Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Montekrista.back @ 2023 02 13, 13:09)
O *** kokia tu paleistuvė, vaikams pasakoji, kad vyrui oralinį darai????</p>

ir vel ta pati beda, teksto suvokimas, unsure.gif unsure.gif unsure.gif
Ar snekama buvo apie sekso detales ar apie tai ka vaikam pasakoji bendrai, vertybes?

Tu vaikam ka sakai, kad gales eiti seksuoti su visais, kuriais tik nores, bele namo neparsivestu, kaip Moontes vyras kazkada sunui pasakojo? Ir dar dadesi, kad gali ir gurpini varyti, nes malonu gi?

As tai as sakau vaikam, kad nesibarstytu saves, kad myletusi tik su tuo, ka pamils, su kuo nores seima kurti, kai bus suauge aisku.
Atsakyti

Aišku, kad neinu. Aš poniška, lai mane tikri žmonės aptarnauja tongue.gif

Aaa, nemoki. 

Atsakyti

Tai pala. O kai vakare į lovą eini gultis su savo sving-partnerių ką vaikai sako. Kaip paaiškini? Ar visgi reikia slėptis? Kad vaikai nematytų tokio "gėrio"

Aš tai nežinau, kodėl jūs savo vaikams pasakojat apie savo sexą. Iškrypėlės.

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 02 13, 13:13)
Aišku, kad neinu. Aš poniška, lai mane tikri žmonės aptarnauja tongue.gif

as ju irgi nekenciu, bet kartais jau nebebuna pardaveju kasose, tai jei veinas kitas daikats dar puse bedos, jei turiu daug, tai ateinu ir laukiu prie kasos, kol kas ateis biggrin.gif
kokios jos nepatogios vien jau lygis susilenkus ten turi viska deliotis, paskui vel isimi padedi vel susirenki, ziauru.
Naujos amzaones parduotuves tai isvis, nueini susirenki ka nori ir iseini, o kortele automatiskai atskaiciuojama... unsure.gif toks visiskas totalus sekimas zmogaus....kgb nei nesisapnavo tokios galimybes... unsure.gif
Atsakyti

as ju irgi nekenciu, bet kartais jau nebebuna pardaveju kasose, tai jei veinas kitas daikats dar puse bedos, jei turiu daug, tai ateinu ir laukiu prie kasos, kol kas ateis biggrin.gif
kokios jos nepatogios vien jau lygis susilenkus ten turi viska deliotis, paskui vel isimi padedi vel susirenki, ziauru.
Naujos amzaones parduotuves tai isvis, nueini susirenki ka nori ir iseini, o kortele automatiskai atskaiciuojama... unsure.giftoks visiskas totalus sekimas zmogaus....kgb nei nesisapnavo tokios galimybes... unsure.gif

Nu nieko keisto, tau sunku naujų dalykų išmokti. 

Atsakyti

o jei butu legalu, butu geris jau? tau istatymai nusako kas geris ir kas blogis?

Noretum, kad sunus kuris pasirinktu tokia profesija, jei ji butu legali? noretum kad tavo vaikai svingeriautu?
Galesi jiem paaugliam laisvai pasakoti, kad jus svingeriaujat?
Papildyta:
cia man rasei? blink.gifjei man, tai gal patyrei neseniai kokia smegenu trauma? tiek apie Dieva ir tikejima juom rasiau cia doh.gif

Nu nevyriška profesija 😂

O į kitką rimtai atsakysiu: nemanau, kad svingas ir pnš.gerai jauniems. Sakyčiau netgi blogai. Susitupėt visų pirma reikia.

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 02 13, 13:20)
Aš tai nežinau, kodėl jūs savo vaikams pasakojat apie savo sexą. Iškrypėlės.

o tu savo paaulgiui nieko apie seksa is vis nepasakoji? unsure.gif kodel? nes tau tai isikrypimas lytinis vaiku svietimas? blink.gif bigsmile.gif doh.gif
Atsakyti

Nu nevyriška profesija 😂

O į kitką rimtai atsakysiu: nemanau, kad svingas ir pnš.gerai jauniems. Sakyčiau netgi blogai. Susitupėt visų pirma reikia.

Gerai tiems, kam tinka ir patinka. 

Atsakyti

o tu savo paaulgiui nieko apie seksa is vis nepasakoji? unsure.gifkodel? nes tau tai isikrypimas lytinis vaiku svietimas? blink.gifbigsmile.gifdoh.gif

Ne, aš tikrai nepasakoju, kad praeitą naktį buvo sexas ir koks jis. Fui iškrypėlė tu kokia.

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2023 02 13, 13:12)
jo gali buti, nezinau tikrai tokiu statistiku  biggrin.gif sako dar nekaltos labai brangiai parduodamos... unsure.gif
kai pagalvoji, kaip ziauru... unsure.gif
bet manau tikrai siais laikais turetu sis biznis sumazeti, gi tiek laisvai prieinamu merginu vienai nakciai... jaunu graziu, be savigarbos...

man realus arabai pasakojo, kad turtingi atvaziuoja pvz i UK, susiranda meiluze, kadangi jie dauguma padorus musulmonai net veda ja laikinai, nuperka koki nama , pasismagina, paskui issikiria, ir visi laimingi  biggrin.gif

Na kiek filmų matau (realiais faktais paremtų) ir kiek anksčiau matydavau trasose stovinčias, važiuojant iki DE, nu visos jaunos. Ai ir dar šalia mamos gyvena moteris, anksčiau prostitutė buvo, tai lb graži, anot mamos buvo. Dabar be ašarų neimanoma į tą moterį žiūrėti. Ir baudas dažniausiai jaunoms išrašo. O kur parodo kokia prostitutė amžiuje, tai komentarų, patyčių apie išvaizdą, metus begale.
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2023 02 13, 13:23)
Nu nevyriška profesija 😂</p><p></p><p>O į kitką rimtai atsakysiu: nemanau, kad svingas ir pnš.gerai jauniems. Sakyčiau netgi blogai. Susitupėt visų pirma reikia.</p><p></p>

nu cia dabar kas per seksizmas doh.gif o tai dukra, jei turetum, tai dzin valio butu? o siaip pilna prostitutu vyru. btai kaip butu viena is alternatyvu, snekeutm su vaiku, kur studijuoti, ka dirbti uzaugus, sakytum, o va gal i prostitutus, gi malonu ir dar pinigus moka, nei pervargsti nei ka... unsure.gif

ir kodel dabar jauniem, na pilnameciam, kai jau gali seksu uzsiimineti, negerai ? blink.gif Gi malonumas, sekas, kas cia blogo? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 02 13, 13:19)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="73044262" data-time="1676286785"><div><p>Aišku, kad neinu. Aš poniška, lai mane tikri žmonės aptarnauja vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Aaa, nemoki. </p>

ko ten nemokėt? vieną kartą nuėjau, paciokinau
Atsakyti