Новый город для выживших. Герман Стерлигов. Винные погреба и натуральные продукты
https://www.youtube....h?v=A-Ljn3aburc
senokai nebalsavau, nematau prasmės tokioje sistemoje
Adamkų dar rinkau, Grybauskaitę pirmoje kadencijoje rinkau. Tarp Šimonytės ir Nausėdos nieko nerinkau, abu nepatiko. Tiesa, valstiečių kadencijoje pažymėjau vieną lapą, kur paštininkė draskėsi ir manėsi, kad Kepenį rinkau

Adamkų dar rinkau, Grybauskaitę pirmoje kadencijoje rinkau. Tarp Šimonytės ir Nausėdos nieko nerinkau, abu nepatiko. Tiesa, valstiečių kadencijoje pažymėjau vieną lapą, kur paštininkė draskėsi ir manėsi, kad Kepenį rinkau

va cia ir beda, man irgi patiko daug Karbauskio ideju, bet jo komanda buvo gana silpna, daug prisieme prisiplakeliu, kruie jau ir atkrito...
as Sirinskiene dabar labai nusivyliau del paskutiniu postu, na kazko nelabia tikejausi daug is jos, bet kad taip parsidavus morale neistikejau...
as manau jei nera daugumos pilnai vienos partijos, tai nei neverta tokio seimo formuoti. Kuri ateitu, ir is kart dirbtu pagal svao programa papunkciui. o gaunasi metu metus tik rietenos...
na sunaikitni sali manau pajamu kol kas uzteks, o jusu svajos, kaip drmabliuku rozines ir vaikiskos...
rpminisiu ankstesnes visos snakcijos tik sustiprino Rusija ekonomiskai, Jei netycia nesimokei mokykloje per duag priminius, kad Rusija visko turi pati, ko jai reikia, vsika gamina, ka negamina gali pradeti gaminti, ka ir dare per sankcijas ir ekonomika kilos.
O siaip buves vienas turingiausiu zmoniu Rusijoj, Герман Стерлигов, kuris ikures akciju birza Rusijoj ir kazkada su Putinu kovojes rinkimuose ir prarades beveik visus pinigus, dabar gyvena savoj sodyboj labai saunei su seima vel isukes biznius ir siulo is vis net elektra atjungti zmonem, kad visi sugristu prie zemes i normalu gyvenima ...tai nepergyvenk rusai tikria neprapuls, del saves pergyvenk, jei norisi.
Tos visos sankcijos i abi puses eina, tik Rusija nepirkdama kuria savo pramone, ir turteja o vakarai neparduodami praranda pinigus ir rinka...todel nemanau, kad cia ilgai tesis, manau viskas sou del tokiu kaip jus.
Aš tai pažiūrėsiu iš ko turtės kai nepirks iš jų dujų ir naftos gerom kainom ir kur kiš, nes stabdyt išgavimo tai negali.

Jei nebalsuoji, išrenka kiti. Vadinasi daugumos pažiūros su kitų kandidatų sutapo. Daug ten yra ir man nemėgstamų visokių puidokų, gražulių ir panšių veikėjų, nu bet ką padarysi, kažkas ir tokius renka, nesvarbu kad jie apart kalbų nuo bačkos nieko nedirba. Aš pati kažkada už Paksą balsavau, dėl ko man iki šiol gėda. Užtat dabar į rinkimus einu ne dėl pramogos, analizuoju, domiuosi. Prezidento rinkimuose abu kartus už Šimonytę balsavau, nrepraėjo, kenčiu dantis sukandus, vadinasi daugiau žmonių norėjo Nausėdos. Tokia yra demokratija

senokai nebalsavau, nematau prasmės tokioje sistemoje
Adamkų dar rinkau, Grybauskaitę pirmoje kadencijoje rinkau. Tarp Šimonytės ir Nausėdos nieko nerinkau, abu nepatiko. Tiesa, valstiečių kadencijoje pažymėjau vieną lapą, kur paštininkė draskėsi ir manėsi, kad Kepenį rinkautai ne, aš jų nei vieno nepažįstu kas ne iš mano rajono. Dariau testą kas arčiausiai mano pažiūrų. Arčiausiai buvo Rima Baškienė, už ją ir pažymėjau, Praėjo ji tada. Bet ar ji veikia viena? Ar visada ji gali diktuoti savo nuomonę? Tai kokia prasmė tokiuose rinkimuose?
Na, artimesnės pažiūros jau prasmė
Jei nebalsuoji, išrenka kiti. Vadinasi daugumos pažiūros su kitų kandidatų sutapo. Daug ten yra ir man nemėgstamų visokių puidokų, gražulių ir panšių veikėjų, nu bet ką padarysi, kažkas ir tokius renka, nesvarbu kad jie apart kalbų nuo bačkos nieko nedirba. Aš pati kažkada už Paksą balsavau, dėl ko man iki šiol gėda. Užtat dabar į rinkimus einu ne dėl pramogos, analizuoju, domiuosi. Prezidento rinkimuose abu kartus už Šimonytę balsavau, nrepraėjo, kenčiu dantis sukandus, vadinasi daugiau žmonių norėjo Nausėdos. Tokia yra demokratija
.
Ir ji pas mus yra puiki

Šiomis dienomis viešojoje erdvėje girdisi vis daugiau nerimo dėl rusakalbių vaikų žeminimo, įžeidinėjimų, prieš juos nukreiptos agresijos ir kaltinimų, susijusių su įvykiais Ukrainoje. Labai svarbu, kad nei vienas suaugęs neliktų abejingas tokioms patyčioms ir nedelsdamas jas stabdytų. Paramos vaikams centro psichologai rekomenduoja, kaip derėtų elgtis suaugusiems.
http://www.pvc.lt/lt...eDjjuYJ7Si4mYIY

Tu i zemelapi nors karta paziurek

O kas sake, kad neprisk duju ir naftos, net bankam swiftus paliko rusiskiem, per kuriosu atsiskaitymai vyksta.
Jau jum makaronus kabina medija tiek metu, kad jusu jauciu ir veidu per juos nebesimato...

tas karas is vis pansus i oligarchu kara, kas buvo ir korona, kai kulie milijardieriai labai praturetjo pe rtuos metus...
o jus draskykites, aukokite, saukokti vaikus...jie tik nepadekos...
Papildyta:
baisia puki, tik net mane gasdini del postu FB

Lutuke, aš šiame kare 100proc.palaikau Ukrainą, nes ji ginasi, o ne puola. Tikiuosi, viliuosi, kad laimės jie, o rusai bus sitriuškinti ir maus namo pabrukę uodegas.
O tu?

Tu apie forumietes rasai nesamones, nes nepasieki ikasti į šikną net pasišokinėdama?

ne visada
nes per šiuos rinkimus mano pažiūros pagal testą arčiausiai buvo kažkokio tai jaunučio moksliuko iš gal kokio tai Kelmės rajono ar pan. Aš žinojau, kad jis nė nepraeis. Mano balsas nieko neduotų
tau reiktu smelio dezeje dar zaisti su tokiu pasaulio suvokimu...naivumas nesvietiks,as ar tu bent mokykloje mokeisi politologija, goagrafija na kitus mokslus, domejaisi bent minimlaiai politika, ekonomika paskutinius 10 metu?
as nieko nepalaikau as ziuriu iseitis, kaip galima butu spresti problema su maziausiai nuostoliais, ne vieta emocijom,kai zmones zusta, klausausi dabar live moteris su veziu iesko vaistu, mama su 2 vaikas sklepe jau 5 dienos praso maisto, mama su 2 m vaiku irgi sklepe parso,kad kas padetu isvaziuoti...mama su kudikiu 4 men iesko vaistu vaikeliui,
ka cia palaikyti ir del ko, palaikyti situos visus zmoiu vaiku mamu, senuku kankinimus?
as viliuosi tik vieno, kad visa tai kuo greiciau baigsis, ir bus kuo maziau zalos, daugiau man nelabai kas rupi.