QUOTE(lutuke123 @ 2023 02 15, 15:41)
nu va ir vel isvartymai ir vel tavo melai ir falsyvumas
ar sakiau TIK? ir is vis ar tokiu formatu snekejau ar sakiau kad kokia tai VAIKO VEIKSMAI BLOGIS? ar sakiau visgi kad TEVU VEIKSMAI gali buti netinkamas pvz.
Stai mano zinute rasyta anksciau
lerva tu esi visiskai durna. GAlima nesutkti su zmogaus nuomone, kuri tavo manymu ji netinkama, neatspindi esmes, bet argumentuoti neva kad zmogus del tos nuomones tampa falsyvu ir meluoja, tai idiotizmo virsune. KLiedesiai. Na cia, man graudu, kai zmogus akivaizdziai durninasi, vartodamas savokas ju nezinodamas, tarkim falsyvas. Nors, gali rasyti, durninkis toliau, cia tavo vizitine kortele.
Na matai, realiai maciau, kai 10 metu berniuka pasisventusi motina zinde krutimui. Pats vaikas, demonstratyvivai istrauke motinos kruti, isikiso sau i burna ir pradejo zisti. As maciau jo akyse, kad jis suvoke ka dare, jis lauke aplinkiniu demesio, reakcijos i jo veiksma.
Tai kaip dabar, su siuo 10 metu kudikeliu roziniu? Ir samoningu 4 metu vaiku-berniuku, kuris imituoja tecio elgesi. Kuris is tu vaiku labiau bus traumuotas? Ar abu netraumuoti. Ar?
QUOTE(lutuke123 @ 2023 02 15, 15:48)
tai, kad butent savo veikmus aprasai viska iskreipi ir nuolat meluoji, toliau ziureti visrutine mano zinute.
ir kaip su tuo ka as rasiau susijusi Uarda? ji ka nors kada nors neigiamai rase apie vieno vyro turejima? ir kur ji didziuojasi,kad sugeba rasti nauja vyra? ji tik raso fakta, tiesa, kad sugeba ir randa, kad tai nera problema, kur pasididziavimas, kur tu ji isskaitai, vel fantazijos?
tu manes paklausei ar mano tiesos kazkam neatrodys kaip iskrypimas, klausiau kokios konkreciai tos tiesos ? tai kokios?
Kas tie jie? Nemaciau kad kazka panasaus montekrista rasytu siandien, ji tik neige is vis kad tokia situacija buvo.
ne, negalima visaip, cia tik nebent su tavo liguista fantazija visaip veiksmai interpretuojasi, man tai labai paprasai, jei seksas tai seksas, jei apsikabinimas, tai apsikabinimas, nezinau kaip to neskirti bunant suaugus? kaip seksa dar galima kitaip interpetuoti, kaip apsikabinama galima su seksu sulyginti?
Cia elementarus pvz apie tavo eilini melavima, niekur ji jokiais iskrypimais nebuvo kaltinama. Tik tuo, kad nesuprato arba pasimete, kad nesupranta, kad toje nuotraukoje yra saipomasi is jaunu merginu.
Apie tavo matomus melus ir kitus kliedesius, ziurek i virsuje esancia zinute
Siaip atkreipk demesi, tavo tie demaskuojnatys kliedesiai tavo poste daznai uzima 1/3. Visada tai praleidziu nereaguodama, manau ir kiti, tas pats per ta pati... ARba jau praleisk, arba ka nors naujo.
Tai susije su daug vyru turejimu, ji ju oficialiai turejo daug, o kiek ne oficialiai... Jos patirtis yra didesne. Jos ir klausk, elementaru, kas neaiskaus. As nematau skirtumo, ar tuos vyrus "turejo" Amadeja, ar uarda.
Ka ji ten raso apie viena/ne viena, as nesuprantu, kuo tai susije. Na gal su tavo diskutavimo maniera. Bet prie ko cia as.
As tau atsakiau, ziurek auksciau.
Na matai, cia tavo skaitymo problemos. Apie tai pasisake ir Maja di, ir as, Amadeja. Montekrista irgi, bet tu gi turi gebejima nematyti.
Mano liguistai fantazijai pofig, net forumo nariu lovos zaidimai. Man svarbu, kad tu ir tavo cypdavatkiu zovada, savo galsiomis fantazijomis-tiesomis nekibtu prie kitu forumo nariu. Viskas.
DEl tu melu, ziurek virsuje, bet jei yra noras durnintis durninkis toliau, pofig, ignoruosiu kaip iki siol. Va tu dergiesi is saves, ar galima tave nuo taves pacios apsaugoti, ne, tu gi jautiesi gerai. Lygiai taip pat ir su tom mergelem, jos dalyvaudamos tame renginyje dergesi is saves. Prie ko cia pastininke? Negi todel, kad itepre nuotrauka, kuria izvagus zmogus taikliai "tu mergeliu dalyvavyma"-sarzavo, per ka ir pasimate ju veiksmo esme.
Siandiena tas pats buvo. Monteverte noredama sumenkinti MOntekrista, paviesino pacios priklausomybes. Va tokiom puritoniskom asabom kaip as kilo klausimas, kaip tokia dorovinga mergele gali lankytis ir o siaube skaityti tokias slykstines, jau nekalbu kad jas nesioti i atviras erdves, taip sudarant prielaidas vaiku tvirkinimui. Va tu, su Monteverte mane apkaltinot faslyvyumu ir apvadinot bjauria boba, o uz ka? Montekrista sikrypele kalba su kita iskrypele uzdaroje temoje, o dorovingoji skaito ir platina iskrypimus. Tai kas kaltas?