taikos premijos laureates vadinti kažkokiomis, t.y. nežinia kas esančiomis?

Na, uarda, pirmyn 4u.gif

😁
Reiškia, kad paskendote savo fantazijose. įklimpote iki ausų į melą..
Atejo kažkoks vyras, Na ką tai reiškia, pastininke? 😀😀😀
Reiškia, kad nežinom kas tai per vyras... nu kaip su vaiku 😀
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 28 sausio 2023 - 18:19
QUOTE(uarda @ 2023 01 28, 18:16)
😁
Reiškia, kad paskendote savo fantazijose. įklimpote iki ausų į melą..
Atejo kažkoks vyras, Na ką tai reiškia, pastininke? 😀😀😀

O kur melai ir fantazijos, kai kalba buvo apie konkrečias moteris video?

Gal visgi Jūs prisimelavot iki ausų ir metas būtų tai bent santūriai pripažinti. Ar manot, kad Lutukės retorika padės išplaukt? Su manim - nepavyks.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 01 28, 18:19)
O kur melai ir fantazijos, kai kalba buvo apie konkrečias moteris video?

Gal visgi Jūs prisimelavot iki ausų ir metas būtų tai bent santūriai pripažinti. Ar manot, kad Lutukės retorika padės išplaukt? Su manim - nepavyks.

Dar kartą 😁
Kur aš menkinamai atsiliepiau? Kur?
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2023 01 28, 18:16)
Reiškia, kad nežinom kas tai per vyras... nu kaip su vaiku 😀

Būtent. Apie Nobelio Taikos premijos laureates drįsot rašyt kaip apie niekam nežinomą vyrą.

Ar prišyla po truputį?
Atsakyti