Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 03 03, 11:38)
Atsisveikinkit su buvusiu pasauliu, dabar tikesit vienu ar kitu, taip kaip viduramzhiais...

Viduramžiai ne tokie blogi ir buvo. Žmonės daugiau iš reikalo kovojo, dėl išlikimo. O dabar kam karai reikalingi? Ko negalėjom toliau taip gyventi?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 03 03, 11:41)
Viduramžiai ne tokie blogi ir buvo.

Tai ko nevaziuoji i valstybes, kur gyvenimas nelabai skiriasi nuo viduramziu?
Atsakyti

ZIuret reikia, bet reikia ribot info kieki. Kuo daugiau skaitot, tuo mziau masote. Reikia laiko informacijai permastyti.
O tai tapsit, kaip Ubuntiene, prisiskaicius ir apsinuodijus.

Antiputinishka propoganda irrgi yra nuodinga, nes turii tikslus. Paskui tarp ir buna, kad nuo vieno drakono pas kita, nuo vilko pas meshka...

Prisiminkit COVID psichoze, prievartas ir terora. Ko stebites rusais...?
Rusams pasake, kad Ukraina kelia dideli pavoju ir jie tiki taip kaip jus tikejot "mokslu".

Nors visa info rode, kad tai manipuliacijos. Bet jus TIKJOTE.

Atsisveikinkit su buvusiu pasauliu, dabar tikesit vienu ar kitu, taip kaip viduramzhiais...

Aš tai tikėjau tiek, kiek pačiai atrodė teisinga: iki kalbos apie privalomus skiepus ir po to omicron, kai skiepai prarado pradinę prasmę. 

Sakiau, kad baigsis viskas greit. Ir baigėsi. Niekam nebeįdomu. 

Šiaip suprantu apie ką tu

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 03 03, 11:47)
kai skiepai prarado pradinę prasmę.

SKiepai neturejo jokios prasmes nuo pat pradziu. Jiee turejo prasme tik pazheidziamiems skiepijant labai ribota skaiciu.
Po deltos - jie jau prarado prasme.
O jus tikejote ir nuolankai vykdet komandas.
Nesiruoset pasakyt, kad geriau mirsit, bet prievartai ir melui nepasiduosit.

Dabar ta afera baigesi...

Va Rusija tures irgi baigti ta kara, ir rusai sakys, kaip pati, kad va viskas baigesi.

Iki seknacio karto. O dabar tai jau rezimai zino, kad gali daryti bet ka. Ir jie darys.
Atsakyti

SKiepai neturejo jokios prasmes nuo pat pradziu. Jiee turejo prasme tik pazheidziamiems skiepijant labai ribota skaiciu.
Po deltos - jie jau prarado prasme.
O jus tikejote ir nuolankai vykdet komandas.
Nesiruoset pasakyt, kad geriau mirsit, bet prievartai ir melui nepasiduosit.

Dabar ta afera baigesi...

Va Rusija tures irgi baigti ta kara, ir rusai sakys, kaip pati, kad va viskas baigesi.

Iki seknacio karto. O dabar tai jau rezimai zino, kad gali daryti bet ka. Ir jie darys.

Suprantu paralelę. Kaip mes tikėjome skiepais, taip jie tiki Putinu, tik nėra jomių įrodymų, kad skiepai griauna padaulį, kad griauna Putinas - yra. 

O ir buvo pasaulio mąstu, kai Putinas tik Rusijos. 

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 03 03, 11:56)
tik nėra jomių įrodymų, kad skiepai griauna padaulį, kad griauna Putinas - yra.
O ir buvo pasaulio mąstu, kai Putinas tik Rusijos. 

SKiepai tai tik prievarta. Prievarta griauna pasauli o ne skiepai, ir sutikimas su ja.

Kas del Putino, tai jis negriauna pasaulio. Pasauli griove vakarai tapdami silpnais priklausomais ir maitindami savo potencialius priesus. O tie elgiasi pagal savo buda. Kaip kraugeriai pleshrunai.

SSutuoktiniu pora pasieme maza liutuka, kai jis uzaugo tai juos suede. Nepradek kad liutai blogi, nes problema tu gyvunu myletoju kvailume
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 03 03, 11:47)
Tai ko nevaziuoji i valstybes, kur gyvenimas nelabai skiriasi nuo viduramziu?

Iki šiol nereikėjo, juk nebuvo masinio karo pavojaus. O dabar geriau nieko nebeišsižadėkime
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 03 03, 07:12)
Dalyvavimas swingerių ar kitose orgijose ar neorgijose neprisideda prie miestų griovimo, teritorijų užgtobinėjimo ir žmonių žudymo, o dalyvavimas putiniškos propagandos skleidime prisideda, plius yra ir teisės aktų draudžiama veikla. 

dar ir kaip prisideda, prie degradacijos, seimu zlugimo, vaiku kanciu tuo paciu valstybes silpninimo.

ir kam toks zodis mandras svingeriu, sakyk bletstvu ir tiek. Vadinkim dalykus tikrais vardais. O bledes visda bus bledes, is ju gero nelauk...

Cia tu tik propogandos auka.
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 03 03, 08:08)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="lutuke123" data-cid="72939479" data-time="1646262343"><div><p>fu slykstu...
bet tai kam dejuoti tada , kad vyras neistikimas, nelabai suprantu logikos as tokiu zmoniu...

Papildyta:
Labai gera analine diskusija, kuri bent man make sense. Kol kas kiek radau pati aiskiausiai nusakanti visa situacija ir prognozes, kas del ko ir kaip ir, manau, objektyviausiai.

<a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.youtube.com/watch?v=T1NcogU-ReY'>https://www.youtube.com/watch?v=T1NcogU-ReY</a></p></div></blockquote><p>Wtf? Analinė diskusija? Tai va kuo tu diskutuoji, šikna 😅😅😅😅😅😅😅😅😅</p>

taip viena geriausiu situacijos analiziu iki siol girdeta, supratai bent minimalai apie ka kalbama?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 03 kovo 2022 - 12:17
QUOTE(Amadėja* @ 2022 03 02, 15:46)
Aš esu tik šaukus ant dičkio dėl feilų mokykloj. </p><p>Neseniai buvo. Būna apšaukiu, tada kalbamės, aiškunu, pasakau, kad aš žmogus ir man kartais baigiasi kantrybė. Aš griežtai prieš vaikų mušimą. Jei niežti rankos kam, tai reik nusipirkt bokso kriaušę.</p>

O šiaip yra geras būdas patikrinti. pakanka uzsimoti, iškart suprasi ar gyvūnas yra mušamas. Panašiai ir su vaikais.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 03 03, 10:23)
Aš iš karto ėmiau svarstyti ar čia aš durna ir nieko nesuprantu ar visgi sąjungininkai, ginklus tiekiantys. Viskas atvirai buvo dėstoma kas duos, ką duos, kada duos unsure.gif Pasirodo, kad ne aš durna buvau rolleyes.gif Kaip galima taip atvirai pasakotis, rusams gi viskas išverčiama

tokiu dalyku siais liakais nepaslepsi biggrin.gif rusu tarnybos manau suzino ta info pries ja paskelbiant smile.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2022 03 03, 10:40)
Visi suprato, kad tai klaida, bet tu ne, tu taip apsidziaugei, kaip matom, perskaiciusi 'analinis'. Turbut linksma busi dabar visa diena?
Piktas iškrypęs ežiukas  biggrin.gif

as nei nepastebejau , kad padariau klaida, na bet kaip matai, kam kas svarbu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 03 02, 22:11)

as irgi, arba su mazais vaikais sedeti bunkeryje neaisku koki laika, gimdyti bunkeriuose, auginti leliukus ten, ziema, kai salta, kai turksta maisto, kai tavo slais visa griaunama, kai iznai, kad nei nelaimesi , o jei laimesi kaiznar eis dziaugtis tuo laimejimu gruvesiuose ant lavonu kruvos...

Ir kada baigsis tas košmaras. Bendraujam su ukrainiečiais iš vakarų PL. Tai kol kas ramu ten viskas. Bet jau klausia ar priimsite, jeigu bus lb blogai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 03 03, 10:38)
ne.
Buvoa pasakyta, kad Lenkija lektuvu neperduos. Taip ir bus.
Ji juos kazkam parduos o tas subjektas perduos ar parduos skolon

Duoti uz dyka, galima tik humanitarinius dalykus. Ginkluotes davimas uz dyka tai jau isitraukimas

as tau ta kad auzvakara jau rasiau, neiaks uz dyka jokiu ginklu Ukrainia neduoda ir neduos. ir kiek beduotu Rusija laimes, nes jos kariuomene daug stipresne ir ginklai, dabar galutinai isitikinau po ano video, kur sneka specas.
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2022 03 03, 10:40)
Ajjj, supratau.
<p>O gynybinius ginklis galima lyg?</p>

cia kas tokie salmai? lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2022 03 03, 10:42)
Labai gerai. Nereik manęs čiupinėt 😉

vaiku nebijai uzrkesti? Tau neslykstu toks gyvenimo budas?
Atsakyti