Uzstrigus plokštwlė
Jei esi diletantė politikoje, tai nesivelk I diskusijas sia tema, dūra.
Papildyta:
Ar senatvine amnezija pas jumeis, tamista?
-burbanti-, 01 Vas 2023 - 22:32, parašė: Ne, tu esi nacistė, nes svajoji apie kitos tqutos isnaikinims. Ir nesvarbu kas do per šalis, svarbu, kad nori sunaikinti tos salies zmones. Montekrista, moonte, pastininke ir bite irgi nacistės, bet tik tiek, kad jos nerase, kaip tu, kad pasirinktum fašizmą vietoj ura, reiskiasi pasirinktum rusų + zydu tautų isnaikinima.Aš asmeniškai tiesiog nejaučiu priešiškumo vokiečiams (dabar), o rusams jaučiu (dabar). Praeitimi aš negyvenu. Jokia kita šalis negrasino pradėti mėtyti atominių bombų ant Europos. Rusija - potenciali bėda (dabar) su savo nestabilios psichikos vadovu.
manau tai tik buvo pretekstas, iki zydu naikinimo Vokietijoje daug metu vyrko politik anukreipta pries zydus pamazu, bet kryptingai, uzdraude jiem studijuoti, vaikscioti saligatviais, eiti i teatra ir panasios nesamones, rode visokias reklamas, kad zydai kaip ziurkes, naikina visu "teisingu" zmoniu gera gyvenima...
deja, deja, toks baisus sis pasaulis....
Tiesiog šalių lyderiais būna tampa visokie psichopatai. Tame bėda.
Aš turiu savo požiūrį, pažiūras. Neverta ginčytis.
Lutuke, aš pamenu neblogai senesnių kaimo žmonių kalbas. Na, nebuvo tie žydai itin mėgiami. Gal dėl pavydo, nes gudresni ir apsukresni, verslesni buvo. Nežinau. Pati nesusidūrus.
Vokiečiai irgi ne šiaip jų nemėgo...matyt konkurenciją jautė. Va todėl reik demokratiją puoselėt pasauly, o ne kažkokius autoritarinius režimus, kur xz.kas kam susišviest gali.