Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(IDOMUCIA @ 2023 02 06, 10:37)
Ka tai gali parodyti?
Ne visoms "kazkoks kitas" yra priimtinas, tai yra ne visoms taip nesvarbu, tipo svarbu "vyras".
Man pvz kazhkokia kita boba yra atstumiantis dalykas.
Sava ir kita tai gali kai kam nebuti skirtumo o kai kam bus didziulis skirtumas

nuo pavydo ir skausmo, kad kitam pavyko susirasti naują antrą pusę, o tau tarkime ne, dar ne to parašysi mirksiukas.gif
Atsakyti

Tikrai įtikinama :) Tiesiog...jei ir bisex jis, tai kreiptasi ir į jo dabartinę draugė Eglę. Aš įžvelgiu pavydą.
[size=3][background=rgb(247, 247, 247)]Aš tai sakyčiau kažkas nutikt turėjo...ten tarp jų. Supavydėjo, kad tas laimingas gal su kita? Kas dar? Vaikai tai jau dideli...[/background][/size]

O tu jos posto neskaitei? Ji labai aiškiai priežastis nusako, net nepanašu į pavydą ir ko čia pavydėt? 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 06 vasario 2023 - 10:45
QUOTE(Monteverte @ 2023 02 06, 10:38)
nuo pavydo ir skausmo, kad kitam pavyko susirasti naują antrą pusę, o tau tarkime ne, dar ne to parašysi mirksiukas.gif

Nesuvokiama tokie terminai... pavyko surasti kazka ar pavyko jau 5 surasti ir gal suu 3 is ju pavyko susituokti kuriam laikui.

Niekass nezino ka tai reiskia kokia to nauda. jei homo susiranda moteri del vaizdo, tai ir eiliniai daznai gyvena tik del vaizdo, vienishi santuokoje
Atsakyti

po Astos jis išėjo pas kurią nors moterį ar ne? matė kas nors jį su moterimis? tas viską ir išaiškintų, be jokių psichologų ir "sergančių"

Man draugė, pažįstantis ten jų aplinką sakė jau seniai, kad visi žino, kad jis gėjus na ar bisex. Dabar jis gyvena su kažkokia moterim , matyt taip patogiau. Paskaityk Astos posta, ji parašė kas ir kaip.

Atsakyti

Kiek dėmesio tai porai. Man kažkaip dzin.  Daug gražių tarp pietiečių. Rusės, deja, išgarsėjusios savo pigumu. 

Ukrainietės irgi, beja lietuvės ne ką geriau, skrenda į Lietuvą bernakariam bent seniau, nes būdavo pigu ir merginos pigios.

Atsakyti

Kai užsieny matau krypuojančią ant kablų, aptempta suknele, vis dengiančia šikną, moterį, galiu garantuot, kad rusė. Pamenu Turkijoj, vakaras, vaikų ten ta valanda, atkrypuoja dvi tokios, die die, reikėjo matyt, kaip visi skersavo į jas ;D karšta, tvanku, nei ten renginys koks, nei diskoteka, atvaro dvi kelių neištiesdamos, ant kablų, vis apačion sukneles timpčiodamos :D Ir taip, buvo rusės.

Užsienyje, Turkijoje  :D  :D  :D

taip Ten važiuoja nemažai rusų prostitučių, nežinojai?

Atsakyti
APie Ukraina neblogas straipsnis

" Vakarai turi puikų instrumentą konflikto intensyvumo reguliavimui, ir tai yra daroma. Galbūt Ukrainos mylėtojų požiūriu, tai yra ciniška, tačiau jeigu jie nėra pasirengę varyti į Ukrainą savanoriais, siūlyčiau jiems užsičiaupti ir ramiai gerti kavą rytais, kol jos dar turi."

https://www.respubli...ja-tik-blogina/
Atsakyti
Aš tai laukiu kada orlauskiniai vatnikai suras kokių nors asociacijų su Radarom ženkiuku ax.gif .
Atsakyti

Patikslinimui dar galima mpasižiūrėti ar per tą laiką Astą kas nors matė laimingą, su kitu vyru mirksiukas.gif
Papildyta:
ką tai turi bendro su veido grožiu? biggrin.gif

kas žiūri į tuos veidus, kai plikom šiknom maskatuojasi? :D Plius tiek prisidažo, kad klausimas, kaip būtų nuprausus :D

Atsakyti

Užsienyje, Turkijoje  :D  :D  :D

taip Ten važiuoja nemažai rusų prostitučių, nežinojai?

tau geriau žinoti, kur prostitutės uždarbiauja,. keistokas būtų būdas bandyt užsidirbt šeimų viešbučiuose :D 

Atsakyti

Aš tai laukiu kada orlauskiniai vatnikai suras kokių nors asociacijų su Radarom ženkiuku ax.gif.

o kas ten gali užkliūt :D 

Atsakyti

ji seniai psichoterapijoje, jau kada buvo interviu ir pasakojo, kad ėjo net klausti, kaip vaikam pasakyti, kad skiriasi ir t.t.. bet nebūtinai ji visada veikia. Terapijų yra daug.

Gal ji pavargo būti "teisinga"? Kartais geriausia terapija paprasčiausiai pasakyti tiesą ir būtent taip paleisti viską: paslaptis,  apsimetinėjimus,  kaukes.

Matyt jai svarbu, jei ji šneka, tu negali nuspręsti už žmogų, kas jai turi būti svarbu. Be to ji ir apie dabartį šneka ir tai, ką jis daro jai dabar blogo.

Ką jis dabar jai gali daryt?? Vaikai tai jau dideli.

Atsakyti