Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

ir ka as apie tavo lovos reikalus domejausi siandien, rukai zolyte nuo ryto??
va gerai pasakakei jusu dorove siknaskylej biggrin.gif
Papildyta:
keista, kad nesupranta to suauges zmogus. Taip viska vaikai megdzioja, tas gerai, kol elgesys tevu normalus, taip vaikas mokosi sio gyvenimo, kaisioti po sijonus rankas, nera geras pvz mokinti vaikus.
tik tiek ir norejau pasakyti.

Nėra geras, todėl reiktų taip nebesielgt, bet tame jokio baisaus kriminalo nėra. 

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2023 02 15, 15:27)
ir ka as apie tavo lovos reikalus domejausi siandien, rukai zolyte nuo ryto??
va gerai pasakakei jusu dorove siknaskylej  biggrin.gif

Kas inspiruoja tavo kliedesius man neidomu. Taigi gali cia ne demaskuoti savo preparatus. Jei tu juos vartoji, nebutina kad juos vartoja kiti.
Atsakyti

Drocinkis be mano pagalbos biggrin.gif

Ir profesoriui neleistum kad pakutentu?

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2023 02 15, 15:28)
kaip tik siandien rasiau, kad tai yra normalu, zindymas normali gyvenim dalis vaikui, tai jo maistas, kisimas mamai rankos po sijonu niekaip i jokius normalumus neisipaiso, bet taip kaip suaugusios bobos neskiriat kas normalu ir gerai ir kas ne.... unsure.gif

Aaaa tai kai vaikas tik zisdamas gali prisiliesti prie motinos krutines. Tuomet tavo fantazijos neisijungia ir tai tampa normalumo pozymiu.
O jei tas vaikas, prisiliecia prie motinos krutines nezisdamas, neturedamas burnoje motinos krutines, tai jau tavo fantazijos pradeda tame izvelgti iskrypima.

Supratau.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2023 02 15, 14:27)
O tau, visu galu, normu zinove, TIK TIESOS skleideja, neatejo i galva, kad kitam tavo normos gali atrodyti iskrypeliskos? Tavo TIESOS akivaizdus melas?

Antra, neretai yoac jauni tevai, nuvertina savov aiku amziu, mano kad jie dar kudikiai, nesupranta. Negalvoja kad jie gali bandyti atkartoti veiksmus... Dazniausiai, po "pamokos", tevai atsizvelgia, kad ju vaikas jau ugtelejo ir tai ne praktikuoja.

Matai kaip tu idomiai viertinai, tik paprastas apkabinimas. O jei, geraiapgalvojus, samokslo teorijas, visus iskrypoimus atsiminus. TAi mano tetuka galima apkaltinti lytinio akto imitacija is nugaros, matant vaikui? Viskas yra zmogaus galvoje...

kokios pvz "mano" tiesos iskrypeliskos? bigsmile.gif
bet jo aisku gali, pvz kazkam myleti ir seksu uzsiimineti su vienu vyru visa gyvenima gal iskrypimas, nezinau biggrin.gif visokiu zmoniu pasaulyje yra.

kvaili tada zmones ir tiek, ka gali pasakyti? bet nereik tada savo kavilumo neigti, reik sakyti durna buvau nezinojau, kad tai negerai, o ne nene as taip nedariau biggrin.gif sakau su teisybe visada paprasciau biggrin.gif
bet jau pripazysti galu gale, kad tai nera tinkamas vaikui matyti elgesys?

as apie veiksmus, ne imitacijas ir ne fantazijas.
Veiksmas yra veiksmas, apsikabinimas yra pasikabinimas, lytinio akto imitacija irgi yra lytinio akto imitacija, tu to neatskirtum, ka tau vyras darytu su kokiom intencijom ir ar tai tinkama vaikui matyti? blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2023 02 15, 14:29)
Nėra geras, todėl reiktų taip nebesielgt, bet tame jokio baisaus kriminalo nėra. </p>

BK nera, jei ta turi omenyje. Bet tai yra netinkamas elgesys.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2023 02 15, 15:34)
kokios pvz "mano" tiesos iskrypeliskos? bigsmile.gif
bet jo aisku gali, pvz kazkam myleti ir seksu uzsiimineti su vienu vyru visa gyvenima gal iskrypimas, nezinau  biggrin.gif visokiu zmoniu pasaulyje yra.

kvaili tada zmones ir tiek, ka gali pasakyti? bet nereik  tada savo kavilumo neigti, reik sakyti durna buvau nezinojau, kad tai negerai, o ne nene as taip nedariau  biggrin.gif sakau su teisybe visada paprasciau biggrin.gif
bet jau pripazysti galu gale, kad tai nera tinkamas vaikui matyti elgesys?

as apie veiksmus, ne imitacijas ir ne fantazijas.
Veiksmas yra veiksmas, apsikabinimas yra pasikabinimas, lytinio akto imitacija irgi yra lytinio akto imitacija, tu to neatskirtum, ka tau vyras darytu su kokiom intencijom ir ar tai tinkama vaikui matyti?  blink.gif

Tu visas tiesas sugebi subanalinti, iskreipti. mirksiukas.gif Net vaiko prisilietima prie motinos krutines.

O ciapaklausk savo prietelkos uardos, kuri didziuojasi, kad pabegus vyrui, ji visada sugeba rasti nauja alternatyva. As siuo atveju, neturiu patirties, o kai neturiu, tai ir nemoralizuoju, nemokau kitu kaip privalu gyventiu.

O jie ir neneigia, kad pasimoke ir nebekartojo. Tu tik nemoki skaityti kas parasyta. Cia va ir slypi tame tavo kvailumas, o ne ju. O klaidas daro visi, net ir sventeivos, tokie kaip tu.

O veiksmus, galima interpretuoti visaip, ka tu ir darai su savo cypdavatkiu zovada.
Geriausias pavyzdys, elementarus pastininkes veiksmas, iterpe paveiksleli, kas leido nesveikai oponentes vaizduotei tam veiksme izvelgti iskrypima.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 15 vasario 2023 - 14:42
QUOTE(Moonte @ 2023 02 15, 14:33)
Aaaa tai kai vaikas tik zisdamas gali prisiliesti prie motinos krutines. Tuomet tavo fantazijos neisijungia ir tai tampa normalumo pozymiu.
O jei tas vaikas, prisiliecia prie motinos krutines nezisdamas, neturedamas burnoje motinos krutines, tai jau tavo fantazijos pradeda tame izvelgti iskrypima.

Supratau.

nu va ir vel isvartymai ir vel tavo melai ir falsyvumas
ar sakiau TIK? ir is vis ar tokiu formatu snekejau ar sakiau kad kokia tai VAIKO VEIKSMAI BLOGIS? ar sakiau visgi kad TEVU VEIKSMAI gali buti netinkamas pvz.
Stai mano zinute rasyta anksciau

QUOTE(lutuke123 @ 2023 02 15, 13:15)
rimtai kas cia tokio? blink.gif  Kad taip buna, tai nereiskia, kad tai normalu unsure.gif

iki 5 metu vaika ir zindyti galima, cia biski kas kita, ir prisiglausti vaikai dazniausiai nori prie krutines, o ne prie papu, jiem papai neasocijuojasi su niekuo kitu tik mama.

taip butent vaikai tevu veidrois, vaikai viska kopijuoja, todel, nereikia sitaip prie vaiku elgtis.
ir tai pasiteisinimas dulkintis prie vaiku?  blink.gif niekad man nera vyras niekur ranku kises prie vaiku ir negrabaliojo nieko, nu jus ka ten susilaikyti visai nesugebat, kaip gyvuliukai kokie?  blink.gif
O paskui po tokiu vaizdu bijo su paaugliais apie seksa snektis, ka jau jum su jais sneketis, jie jau viska mete doh.gif

Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2023 02 15, 14:40)
Tu visas tiesas sugebi subanalinti, iskreipti.  mirksiukas.gif Net vaiko prisilietima prie motinos krutines.

O ciapaklausk savo prietelkos uardos, kuri didziuojasi, kad pabegus vyrui, ji visada sugeba rasti nauja alternatyva. As siuo atveju, neturiu patirties, o kai neturiu, tai ir nemoralizuoju, nemokau kitu kaip privalu gyventiu.

O jie ir neneigia, kad pasimoke ir nebekartojo. Tu tik nemoki skaityti kas parasyta. Cia va ir spypi tame tavo kvailumas, o ne ju. O klaidas daro visi, net ir senteivos, tokie kaip tu.

O veiksmus, galima interpretuoti visaip, ka tu ir darai su savo cypdavatkiu zovada.
Geriausias pavyzdys, elementarus pastininkes veiksmas, iterpe paveiksleli, kas leido nesveikai  oponentes vaizduotei tam veiksme izvelgti iskrypima.

tai, kad butent savo veikmus aprasai viska iskreipi ir nuolat meluoji, toliau ziureti visrutine mano zinute.

ir kaip su tuo ka as rasiau susijusi Uarda? ji ka nors kada nors neigiamai rase apie vieno vyro turejima? ir kur ji didziuojasi,kad sugeba rasti nauja vyra? ji tik raso fakta, tiesa, kad sugeba ir randa, kad tai nera problema, kur pasididziavimas, kur tu ji isskaitai, vel fantazijos?

tu manes paklausei ar mano tiesos kazkam neatrodys kaip iskrypimas, klausiau kokios konkreciai tos tiesos ? tai kokios?

Kas tie jie? Nemaciau kad kazka panasaus montekrista rasytu siandien, ji tik neige is vis kad tokia situacija buvo.

ne, negalima visaip, cia tik nebent su tavo liguista fantazija visaip veiksmai interpretuojasi, man tai labai paprasai, jei seksas tai seksas, jei apsikabinimas, tai apsikabinimas, nezinau kaip to neskirti bunant suaugus? kaip seksa dar galima kitaip interpetuoti, kaip apsikabinama galima su seksu sulyginti? blink.gif

Cia elementarus pvz apie tavo eilini melavima, niekur ji jokiais iskrypimais nebuvo kaltinama. Tik tuo, kad nesuprato arba pasimete, kad nesupranta, kad toje nuotraukoje yra saipomasi is jaunu merginu.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2023 02 15, 15:41)
nu va ir vel isvartymai ir vel tavo melai ir falsyvumas
ar sakiau TIK? ir is vis ar tokiu formatu snekejau ar sakiau kad kokia tai VAIKO VEIKSMAI BLOGIS? ar sakiau visgi kad TEVU VEIKSMAI gali buti netinkamas pvz.
Stai mano zinute rasyta anksciau

lerva tu esi visiskai durna. GAlima nesutkti su zmogaus nuomone, kuri tavo manymu ji netinkama, neatspindi esmes, bet argumentuoti neva kad zmogus del tos nuomones tampa falsyvu ir meluoja, tai idiotizmo virsune. KLiedesiai. Na cia, man graudu, kai zmogus akivaizdziai durninasi, vartodamas savokas ju nezinodamas, tarkim falsyvas. Nors, gali rasyti, durninkis toliau, cia tavo vizitine kortele.

Na matai, realiai maciau, kai 10 metu berniuka pasisventusi motina zinde krutimui. Pats vaikas, demonstratyvivai istrauke motinos kruti, isikiso sau i burna ir pradejo zisti. As maciau jo akyse, kad jis suvoke ka dare, jis lauke aplinkiniu demesio, reakcijos i jo veiksma.

Tai kaip dabar, su siuo 10 metu kudikeliu roziniu? Ir samoningu 4 metu vaiku-berniuku, kuris imituoja tecio elgesi. Kuris is tu vaiku labiau bus traumuotas? Ar abu netraumuoti. Ar?

QUOTE(lutuke123 @ 2023 02 15, 15:48)

tai, kad butent savo veikmus aprasai viska iskreipi ir nuolat meluoji, toliau ziureti visrutine mano zinute.

ir kaip su tuo ka as rasiau susijusi Uarda? ji ka nors kada nors neigiamai rase apie vieno vyro turejima? ir kur ji didziuojasi,kad sugeba rasti nauja vyra? ji tik raso fakta, tiesa, kad sugeba ir randa, kad tai nera problema, kur pasididziavimas, kur tu ji isskaitai, vel fantazijos?

tu manes paklausei ar mano tiesos kazkam neatrodys kaip iskrypimas, klausiau kokios konkreciai tos tiesos ? tai kokios?

Kas tie jie? Nemaciau kad kazka panasaus montekrista rasytu siandien, ji tik neige is vis kad tokia situacija buvo.

ne, negalima visaip, cia tik nebent su tavo liguista fantazija visaip veiksmai interpretuojasi, man tai labai paprasai, jei seksas tai seksas, jei apsikabinimas, tai apsikabinimas, nezinau kaip to neskirti bunant suaugus? kaip seksa dar galima kitaip interpetuoti, kaip apsikabinama galima su seksu sulyginti? blink.gif

Cia elementarus pvz apie tavo eilini melavima, niekur ji jokiais iskrypimais nebuvo kaltinama. Tik tuo, kad nesuprato arba pasimete, kad nesupranta, kad toje nuotraukoje yra saipomasi is jaunu merginu.

Apie tavo matomus melus ir kitus kliedesius, ziurek i virsuje esancia zinute biggrin.gif
Siaip atkreipk demesi, tavo tie demaskuojnatys kliedesiai tavo poste daznai uzima 1/3. Visada tai praleidziu nereaguodama, manau ir kiti, tas pats per ta pati... ARba jau praleisk, arba ka nors naujo.

Tai susije su daug vyru turejimu, ji ju oficialiai turejo daug, o kiek ne oficialiai... Jos patirtis yra didesne. Jos ir klausk, elementaru, kas neaiskaus. As nematau skirtumo, ar tuos vyrus "turejo" Amadeja, ar uarda.
Ka ji ten raso apie viena/ne viena, as nesuprantu, kuo tai susije. Na gal su tavo diskutavimo maniera. Bet prie ko cia as.

As tau atsakiau, ziurek auksciau.

Na matai, cia tavo skaitymo problemos. Apie tai pasisake ir Maja di, ir as, Amadeja. Montekrista irgi, bet tu gi turi gebejima nematyti.

Mano liguistai fantazijai pofig, net forumo nariu lovos zaidimai. Man svarbu, kad tu ir tavo cypdavatkiu zovada, savo galsiomis fantazijomis-tiesomis nekibtu prie kitu forumo nariu. Viskas.

DEl tu melu, ziurek virsuje, bet jei yra noras durnintis durninkis toliau, pofig, ignoruosiu kaip iki siol. Va tu dergiesi is saves, ar galima tave nuo taves pacios apsaugoti, ne, tu gi jautiesi gerai. Lygiai taip pat ir su tom mergelem, jos dalyvaudamos tame renginyje dergesi is saves. Prie ko cia pastininke? Negi todel, kad itepre nuotrauka, kuria izvagus zmogus taikliai "tu mergeliu dalyvavyma"-sarzavo, per ka ir pasimate ju veiksmo esme.

Siandiena tas pats buvo. Monteverte noredama sumenkinti MOntekrista, paviesino pacios priklausomybes. Va tokiom puritoniskom asabom kaip as kilo klausimas, kaip tokia dorovinga mergele gali lankytis ir o siaube skaityti tokias slykstines, jau nekalbu kad jas nesioti i atviras erdves, taip sudarant prielaidas vaiku tvirkinimui. Va tu, su Monteverte mane apkaltinot faslyvyumu ir apvadinot bjauria boba, o uz ka? Montekrista sikrypele kalba su kita iskrypele uzdaroje temoje, o dorovingoji skaito ir platina iskrypimus. Tai kas kaltas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 15 vasario 2023 - 15:14
QUOTE(Moonte @ 2023 02 15, 14:51)
lerva tu esi visiskai durna. GAlima nesutkti su zmogaus nuomone, kuri tavo manymu ji netinkama, neatspindi esmes, bet argumentuoti neva kad zmogus del tos nuomones tampa falsyvu ir meluoja, tai iduiotizmo virsune. KLiedesiai. Na cia, man graudu, kai zmogus akivaizdziai durninasi. Nors, gali rasyti, durninkis toliau, cia tavo vizitine kortele.

Na matai, realiai maciau, kai 10 metu berniuka pasisventusi motina zinde krutimui. Pats vaikas, demonstratyvivai istrauke motinos kruti, isikiso sau i burna ir pradejo zisti. As maciau jo akyse, kad jis suvoke ka dare, jis lauke aplinkiniu demesio, reakcijos i jo veiksma.

Tai kaip dabar, su siuo 10 metu kudikeliu roziniu? Ir samoningu 4 metu vaiku-berniuku, kuris imituoja tecio elgesi. Kuris is tu vaiku labiau bus traumuotas? Ar abu netraumuoti. Ar?

jau keiksmai eina i trasa pritrukai argumentu? bigsmile.gif biggrin.gif
as tau argumentuotai su pvz parasiau, kur tu meluoji, tu sugebetum be melo ir be iskraipymu parasyti nors viena zinute?

Jei vaikas ne koks special needs su kazkokiu sikirtinu labai atveju, manau tikrai jau perteklinis dalykas zindymas tokio amziaus, viskam yra vieta ir laikas gyvenime. 10 m vaikui tikrai jau nereikia zindymo. Tai mamai kazkas gal su galva negerai, gal ji kaip tu nesuvokia veiksmu savo ir ju paskemiu, jai gal irgi ten visokiso interpretacijos keistos galvoje?
Bet vel kai tiek meluoji, abejoju as tavo bet kokiom istorijom. As tokiu, nei panasiu dalyku nei girdejus, nei macius, nors ir pati ilgai zinziau ir drauges aplink. Normalus sveikas vaikas jau seniai buna pats atsisakes zindymo.

As traumu lygio per interneta tikrai nenustatineju. Vien imituoti tecio elgesi tai geris, o ne blogis, tai normali gyvenimo dalis. Blogis, jei tetis netinkamai elgiasi ir taip kazkokie jo veiksmai matant vaikui tikrai gali vaikus nemazai traumuoti, kaip ir mamos neadekvatus elgesys su vaiku, ne pagal jo amziu irgi gali vaika traumuoti.
Atsakyti
QUOTE(markovka @ 2023 02 15, 15:32)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="73045122" data-time="1676462588"><div><p>Drocinkis be mano pagalbos vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Ir profesoriui neleistum kad pakutentu?</p>

Drochinkis pagal teletabiu postus
Papildyta:
O, Moontė pratrydo begindama issigimusią montekristą biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2023 02 15, 15:30)
Kas inspiruoja tavo kliedesius man neidomu. Taigi gali cia ne demaskuoti savo preparatus. Jei tu juos vartoji, nebutina kad juos vartoja kiti.

Tavo diedas gi jau 60+, ka jau cia galima kalbeti apie jusu lovos reikalus, nejuokink biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2023 02 15, 15:01)
Apie tavo matomus melus ir kitus kliedesius, ziurek i virsuje esancia zinute  biggrin.gif

Tai susije su daug vuru turejimu, ji ju oficialiai turejo daug... Jos patirtis yra didesne. Jos ir klausk, elementaru, kas neaiskaus. As nematau skirtumo ar tuos vyrus "turejo" Amadeja, ar uarda.
Ka ji ten raso apie viena, as nesuprantu, kuo tai susije. Na gal su tavo diskutavimo maniera. Bet prie ko cia as.

As tau atsakiau, ziurek auksciau.

Na matai, cia tavo skaitymo problemos. Apie tai pasisake ir Maja di, ir as. O Montekrista, bet tu gi turi gebejima nematyti.

Mano liguyistai fantazijai, pofig net forumo nariu lovos zaidimai. Man svarbu, kad tu ir tavo cypdavatkiu sovada, savpo galsiomis fantazijomis nekibtu prie kitu forumo nariu. Viskas.

DEl tu melu, ziurek virsuje, bet jei yra noras durnintis durninkis toliau, pofig. Va tu dergiesi is saves, ar galima tave nuo taves pacios pasaugoti, ne, tu gi jautiesi gerai. Lygiai taip pat ir su tom mergelem, jos dalyvaudamos tame renginyje dergesi is saves. Prie jo cia pastininke. Negi todel kad itepre nuotrauka, kuria izvagus zmogus taikliai "tu mergeliu dalyvavima"-sarzavo, per ka ir pasimate ju veiksmo esme.

ir ka as melavau konkreciai? nieko nerasai apie tai virsutineje zinuteje.

kas susije su vyru turejimu? blink.gif netempk kur truksta, snekam apie "mano" tiesas, kurios kazka atrodo kaip iskrypimai. Uardai nei viena mano tiesa nepasirode iskrypimas, bent apie tai nieko panasaus nerase, tai prie ko cia ji? ir man netarodo iskrypimas tureti daugiau nei viena sutuoktini per gyvenima, nepriklausomai nuo mano patirties.
Man atrodo iskrypimas seksu uzsiimineti ne su vienu vyru vienu metu, kai esi istekejusi eiti ir seksu uzsiimineti su kitais zmonem. Ziurek man ne probelma tai pasakyti, o kokios mano paziuros tau atrodo iskrypimai?juk apie tai rasei.

pacituok, jei yra ka cituoti, kad kazkas gailisi ir mano kad tai netinkamas veiksmas. kaip tik maja ir tu rasei, kad tai cia nieko tokio, kad daznai buna, o montekrista be neigimo is vis nieko nerase duagiau.

cia taves kas prase ka ginti, ka cia kliedi? visi cia laisvi diskutuoti kiek nori apie ka nori, sergetoja nelaiminga lotuliukas.gif

apie tas merginas visai kita tema, as tik neigiu tai ka cia rasei, kad pastininkei kazkas pripiese iskrypimus del to, ne taip nebuvo, nekreipk temu i lankas.
Atsakyti
O prasidejo viskas nuo to, kai montekrista pradejo meluoti, jog taip nerase ir liepe pateikti irodymus biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti