Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

norėtum biggrin.gif
žinai, būna žmonės praranda nekaltybę 17, bet lieka žmonėmis, be iškrypimų, gražios šeimos, gražiai vaikus augina, kad nereiktų po to raudonuot ir t.t. Taip kad galėjai ir tu nesikamuot, atsiduoti kam, kai labai norėjosi, gal dabar normalus žmogus būtum?
Bet visgi gėda tau, negera dabar. Supranti, kad 2011, nors tau buvo pakankamai jau metų, buvai visai durniukė. Na ką padarysi, profkė, suprantam...
Ir pabėgai visai dienai išraudusi. Gerai, gal bent dabar susitupėjai ir anūkų netvirkinsi?

Buna kad 26m praranda  :D  Ko jus cia uzsiciklinot su tom plevem ,svarbu neistizus  :D​ 

Atsakyti

Pirmyn biggrin.gif4u.gif

O ko ne iš savo tikro - vis įdomus tas mano brolis, ne kas kitas (jei sąžiningai), o tu jį vis čia pastaruoju metu mini. Na, drąsiau, Burbanti, rašyk. Iš savo tikro profilio.

Pagalvojau, kiek tu vis tik daug laiko soc. tinklams turi, Burbe - net feikiniai profiliai... Oho.

Na, linksminkis. Laukiam.

Tulike nemokamas wi-fi

Atsakyti

Niu, ryt renginiai, šventė, geros nuotaikos visoms ne emigrantėms, nes tos tai dar labiau sius 😅😅😅

Būtinai varysim į miestą!

Reiks apsirengt šilčiau tik

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 02 15, 19:18)
Nepavyks. Sesulė jau jį įspėjo biggrin.gif

Koks įžvalgumas - tiesiog aiškiaregiškas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 02 15, 19:19)
Bet tai ji kankinasi sendama, vis dreba dėl savo diedo 😅 ot gyvenimas, belieka čia tulžim spjaudytis 😅 žiauru, kai pagalvoji  </p>

Na, pas ją kompleksas: vyras - žymiai jaunesnis, ji - na, serganti moteris. Iš esmės tai būtų nieko tokio, nes gyvenime visaip būna, bet jai neramu. Aš neprisimenu nė vieno atvejo, kada prie mano, tokios kokia esu, moters statuso (neturi vaikų - esi bergždžia karvė; neturi vyro - surūdijus senmergė; a, turi, bet esi neįgali - aprašyk čia pozas su savo paralyžiuotom kojom) kas nors apskritai būtų prikibęs ir juolabt taip rašęs. Kaip Burbanti ir Lutukė. Bet tai juk brutalu. O Burbančiai normalu, nes ji juk soc. darbuotoja UK dirba. Neva.

Kas paskaitė - visi baisėjosi. Ypač po to, kai Burbanti rašė:"dabar pasakyk, kad SM tave skriaudžia".

Koks ir kieno tai mentalitetas?

O su tokiu mentalitetu gyvent sunku, nes akivaizdu, kad ir ją skriaudžia nuo seniai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 15 vasario 2023 - 19:40
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 02 15, 20:19)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="paštininkė" data-cid="73045334" data-time="1676481446"><div><p>Pirmyn vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Bet tai ji kankinasi sendama, vis dreba dėl savo diedo 😅 ot gyvenimas, belieka čia tulžim spjaudytis 😅 žiauru, kai pagalvoji  </p>

Kaip tau norisi, kad tik niekas cia nerasyru apie tavo silpną moralę biggrin.gif Griebiesi visokiu priemoniu ir temu, bile visi pamirstu tavo breketuotus zūbus, apziojusius diedo mikasiu mamkose biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2023 02 15, 20:17)
Pirmyn biggrin.gif  4u.gif

O ko ne iš savo tikro - vis įdomus tas mano brolis, ne kas kitas (jei sąžiningai), o tu jį vis čia pastaruoju metu mini. Na, drąsiau, Burbanti, rašyk. Iš savo tikro profilio.

Pagalvojau,  kiek tu vis tik daug laiko soc. tinklams turi, Burbe - net feikiniai profiliai... Oho.

Na, linksminkis. Laukiam.

Kas tu tokia, kad man isakytum is kokio profilio rasyti? biggrin.gif
Jau, kai as rasysiy, tai tu nesuzinosi biggrin.gif biggrin.gif

Paskui ateisiu papasakoti mamkose koks tavo brolis fruktas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2023 02 15, 20:38)

Na, pas ją kompleksas: vyras - žymiai jaunesnis, ji - na

Ajaaaazau... tai ne kompleksas. Tai - dziaugsmas biggrin.gif . Ar tau smagu guleti su 80 metu savo meiluziu? Ka tu su juo vwiki lovoje? biggrin.gif biggrin.gif Turbut kortomis zaidziat biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2023 02 15, 19:46)
Paskui ateisiu papasakoti mamkose koks tavo brolis fruktas  biggrin.gif

Sėkmės, kompleksų kamuojama ir svetimiems jauniems vedusiems vyrams į FB rašinėjanti moterie wub.gif Tik nepamiršk į jo tikrą, o ne feikinį profilį parašyt, nes iš tavęs visko galima laukt. Na bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 02 15, 20:38)

Kas paskaitė - visi baisėjosi. Ypač po to, kai Burbanti rašė:"dabar pasakyk, kad SM tave skriaudžia".

Tu gi zadejai nusizudyti, bet kaip cia, taip cia. Mazochistė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2023 02 15, 19:50)
Ajaaaazau... tai ne kompleksas. Tai - dziaugsmas  biggrin.gif

Džiaugsmas tai džiaugsmas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 02 15, 20:51)
Sėkmės, kompleksų kamuojama ir svetimiems jauniems vedusiems vyrams į FB rašinėjanti moterie wub.gif Tik nepamiršk į jo tikrą, o ne feikinį profilį parašyt, nes iš tavęs visko galima laukt. Na bigsmile.gif

Jis feikinio neturi, kiek matau mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2023 02 15, 20:52)
Džiaugsmas tai džiaugsmas biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Tai ka tu ten toje lovoje veiki su savo pencinyyyyku? biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 15 vasario 2023 - 19:54
QUOTE(-burbanti- @ 2023 02 15, 19:53)
Jis feikinio neturi, kiek matau  mirksiukas.gif

Ot problema: gali tu sukurt. Ar maža čia mano žinučių su neva mano citatom prikūrei? Ir ne tik mano.

Na? Rašyk bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 02 15, 20:55)
Ot problema: gali tu sukurt. Ar maža čia mano žinučių su neva mano citatom prikūrei? Ir ne tik mano.

Na? Rašyk bigsmile.gif

Tu cia pas mus feikiniu accounts kūrėja biggrin.gif
Nepergyvenk, tikrai parasysiu ka matau jo giliose protingose akyse. Bet ne tau, o temos moterims biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 15 vasario 2023 - 19:58
QUOTE(-burbanti- @ 2023 02 15, 19:57)
Nepergyvenk, tikrai parasysiu ka matau jo giliose peotingose  akyse

Laukiam išsižioja bigsmile.gif
Atsakyti