Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(markovka @ 2023 02 19, 22:20)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="uarda" data-cid="73047014" data-time="1676837200"><div><p>dauguma vaikų, patyrusiu seksualinę prievarta, netampa pedofilais. Ir Kodėl tada mergaitems nebūdinga pedofilija? Jas dažniau prievartauja.
čia labiau būtų rizikos veiksnys , o ne priežastis.</p></div></blockquote><p>mergaite isprie..... vyras o ne moteris , berniuka isprie... ar istvirkina vyras ,uztat ir atsiranda tas.</p><p>o kas ten zino kaip mamos myli tuos vaikus .kodel suaugusios pasidaro besotp.ses  .tokiu net netyre jokie propesoriai.</p><p>pvz gal Amadeja vaikystej turejo sexa ,buvo istvirkinta keliu draugu kompanijoje ,tai ji dabar malonumo sfera</p>

Tai mergaitės tuomet turėtų prostitutėmis tapti?
Kodėl ne visi berniukai, kurie buvo seksualiai isnaudojami tampa pedofilais?
Atsakyti

Abejoju, kad geną atras. Gal priežastį kodėl smegenys taip išsivysto, nes šiaip traukti turi reprodukcinio amžiaus asmenys (kai vyrus traukia16-inės, tai čia iš esmės nėra pedofilija).

Jei suaugusi imitusi vyra virs 40 traukia 16 ar kad ir 18 cia jau tikrai sutrikimas, kazkoks iškrypimas galvoje gal? Tokio amžiaus sulaukus 16 yra tikrai vaikas tavo akim žiūrint.

Gali kas nori būti ar tai genai ar traumos, būti viena, eiti ir prievartauti vaikus visai kas kita. 

Atsakyti

Daznai masturbuodavais ir vyras pirmas nesuteike orgamzo ..ir net kiti ne visada suteikia orgazma?

Pirmas vyras lovoj buvo tragedija, bet aš jį vistiek mylėjau ir buvau ištikima, nes tai buvo šeima ir šiaip žmonių aš nemulkinu. 

Atsakyti

Tai mergaitės tuomet turėtų prostitutėmis tapti?
Kodėl ne visi berniukai, kurie buvo seksualiai isnaudojami tampa pedofilais?

mergaites turbut istreniruoja ta vieta .. 

tai vieni pasiryzta matyt tam kiti gal ne ,juk i nestandartine situacija visi skirtingai reaguoja 

Atsakyti

Nuo kada? Kaip yra alfa paitnas, taip yra alfa kalė

Pas žmones manau, kad mažiau moterys linkę dominuoti. Klystu?🤔

Atsakyti

Pirmas vyras lovoj buvo tragedija, bet aš jį vistiek mylėjau ir buvau ištikima, nes tai buvo šeima ir šiaip žmonių aš nemulkinu. 

Bet orgazma ir be jo pasidarydavai //

Atsakyti

Bet orgazma ir be jo pasidarydavai //

Taip, žinoma. 

Atsakyti
Kažkokią laidą girdėjau, kažkoks daktaras šnekėjo, didelis procentas populiacijos yra pedofilai ir tai pagrinde vyrai. Bet tik maža dalis daro nusikaltimus. Kiti turi potraukį vaikams ir su tuo nugyvena visą gyvenimą. Gi daug žmonių ir potraukį kažką pasisavinti turi, bet nebūtinai tampa vagimis. Arba dažnai galvoja- užmušiu, bet ne visi žudikais tampa.
Atsakyti

Pas žmones manau, kad mažiau moterys linkę dominuoti. Klystu?🤔

Abejoju, manau nuo sferos priklauso. Moterys pvz lietuves, bent linkusios labiau dominuoti namuose, buityje, vaiku aklejime , vyrai savo darbo srityje, betvir yai žiurint kur dirba, pilna ir moterų vadovių, ar pvz kokiam vairavime, na uz namu ribu daugiau ar jei kokia emergency atsitinka. 

Atsakyti

Taip, žinoma. 

vyriska beda ,kad pirmas kartas isbega greitai o antro nesinori..  

geriausias sexas su pirstais

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2023 02 19, 22:20)
<p>Abejoju, kad geną atras. Gal priežastį kodėl smegenys taip išsivysto, nes šiaip traukti turi reprodukcinio amžiaus asmenys (kai vyrus traukia16-inės, tai čia iš esmės nėra pedofilija).</p>

Na negali žinoti. Gal yra kažkokia mutacija, pvz. patiriant traumas gali aktyvizuotis. Nes ne visi tampa pedofilais.
Gal išsivysto iki paauglio lygio? Todėl ir netraukia moterys.
Tai aišku, kad ne pedofilija. Būtent traukia lytiškai nesubrendę vaikai.
Atsakyti

Del to gal ir piktas, tai pamokint reikejo gi. :unsure:  :huh2:​ 

Atsakyti