Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Amadėja* @ 2023 02 01, 23:40)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="lutuke123" data-cid="73040816" data-time="1675283111"><div><p>na rusu tauta nuolat zemini, linki jiem isnykimo mirties, zuties, tai ko ne naciste?</p></div></blockquote><p>Nes istoriškai jie mums labai pakenkė. </p><p>Meilės nejaučiu...</p>

Uzstrigus plokštwlė biggrin.gif
Jei esi diletantė politikoje, tai nesivelk I diskusijas sia tema, dūra. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2023 02 01, 23:41)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="73040818" data-time="1675283398"> Tu išreiškei savo valią labai aiškiai keleta postų atgal. Neuzmirsk papasakoti kad esi nacistė žydams, kuruos norejo isnaikinti, lenkams, kuriu sali norejo sulyginti su zeme, kitoms tautoms. Papildyta: Zydus irgi , sake, paaukotų.</blockquote> Nesakė. Tiesiog man nepatinka rusų mentalitetas, o dabar ir lenkams jie grėsmė, o ne vokiečiai. Mums irgi.

Ar senatvine amnezija pas jumeis, tamista? biggrin.gif . Nu jo, jau boba esi senstanti, jau makufelis tavo visai neverda biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 01 vasario 2023 - 22:44
QUOTE(uarda @ 2023 02 01, 22:31)
O prasidėjo gi nuo:
"Neramumai kilo po to, kai žydų kilmės 17 metų Herschelas Grünspanas iš Vokietijos Hanoverio miesto Paryžiuje nušovė Vokietijos diplomatą Ernstą vom Rath’ą. Jaunuolis, kaip tada teigta, tokiu būdu protestavo prieš Adolfo Hitlerio politiką žydų atžvilgiu.

Tai sukėlė Trečiojo reicho vadų pyktį. Pogromai kai kuriuose Vokietijos regionuose jau buvo prasidėję, tačiau nužudžius diplomatą visoje Trečiojo reicho ir Vokietijos okupuotose teritorijose prasidėjo koordinuotos atakos prieš žydus...
Pasak jų, nors daugelis pasaulio šalių pogromus pasmerkė, nė viena didžioji pasaulio valstybė nenutraukė santykių su Vokietija.
Nebuvo jokių sankcijų. Tik Vašingtonas po Krištolinės nakties atšaukė savo ambasadorių iš Berlyno. Ir tai viskas... Maža to, daugelio šalių sienos bėgantiems nuo pogromų žydams liko aklinai užvertos."

manau tai tik buvo pretekstas, iki zydu naikinimo Vokietijoje daug metu vyrko politik anukreipta pries zydus pamazu, bet kryptingai, uzdraude jiem studijuoti, vaikscioti saligatviais, eiti i teatra ir panasios nesamones, rode visokias reklamas, kad zydai kaip ziurkes, naikina visu "teisingu" zmoniu gera gyvenima...

deja, deja, toks baisus sis pasaulis....
Atsakyti

-burbanti-, 01 Vas 2023 - 22:32, parašė: Ne, tu esi nacistė, nes svajoji apie kitos tqutos isnaikinims. Ir nesvarbu kas do per šalis, svarbu, kad nori sunaikinti tos salies zmones. Montekrista, moonte, pastininke ir bite irgi nacistės, bet tik tiek, kad jos nerase, kaip tu, kad pasirinktum fašizmą vietoj ura, reiskiasi pasirinktum rusų + zydu tautų isnaikinima.
Aš asmeniškai tiesiog nejaučiu priešiškumo vokiečiams (dabar), o rusams jaučiu (dabar). Praeitimi aš negyvenu. Jokia kita šalis negrasino pradėti mėtyti atominių bombų ant Europos. Rusija - potenciali bėda (dabar) su savo nestabilios psichikos vadovu.
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2023 02 01, 22:40)
Nes istoriškai jie mums labai pakenkė. </p><p>Meilės nejaučiu...</p>

vokieciai lygiai ta pati sake apie zydus TAI IR YRA NACIZMAS, NEKESTI TAUTOS.

Bet rusai pakenke lietuviam, ne ka daugiau, nei mes jiems. Nu ir siaip jau mire tie seniai, kurie kenke lietuviams. Nekesti glaima konkreciu zmoniu, o ne TAUTOS.
Vokieciai pakenke daugiau. jie isnaikino 96 porc lietuvos gyventoju -zydu, taip ne lietuviu pagla tautybe, bet jie buvo Lietuvos dalis, jie buvo gyventojai cia, vakus, moteris vyrus visus. O kur dar visi kryziaus karai is vokieciu puses.

Bet siaip didelis skirtumas, kur nejausti meiles ir nekesitnoreti kad isnyktu VISA TAUTA, dziaugtis, ka djie zuva, noreti, kad juos zudytu... unsure.gif cia ir yra nacizmas....

Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2023 02 01, 22:41)
Nesakė. Tiesiog man nepatinka rusų mentalitetas, o dabar ir lenkams jie grėsmė, o ne vokiečiai. Mums irgi.

kokiu budu RUSU TAUTA gresme tau ir lenkam?

Koks yra RUSU MENTALITETAS? vien toks pasakymas yra jau nacistinis.
Atsakyti

manau tai tik buvo pretekstas, iki zydu naikinimo Vokietijoje daug metu vyrko politik anukreipta pries zydus pamazu, bet kryptingai, uzdraude jiem studijuoti, vaikscioti saligatviais, eiti i teatra ir panasios nesamones, rode visokias reklamas, kad zydai kaip ziurkes, naikina visu "teisingu" zmoniu gera gyvenima...

Tiesiog šalių lyderiais būna tampa visokie psichopatai.  Tame bėda. 

Aš turiu savo požiūrį, pažiūras. Neverta ginčytis.

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2023 02 01, 23:47)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="73040820" data-time="1675283541">-burbanti-, 01 Vas 2023 - 22:32, parašė: Ne, tu esi nacistė, nes svajoji apie kitos tqutos isnaikinims. Ir nesvarbu kas do per šalis, svarbu, kad nori sunaikinti tos salies zmones. Montekrista, moonte, pastininke ir bite irgi nacistės, bet tik tiek, kad jos nerase, kaip tu, kad pasirinktum fašizmą vietoj ura, reiskiasi pasirinktum rusų + zydu tautų isnaikinima.</blockquote> Aš asmeniškai tiesiog nejaučiu priešiškumo vokiečiams (dabar), o rusams jaučiu (dabar). Praeitimi aš negyvenu. Jokia kita šalis negrasino pradėti mėtyti atominių bombų ant Europos. Rusija - potenciali bėda (dabar) su savo nestabilios psichikos vadovu.

Nepradek savo liezuvio malimo, manes tu neuzliuliuosi juo. Esi nacistė ir tavo postus turetu perskaityti zydu bendruomenė. O tie tai tave is po žemių išknis už tokius raštus.

Viskas, as sia tema nerasau daugiau, tavimi galutinai pasišlykštėjau. Tu esi vaiksciojantis parazitas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 01 vasario 2023 - 22:55
QUOTE(Amadėja* @ 2023 02 01, 22:47)
Aš asmeniškai tiesiog nejaučiu priešiškumo vokiečiams (dabar), o rusams jaučiu (dabar). Praeitimi aš negyvenu. Jokia kita šalis negrasino pradėti mėtyti atominių bombų ant Europos. Rusija - potenciali bėda (dabar) su savo nestabilios psichikos vadovu.

Nejaute, nes Tapinas sake nejausti vokeiciam ir aiskina, kad reikia jaust rusam? VISAI TAUTAI, vaikam irgi? zmonem niekaip su politika nesusijusiem, zmonem, kurie priesinasi,nepalaiko karo ? visiem, vien del to, kad rusai, o jei zmogaus mama ukraineite ir tetis rusas, jo nekenti ar kaip?

Grasino visai neseniai Boris Johnsonas sake be problemu paleistu atomine bomba i Europa, t.y. Rusija.
Ka reiskia potenciali beda? o kas ne potenciali beda ir kaip ji apsirpendzia?
Jav prezidenta ssergantis demencija nestabiliso psichikos nera potenciali beda?
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2023 02 01, 22:50)
Tiesiog šalių lyderiais būna tampa visokie psichopatai.  Tame bėda. </p><p></p><p></p><p>Aš turiu savo požiūrį, pažiūras. Neverta ginčytis.</p>

taip buna
visi turim, o koks tada tau tikslas cia bendrauti, jei nenori diskutuoti? ar pati neturi atsakymu i siuos klausimus?
Atsakyti

Lutuke, aš pamenu neblogai senesnių kaimo žmonių kalbas. Na, nebuvo tie žydai itin mėgiami. Gal dėl pavydo, nes gudresni ir apsukresni, verslesni buvo. Nežinau. Pati nesusidūrus.

Vokiečiai irgi ne šiaip jų nemėgo...matyt konkurenciją jautė. Va todėl reik demokratiją puoselėt pasauly, o ne kažkokius autoritarinius režimus, kur xz.kas kam susišviest gali. 

Atsakyti

Dėl to gal pateisinu JAV

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 01 vasario 2023 - 22:57
QUOTE(Amadėja* @ 2023 02 01, 23:56)
....Vokiečiai irgi ne šiaip jų nemėgo...

WTF............ blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 01 vasario 2023 - 23:03
QUOTE(lutuke123 @ 2023 02 01, 22:43)

Taip žydų persekiojimo politika jau buvo diegiama. Bet po to diplomato nužudymo ir prasidėjo pogromai, tokios jau rimtos atakos prieš zydus. žmones įsiutino dar labiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 01 vasario 2023 - 23:01
QUOTE(Amadėja* @ 2023 02 01, 22:56)
<p>Dėl to gal pateisinu JAV</p>

Kur Jav atnese demokratija, galima konkrecia salis? Gal pvz Afganistane dabar demokratija???
Matei kai jie ten gyveno kai sovietai juos itakojo? ir kas dabar darosi, kai Jav isikiso ir tiek metu savo "demokratija " ivedinejo.
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2023 02 01, 22:56)
<p>Lutuke, aš pamenu neblogai senesnių kaimo žmonių kalbas. Na, nebuvo tie žydai itin mėgiami. Gal dėl pavydo, nes gudresni ir apsukresni, verslesni buvo. Nežinau. Pati nesusidūrus.</p><p>Vokiečiai irgi ne šiaip jų nemėgo...matyt konkurenciją jautė. Va todėl reik demokratiją puoselėt pasauly, o ne kažkokius autoritarinius režimus, kur xz.kas kam susišviest gali. </p>

blink.gif
taip nemego, nes gerai veike smegenu plovimas, kaip dabar gerai veikia jum del rusu.
Papildyta:
QUOTE(uarda @ 2023 02 01, 22:59)
Taip  žydų persekiojimo politika jau buvo diegiama. Bet po to diplomato nužudymo ir prasidėjo pogromai, tokios jau rimtos atakos prieš zydus. žmones įsiutino dar labiau.

nenustebciau, jei tai buvo suplanuota. reikejo masem kazkokio push
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 01 vasario 2023 - 23:04