QUOTE(IDOMUCIA @ 2023 02 13, 15:18)
Cia tiesiog bendravimo modelis nesidomet. Normalios poros viska is esmes pasako ir pasitiki.
Tai ir pasitiki, o ne kontroliuoja kiekvienam žingsny. O tu jei netyčia (nu maža kas vyran atsitinka smegeninė susisuka) apturėtum seksą su žavia nepažįstamąja pasakotum apie tą nuotykį žmonai? Jei mano vyras nueitų į šoną, geriau nežinočiau

, lai slepia, nepasitiki
QUOTE(Monteverte @ 2023 02 13, 15:27)
ko ten nemokėt? vieną kartą nuėjau, paciokinau
Tu už savo burtus krištoliniu grynais gauni, slepi mokesčius, todėl ir priešinies grynųjų pinigų naikinimui
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 02 13, 15:57)
Bet airėj kasos kažkokios, kad lerva susilenkt tingi. </p>
Tai kad visur Europoj normalios atrodo tos savitarnos kasos, nesupratu kur ten lenktis reikia... Man tai nėra patogiau savitarnos kasos. Bent jau mano lidle pilna bobučių prie kasų per piką, o savitarnoj jei ir eilutė susidaro, tai greitai juda, nes jų gi daug, o pardavėjos, padedančios apsipirkti vienos užtenka.
QUOTE(Monteverte @ 2023 02 13, 16:34)
nu taip
išskyrus aišku valdininkėlių ir jų šeimų, draugų, verslus su Rusija
tipo, na palikta jų sąžinei, o gi mes žinom kaip ten su ta jų sąžine ir kad jos realiai nėra
Papildyta:
Man tai baisiausias išradimas atrood dušas su radiju. WTF. Aš aišku nebandžiusi tokios nesąmonės, bet tai kaip ten girdisi kas, kai vanduo žliaugia?
Tu čia apie Matijošaitį?
Visai fainas dalykas. Kažkada viešbuty buvau su tokiu dušu
Tai cipdavatkės pasakoja savo vaikams kaip jos su savais vyrais seksu užsiima

. Mes tai kartais patylom į pirtį išeinam, kad neišgirstų nereikalingų garsų. Dviese. O jei svingeriai būtume, tai pirty gi galėtų laukti draugai, atėję į svečius. Nepasakojam nei ką mudu ten darom, o jei svingeriai būtume irgi nepasakotume, koks skirtumas- tai mūsų asmeninis reikalas.