Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

Pagalbam apie meile geriau.
MB man sake, kad jei nepamirsiu nupirkti geliu vas14, tai ji sutiks kartu su manimi isgerti

Nuu tai nupirk 😍

Atsakyti

Mes tai varysim į renginuką vasario 14.

Pažįstami daro. Bus matyt kas pavyks.

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2023 02 08, 16:42)
ten tavo ar mano vyras per mergas laksto ar abu kartu? lotuliukas.gif

nepalikit ir manęs, cambaos laikais manasis pirmas juk lakstė, vaikus gamino, o aš apie vežimėlius tik ir svajojau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2023 02 08, 16:46)
Pagalbam apie meile geriau.
MB man sake, kad jei nepamirsiu nupirkti geliu vas14, tai ji sutiks kartu su manimi isgerti

pas mus meilė tik pavasarį, balandžio 30 dieną biggrin.gif
ką gersit? rekomenduoju midaus suktinį į arbatą, žmonai patiks
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 02 08, 17:03)
nepalikit ir manęs, cambaos laikais manasis pirmas juk lakstė, vaikus gamino, o aš apie vežimėlius tik ir svajojau biggrin.gif
Papildyta:

pas mus meilė tik pavasarį, balandžio 30 dieną biggrin.gif
ką gersit? rekomenduoju midaus suktinį į arbatą, žmonai patiks

ai rimtai, na tai visos antivalstybininkes gi tik su vyrais paleistuviais smile.gif teisingi patriotai tik svingeriauja lotuliukas.gif

ko ne geguzes 13? bigsmile.gif Man kazkaip visai svetima ta vasario 14. Gal tai sutampa su vakaru gamta, nes pas mus jau prasideda pamazu pavasaris, geles bunda, pauksteliai vis garsiau ciulba, nu bet Lietuvoje dar Uzgavenes pirma turi buti, logiskiau Meiles diena svesti pavasari, ne ziema biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2023 02 08, 17:39)
Man kazkaip visai svetima ta vasario 14.

Nes ipratus buvai vasario 23 svesti
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2023 02 08, 17:55)
Nes ipratus buvai vasario 23 svesti

tai gal kovo 8 greciau nemanai? lotuliukas.gif nors siaip koks ten ipratimas, vaikas gi buvau dar biggrin.gif is kokio isgascio as turejau vasario 23 svesti? blink.gif
svesdavom ala mes ta valentinke mokykloje, bet man ji kazkaip neprilipo, kazkokia svetima svente vis tiek.uzgavenes daug smagiau budavo svest biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2023 02 08, 17:39)
ai rimtai, na tai visos antivalstybininkes gi tik su vyrais paleistuviais smile.gif teisingi patriotai tik svingeriauja lotuliukas.gif

ko ne geguzes 13? bigsmile.gif Man kazkaip visai svetima ta vasario 14. Gal tai sutampa su vakaru gamta, nes pas mus jau prasideda pamazu pavasaris, geles bunda, pauksteliai vis garsiau ciulba, nu bet Lietuvoje dar Uzgavenes pirma turi buti, logiskiau Meiles diena svesti pavasari, ne ziema  biggrin.gif

nu nes aš ragana biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 02 08, 17:58)

Kazin.
Ka sapnuoji, gyvus ar numirelius tiktai (mirusius).
Kokia kuno temperatura, nera zemesne kokiu laipsniu
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 02 08, 17:58)

aaaa biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2023 02 08, 17:20)
Parašė ta, kuri net savo pusbroliui pavydi  biggrin.gif

Ko aš jam pavydžiu? Bado? Taigi klykiat, kad ūkininkai badauja biggrin.gif . Kas pavydi kam ko, tai tik jus emigrantės mums, kad ms laimingos savo Tėvynėj gyvendamos. Sprogstat iš pykčio ir pagiežos biggrin.gif . Nepavydėkit, kaip pačios susikūrėt savo gyvenimus, tą ir turit
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2023 02 08, 19:15)
Ko aš jam pavydžiu? Bado? Taigi klykiat, kad ūkininkai badauja biggrin.gif . Kas pavydi kam ko, tai tik jus emigrantės mums, kad ms laimingos savo Tėvynėj gyvendamos. Sprogstat iš pykčio ir pagiežos biggrin.gif . Nepavydėkit, kaip pačios susikūrėt savo gyvenimus, tą ir turit

Tai, kad tu pati issitarei biggrin.gif "Lai turčiai verkia"
Rūpi tau jo turtai. Nesvarbu, kad tavo diedas pagal tavo pusbratkį - tinginių tinginys; kad pusbratkis savo prakaitu tuos turtus uzsidirba, todel ir nenori kad valstybe kistu savo ilgus nagus prie jo turtų; bet tau svarbiausia, kad jis turi daugiau uz tave, todel jis tau ne "pusbratanas", o "turčius".

Simple as that
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2023 02 08, 18:01)
Kazin.
Ka sapnuoji, gyvus ar numirelius tiktai (mirusius).
Kokia kuno temperatura, nera zemesne kokiu laipsniu

visus sapnuoju
tai veganų ir taip žemesnė biggrin.gif
Atsakyti