Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

Nu sakau...nevisprociai jau pradeda bujoti biggrin.gif

O kaip ten tavo gražūs, stotingi grieko verti broliukai? biggrin.gif
Papildyta:
Tu šimtaprocentinė nacistė. Kartu su Mengele dirbtum konclageriuose.

Aš nacionalistė 100-inė, bet ne nacistė.

Aš už Lietuvą, už lietuvius ir prieš mūsų priešus 😁

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2023 02 02, 21:16)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="73041024" data-time="1675355954"><div><p>Nu sakau...nevisprociai jau pradeda bujoti vartotojo įkelta nuotrauka

O kaip ten tavo gražūs, stotingi grieko verti broliukai? vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
Tu šimtaprocentinė nacistė. Kartu su Mengele dirbtum konclageriuose.</p></div></blockquote><p>Aš nacionalistė 100-inė, bet ne nacistė.</p><p></p><p>Aš už Lietuvą, už lietuvius ir prieš mūsų priešus 😁</p>

Nacistė esi, nesuk 7odegos. Pati rasei, kad geriau butu zydai iszudyti nacių, nei Lietuva prijungta prie SSSR
Bent i senatvę paskaitei kas toks buvo Mengelė?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 02 vasario 2023 - 20:20

na pagal ju logika taip reikia visu sventes stebeti ir zinoti, kad kas vyksta... unsure.gif
Papildyta:
O ar kas nors teisino cia? blink.gifo tau atrodo tapatu, ka padare naciai ir ka padare sovietai Lietuvoje?

Tau rimtai atrodo galima lyginti praeiti ir kas joje vyko, ir dabarti ant vienos lektutes, kaip manai tuo metu, kai HItleris valde ka vokieciai butu sake? Jie gi ji issirinko demokratiniu budu.

tai taip ir neatsakysi KURIOJE VALSTYBEJE AMERKIA PAGERINO SANTVARKA PADEJO IVESTI DEMOKRATIJA, PAGERINO ZMONIU GYVENIMA?
Papildyta:
Putinas irgi zydas ir Bidenas mirksiukas.gifbiggrin.gif
Na toks faktas, kad tikria abia daug tarp verslininku ir turtingiausiu zmoniu zydu, o ar tai blogai?

Man tai viskas gerai, bet ruskynas tai kažko pyksta ant žydų. Pati esu bendravus nesyk.

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2023 02 02, 21:19)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="lutuke123" data-cid="73041027" data-time="1675356422"><div><p>na pagal ju logika taip reikia visu sventes stebeti ir zinoti, kad kas vyksta... vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
O ar kas nors teisino cia? vartotojo įkelta nuotraukao tau atrodo tapatu, ka padare naciai ir ka padare sovietai Lietuvoje?

Tau rimtai atrodo galima lyginti praeiti ir kas joje vyko, ir dabarti ant vienos lektutes, kaip manai tuo metu, kai HItleris valde ka vokieciai butu sake? Jie gi ji issirinko demokratiniu budu.

tai taip ir neatsakysi KURIOJE VALSTYBEJE AMERKIA PAGERINO SANTVARKA PADEJO IVESTI DEMOKRATIJA, PAGERINO ZMONIU GYVENIMA?
Papildyta:
Putinas irgi zydas ir Bidenas vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka
Na toks faktas, kad tikria abia daug tarp verslininku ir turtingiausiu zmoniu zydu, o ar tai blogai?</p></div></blockquote><p>Man tai viskas gerai, bet ruskynas tai kažko pyksta ant žydų. Pati esu bendravus nesyk.</p>

Tu su rusais bendrauji? Kaip tu gali!!!!??? Isdavike Lietuvos!!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2023 02 02, 12:28)
Demokratija -ne režimas, kad įvest.

Neramumai Ukrainoj prasidėjo nuo ru kišimosi.

Tai kad net neprisimeni kas buvo. Janukovicius buvo isrinktas, tai rusams nebuvo ka jau kistis turejo sava zmogu. Bet kazkam vakaruose tai nepatiko. Per Vokietijos TV rode, kas vyksta ir kaip daromos provokacijos. Matyt Vokieciams jau svilo padai, kad taip atvirai rode, mane sokiravo
Atsakyti

abu, nes tau atrodo visiskai tas pats 96 proc. iszudytu zydu Lietuvoje, kankinami , ekspermentam isvezami vaikai ir maziau nei 1 proc. nuzudytu lietuviu tremtyse ar lageriuose.
net ne procentais o skaiciumi zydu nuzudyta beveik 3 k daugiau, tik per metus laiko, kiek lietuviu per 10 metu.

Tu vieną suprask. Net, jei 0,00000001 proc., bet artimas žmogus, tai visai kitoks požiūris gali būti. 

Ir išvis ko tu kaip užstrigus plokštelė apie žydus? Dabar kiti dalykai vyksta. Dabar kitkas svarbu. Praeities nepakeist, o ateitį galim imdamiesi veiksmų dabar. 

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2023 02 02, 20:13)
Kokios turtingos? As gi ne Moontė su Montekrista  biggrin.gif , jos sakė yra bais turtingos, as tai vajeeeeeeee....blusa nuoga subine suplyšusiom kelnem.

Kokios patirties? Mes gi neswinguojam, as savo senos žilstančios  putės nepazystamiems diedams nerodau  biggrin.gif  biggrin.gif

Rimtai? Ir Šeiluose nebuvai? Ir ne taip britkiam bendrabutiniam Dubajaus viešbutyje?

Rimtai? O kur buvai?

Ar kas čia vis nulaužia SM Burbančios profilį? blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 02 vasario 2023 - 20:30

Nacistė esi, nesuk 7odegos. Pati rasei, kad geriau butu zydai iszudyti nacių, nei Lietuva prijungta prie SSSR
Bent i senatvę paskaitei kas toks buvo Mengelė?

Aš taip nei rašiau, nei galvoju.

Plius galima pilstyt iš tuščio į kiaurą, bet tai nieko nepakeis.

Dabar žudomi ukrainiečiai. Žudomi rusų. Tai pakeisti galima, nes vyksta dabar. 

Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 02 02, 21:26)
Rimtai? Ir Šeiluose nebuvai? Ir ne taip brtitkiam bendrabutiniam Dubajaus viešbutyje?

Rimtai? O kur buvai?

Ar kas čia vis nulaužia SM Burbančios profilį? blink.gif  blink.gif  blink.gif

Nu kur ten kur nuvaziuosi, kai meilužių vaiku aplink pečių eilės trys.
Bet I uzsieni isvaziuojam karta i mwtus savaitgqliui- I Cale uzsienietiskos prancuzu kalbos paklausyti.
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2023 02 02, 21:29)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="73041075" data-time="1675361949"><div><p>Nacistė esi, nesuk 7odegos. Pati rasei, kad geriau butu zydai iszudyti nacių, nei Lietuva prijungta prie SSSR
Bent i senatvę paskaitei kas toks buvo Mengelė?</p></div></blockquote><p>Aš taip nei rašiau, nei galvoju.</p><p>Plius galima pilstyt iš tuščio į kiaurą, bet tai nieko nepakeis.
</p><p> Dabar žudomi ukrainiečiai. Žudomi rusų. Tai pakeisti galima, nes vyksta dabar. </p>

Rašei.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2023 02 02, 20:33)
Nu kur ten kur nuvaziuosi, kai meilužių  vaiku aplink pečių eilės trys.
Bet I uzsieni isvaziuojam karta i mwtus savaitgqliui- I Cale uzsienietiskos prancuzu kalbos paklausyti.

Tai jo, kai vyras kur nors veža už kantrybę, kad kenti eiles tris...

Šaunuolė tu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 02 02, 21:36)
Tai jo, kai vyras kur nors veža už kantrybę, kad kenti eiles tris...

Šaunuolė tu 4u.gif

Tai cia gi musu moteru paskirtis - myleti savus ir svetimus vaikus.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2023 02 02, 20:37)
Tai cia gi musu moteru paskirtis - myleti savus ir svetimus vaikus.

Tai taip - yra tokių vištų kaip tu.
Atsakyti