Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(-burbanti- @ 2023 02 02, 22:11)
Tai taip ir nesupratau kuriuos zmones reikis sveikinti ir su kuo    biggrin.gif  biggrin.gif

Kur tu bandei taikyti, I kurią vietą?  hah.gif

Abu: tavo jauną vyrą ir jo jauną, sveiką, labai gražią meilužę su judviejų kūdikiu. Jau kelintą postą klausiu, ką ta proga padovanojai?

Į tavo, Burbe, vietą. Tik į tavo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 02 vasario 2023 - 22:15
QUOTE(Maja Di @ 2023 02 02, 21:20)
Išgerti biggrin.gif ? Taip kasdien bešvęsdama prasigersi, ir tave tuoj šventuolių taryba auklės biggrin.gif . Aš dievų niekad nieko neprašau, pati gerbūvį kūriuosi biggrin.gif . Taip beprašant pats gerbūvis nesusikurs biggrin.gif .

tai ar šventės kasdien? ne viskas nuo tavęs priklauso, žinoma, juk neprašai to, ką pats gali
Papildyta:
a viešpatie su viešpačiukais... girdėjot? į merus pateikinėjant savo dosjė, kandidatai pateikė ne savo fotkes, o mašinų, gamtos vaizdų ir pan. 12 žmonių taip ir negebėj to atitaisyti, net komisijai pabaksnojus biggrin.gif
tegyvuoja demokratija? biggrin.gif va kodėl ateina laikas, kai ateina diktatoriai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 02 02, 23:14)
Abu: tavo jauną vyrą ir jo jauną, sveiką, labai gražią meilužę su judviejų kūdikiu. Jau kelintą postą klausiu, ką ta proga padovanojai?

Į tavo, Burbe, vietą. Tik į tavo.

Aaaaa...tai taip ir reikejo rašyti biggrin.gif O dabar tokias nesamones parasei, kad bb kas supras biggrin.gif

Mes su vyru jai padekojome uz kūdykį. Ji praso buto uz vaiko atsisakymą. Laukiam kada dar kainos kris, kad kuo pigiau ji nupirkti.

Tu ne i mano kazkokias mistines vietas badai o savo. Gi tu nori, kaip ir visos, tureti ir vyra,vir vaiką, tik kad nei vyro neturi, nei vaiku, tik katinus.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2023 02 02, 22:21)
Aaaaa...tai taip ir reikejo rašyti  biggrin.gif  O dabar tokias nesamones parasei, kad bb kas supras  biggrin.gif

Mes su vyru jai padekojome uz kūdykį. Ji praso buto uz vaiko atsisakymą. Laukiam kada dar kainos kris, kad kuo pigiau ji nupirkti.

Tu ne i mano kazkokias mistines vietas badai  o savo. Gi tu nori, kaip ir visos, tureti ir vyra,vir vaiką, tik kad nei vyro neturi, nei vaiku, tik katinus.

Na va, matai, kaip gražu, tik gramatines klaidas išsitaisyk, nes lietuviškuose forumuose taip rašyt...

Aha. O kas mane mokė personažus SM kurt - ne tu kartais? Tai dar neišmokau, mokausi, nes patiko... Va taip va - ant mokytojos galvos.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 02 vasario 2023 - 22:29
QUOTE(paštininkė @ 2023 02 02, 23:28)
Na va, matai, kaip gražu, tik gramatines klaidas išsitaisyk, nes lietuviškuose forumuose rašyt...

P.S. Aha. O kas mane mokė personažus SM kurt - ne tu kartais? Tai dar neišmokau, mokausi, nes patiko... Va taip va - ant mokytojos galvos.

Bl biggrin.gif antra daunė Montekrista biggrin.gif

Apie ka tu cia post skriptume nusirasei? Kas tau cia susivaideno? biggrin.gif Cia tik as personaza sukuriau, tiksliau personazu šeimynėlę biggrin.gif , tu tik klauaimus uzdavinejai. Bandei šūstrai klausineti, tipo kieta boba esi biggrin.gif , o šūds gavos, kaip visada biggrin.gif

O ryt ateisi verkti kaip as siandien tave nuskriaudziau? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 02 vasario 2023 - 22:35
QUOTE(-burbanti- @ 2023 02 02, 22:31)
Bl  biggrin.gif  biggrin.gif  antra daunė Montekrista  biggrin.gif
  Cia tik as personaza sukuriau, tiksliau personazu šeimynėlę  biggrin.gif

Ne, ne tik tu. Ir su šeimynėlėm tai neturi nieko bendro.

Tiesiog: kaip rašai man - taip rašau tau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 02 vasario 2023 - 22:38
QUOTE(paštininkė @ 2023 02 02, 23:36)
Ne, ne tik tu. Ir su šeimynėlėm tai neturi nieko bendro.

Tiesiog: kaip rašai man - taip rašau tau.

Ne biggrin.gif tu gi jokio charakterio nesukurei jokios SAVO gyvenimiskos situacijos. Tai as cia turiu jauna vyra su meiluzemis ir svetimais vaikais aplink peciu eilės trys biggrin.gif
Tu uzdavinejai tokius klausimus, kokiu man reikejo, as tave vedziojau savo postais, nes tu buvai klausiancioji, o as kuriančioji atsakymus. As, ne tu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 02 vasario 2023 - 22:43

Ką čia svaigstat? :hmm:​ 

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2023 02 02, 22:42)
Ne  biggrin.gif  tu gi jokio charakterio nesukurei  jokios SAVO gyvenimiskos situacijos

Tai taip. Tik tu viskuo patikėjai ir man atsakinėjai biggrin.gif Smagu.

Gerai, labanakt.
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2023 02 02, 22:42)
As, ne tu  mirksiukas.gif

Gerai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 02 02, 23:52)
Tai taip. Tik tu viskuo patikėjai ir man atsakinėjai biggrin.gif Smagu.

Reta tokių nebaraškų, kaip tu biggrin.gif

Eik miegoti geriau, nes nusišneki tai nevazmožnai biggrin.gif
Atsakyti
Burbe, tu elgiesi nesąžiningai: perrašinėji prieš tai buvusias savo žinutes. Na, neįdomu tada. Bet gal tau taip tvirčiau...
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 02 03, 00:05)
Burbe, tu elgiesi nesąžiningai: perrašinėji prieš tai buvusias savo žinutes. Na, neįdomu tada. Bet gal tau taip tvirčiau...

Ne tavo mados. As taisau gramatines klaidas, nes nu lietuviskas forumaaaaaaas giiiiiii biggrin.gif

Eik tu miegot, jabytvajumat. biggrin.gif lunatike
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 02 vasario 2023 - 23:08