Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(uarda @ 2023 02 08, 21:18)
O kodėl turi kainas mažinti už pieną? Kai viskas brangsta. Nesąmonė... Jeigu tau alga dabar mažintų ar patenkinta būtum?
"Anksčiau už litrą pieno V. Varna teigia gaudavęs iki 47 centų, tačiau jau kurį laiką kaina krenta. O nuo vasario 1 dienos ūkininkui už litrą pieno supirkėjas temokės apie 24 centus – maždaug 10 centų mažiau nei sausį.

Nu aš neprekiauju tuo pienu. Yra paklausa ir pasiūla, rinkos dėsniai. Matyt labai daug pieno pagaminama, todėl ir krenta supirkimo kainos, kur perdirbėjai kiš tą piemą, jei neturės kur parduoti... Bet valsybė kaip ūkininkus apiplėšinėja? Subsidijas visokias mokėdama, kurą pagigintą duodama, kaip ji apiplešia?

Man tai juokinga burbė, tik vyro piniginė svarbi, vyras turi arti, o ji pati pletkint tik SM. Todėl ir jauną meilužę susirado, jai matyt ne tik jo piniginė svarbi biggrin.gif . Aš tai nenorėčiau taip gyvent, mažu ką, jei plyta ant galvos nukris ar liga ištiks, tai jau mes tą vyra per bortą kaip nebegalintį uždirbti ant labutenų biggrin.gif , o jei pas jauną meilužę išeis, kaip tada? Todėl ir pagatava visas moteris suvalgyt biggrin.gif. Aš žinau, kad jei ką, pati galėčiau pilnai išsilaikyti, todėl ir nežiūriu į vyrą tik kaip į bankomatą biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2023 02 08, 20:35)
Nu aš neprekiauju tuo pienu. Yra paklausa ir pasiūla, rinkos dėsniai. Matyt labai daug pieno pagaminama, todėl ir krenta supirkimo kainos, kur perdirbėjai kiš tą piemą, jei neturės kur parduoti... Bet valsybė kaip ūkininkus apiplėšinėja? Subsidijas visokias mokėdama, kurą pagigintą duodama, kaip ji apiplešia?

Man tai juokinga burbė, tik vyro piniginė svarbi, vyras turi arti, o ji pati pletkint tik SM. Todėl ir jauną meilužę susirado, jai matyt ne tik jo piniginė svarbi biggrin.gif . Aš tai nenorėčiau taip gyvent, mažu ką, jei plyta ant galvos nukris ar liga ištiks, tai jau mes tą vyra per bortą kaip nebegalintį uždirbti ant labutenų biggrin.gif , o jei pas jauną meilužę išeis, kaip tada? Todėl ir pagatava visas moteris suvalgyt biggrin.gif. Aš žinau, kad jei ką, pati galėčiau pilnai išsilaikyti, todėl ir nežiūriu į vyrą tik kaip į bankomatą biggrin.gif .

Tu nori pati arti, kaip vyras? Jau geri, kaip vyras, tai ir iki darbo netoli.

As tai pasijuoksiu, kai prisisnekesi apie jauna meilužę biggrin.gif . Tu rasai ir rasai apie ją, tik uzmirsti, kad tavo mintys tau paciaj materializuosis, ne kitam mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 08 vasario 2023 - 19:46
QUOTE(Maja Di @ 2023 02 08, 19:35)

labai daug pieno pagaminama? Čia paskutinį mėnesį? Tai ką karvių uzpirko? Ar kaip?
O kodel sumažėjo pieno paklausa? Žmones per mėnesį atsisakė pieno? Kodėl cukraus nesumažėjo paklausos, duonos, mėsos, daržovių ir t.t.?
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2023 02 08, 19:43)
labai daug pieno pagaminama? Čia paskutinį mėnesį? Tai ką karvių uzpirko? Ar kaip?
O kodel sumažėjo pieno paklausa? Žmones per mėnesį atsisakė pieno? Kodėl cukraus nesumažėjo paklausos, duonos, mėsos, daržovių ir t.t.?

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2023 02 08, 19:42)
Tu nori pati arti, kaip vyras? Jau geri, kaip vyras, tai ir iki darbo netoli.

As tai pasijuoksiu, kai prisisnekesi apie jauna meilužę  biggrin.gif . Tu rasai ir rasai apie ją, tik uzmirsti, kad tavo mintys tau paciaj materializuosis, ne kitam  mirksiukas.gif

tai gal is patirties ir raso? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2023 02 08, 19:55)

Pas Maja dar sssr mąstymas. Ji nesupranta, kad protestai ir mitingai demokratinėse šalyse yra normalūs reiškiniai.
Va pvz., Iš vakar dienos straipsnio, čia irgi Maja pradėtų sliekų ieškoti:
"Prancūzijoje antradienį vyksiančiuose protestuose tikimasi iki 1,1 mln. protestuotojų
Prancūzijoje antradienį vėl streikuoja traukinių mašinistai, mokytojai ir naftos gamyklų darbuotojai, protestuodami prieš nepopuliarią pensijų reformą, kurios įgyvendinimo siekia prezidentas Emmanuelis Macronas. Be to, kiek vėliau planuojami ir masiniai protestai visoje šalyje.
Pirmadienį parlamente per audringą posėdį parlamentarai pradėjo diskutuoti dėl reformos, pagal kurią amžius, reikalingas gauti visą pensiją, būtų padidintas nuo 62 iki 64 metų."
Atsakyti

Pas Maja dar sssr mąstymas. Ji nesupranta, kad protestai ir mitingai demokratinėse šalyse yra normalūs reiškiniai. Va pvz., Iš vakar dienos straipsnio, čia irgi Maja pradėtų sliekų ieškoti: "Prancūzijoje antradienį vyksiančiuose protestuose tikimasi iki 1,1 mln. protestuotojų Prancūzijoje antradienį vėl streikuoja traukinių mašinistai, mokytojai ir naftos gamyklų darbuotojai, protestuodami prieš nepopuliarią pensijų reformą, kurios įgyvendinimo siekia prezidentas Emmanuelis Macronas. Be to, kiek vėliau planuojami ir masiniai protestai visoje šalyje. Pirmadienį parlamente per audringą posėdį parlamentarai pradėjo diskutuoti dėl reformos, pagal kurią amžius, reikalingas gauti visą pensiją, būtų padidintas nuo 62 iki 64 metų."

Tai va būtent, jai nuolat užkliūna laisvė: laisvas žodis, protestai, mitingai. Jai norisi visus užčiaupti, iš protestų pasišaipyti ir t.t. Kaip toks žmogus save įsivaizduoja liberalu man mistika.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 08 vasario 2023 - 20:46

Gelbstint ne eilinį Gabrielių (ne Rajaną). Valdančiųjų dar viena sukelta krizė įgauna pagreitį. Kuo daugiau kalba ir aiškinasi valdančiųjų atstovai, tuo giliau klimpsta melo liūne. Jau yra numatytos aukos, kurios reikalui esant bus paaukotos. Moterys dar kartą krūtinėmis pridengs Gabrielių. Kol paaiškės į kurią pusę kryps reikalai, Gabrielius išimamas iš žaidimo. Kaip tikras konservatorių partijos lyderis išeina atostogų. Tiesa pasakius, jis naudoja triukus iš Bartoševičiaus arsenalo. Būdamas atostogose jis neprivalės atsakinėti į žurnalistų ir opozicijos klausimus. Taip jis tikisi išlikti apyšvaris. Žinoma, už tokį poelgį jis susilauks kritikos, bet iš dviejų blogybių tenka rinktis mažesnę. Dabar valdančiuosius gali išgelbėti tik visuomenės abejingumas, teisėsaugos palankumas, žiniasklaidos prisitaikėliškumas ir bedantė opozicija. Tiesa, valdantieji turi slaptą ginklą, kuris juos visada gelbėjo - kiaulės akys.

Atsakyti

Pas Maja dar sssr mąstymas. Ji nesupranta, kad protestai ir mitingai demokratinėse šalyse yra normalūs reiškiniai.
"Prancūzijoje antradienį vyksiančiuose protestuose tikimasi iki 1,1 mln. protestuotojų
Prancūzijoje antradienį vėl streikuoja traukinių mašinistai, mokytojai ir naftos gamyklų darbuotojai, protestuodami prieš nepopuliarią pensijų reformą, kurios įgyvendinimo siekia prezidentas Emmanuelis Macronas. Be to, kiek vėliau planuojami ir masiniai protestai visoje šalyje.
Pirmadienį parlamente per audringą posėdį parlamentarai pradėjo diskutuoti dėl reformos, pagal kurią amžius, reikalingas gauti visą pensiją, būtų padidintas nuo 62 iki 64 metų."

Protestai yra būtini. Protestai visada yra gerai (ne tada, kai akmenys skraido į žmones, aišku).

Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2023 02 08, 21:43)

Nežinau, bet taip veikia rinkos dėsniai. Jei trūktų žaliavinio pieno, tai logiška, kad supirkėjai daugiau mokėtų. Gal rinkų sumažėjo, nėra kur padėti pieno produktų. Gi ir pas mus daug latviškos, estiško, lenkiškos pieno produkcijos, matyt prekybininkams kartais pigiau gaunasi pagamintus produktus užsieny nupirkti.

QUOTE(uarda @ 2023 02 08, 22:12)

Suprantu, visiškai palaikiau tiek mokytojų, tiek policininkų protestus. Bet šitas protestas visai nelogiškas, bet nu man visai neskauda, tegul streikuoja, bet gailesčio irgi nejaučiu. Nu valio, kažkas gauna pienuko už dyką, nu susimoka ten kažkiek mačiau per tv ir popieriniais. Taip kad gal ir apsimoka jiems streikuoti biggrin.gif . Tai ir perdirbėjai galėtų pradėti streikuoti, kad prekybininkai per mažai moka. Nu lai streikuoja jei neturi ką veikti.... Man visiškai dzin. Sovietmety visokie streikuotojai būtų cypėj, o dabar lai streikuoja, svarbu langų nedaužo biggrin.gif

QUOTE(Amadėja* @ 2023 02 08, 22:58)
Protestai yra būtini. Protestai visada yra gerai (ne tada, kai akmenys skraido į žmones, aišku).</p>

Būtent. Ir turi būti tikslai kažkokokie. Argi dabar jei tą pieną išpils, jų pieną pradės supirkinėti brangiau? nu ne, mužikai nežino kaip veikia rinkos dėsniai ir tiek
Atsakyti

Nežinau, bet taip veikia rinkos dėsniai. Jei trūktų žaliavinio pieno, tai logiška, kad supirkėjai daugiau mokėtų. Gal rinkų sumažėjo, nėra kur padėti pieno produktų. Gi ir pas mus daug latviškos, estiško, lenkiškos pieno produkcijos, matyt prekybininkams kartais pigiau gaunasi pagamintus produktus užsieny nupirkti.

Suprantu, visiškai palaikiau tiek mokytojų, tiek policininkų protestus. Bet šitas protestas visai nelogiškas, bet nu man visai neskauda, tegul streikuoja, bet gailesčio irgi nejaučiu. Nu valio, kažkas gauna pienuko už dyką, nu susimoka ten kažkiek mačiau per tv ir popieriniais. Taip kad gal ir apsimoka jiems streikuoti biggrin.gif. Tai ir perdirbėjai galėtų pradėti streikuoti, kad prekybininkai per mažai moka. Nu lai streikuoja jei neturi ką veikti.... Man visiškai dzin. Sovietmety visokie streikuotojai būtų cypėj, o dabar lai streikuoja, svarbu langų nedaužo biggrin.gif

Būtent. Ir turi būti tikslai kažkokokie. Argi dabar jei tą pieną išpils, jų pieną pradės supirkinėti brangiau? nu ne, mužikai nežino kaip veikia rinkos dėsniai ir tiek

:blink: 

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2023 02 08, 20:58)
<pkurią amžius, reikalingas gauti visą pensiją, būtų padidintas nuo 62 iki 64 metų."</p></div></blockquote><p>Protestai yra būtini. Protestai visada yra gerai (ne tada, kai akmenys skraido į žmones, aišku).</p>

Kokie dar akmenys? LT skraido?
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2023 02 08, 21:28)
Suprantu, visiškai palaikiau tiek mokytojų, tiek policininkų protestus. Bet šitas protestas visai nelogiškas, bet nu man visai neskauda, tegul streikuoja, bet gailesčio irgi nejaučiu. Nu valio, kažkas gauna pienuko už dyką, nu susimoka ten kažkiek mačiau per tv ir popieriniais. Taip kad gal ir apsimoka jiems streikuoti biggrin.gif . Tai ir perdirbėjai galėtų pradėti streikuoti, kad prekybininkai per mažai moka. Nu lai streikuoja jei neturi ką veikti.... Man visiškai dzin. Sovietmety visokie streikuotojai būtų cypėj, o dabar lai streikuoja, svarbu langų nedaužo biggrin.gif 
Būtent. Ir turi būti tikslai kažkokokie. Argi dabar jei tą pieną išpils, jų pieną pradės supirkinėti brangiau? nu ne, mužikai nežino kaip veikia rinkos dėsniai  ir tiek

Nepastebėjau, kad būtų daugiau produktų iš užsienio. Ir kainos jų brangesnės, pvz latviškų sūrelių.

Palaikai protestus FR? O pati kada į pensiją keliausi?
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2023 02 08, 22:12)
Kokie dar akmenys? LT skraido?

nu tipo skraido, buvo šiandien straipsnis, kad iki 5 metų gresia 20-ečiui už akmenis į seimą per protestą biggrin.gif
Atsakyti