Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Montekrista.back @ 2023 02 20, 12:33)
<p>O blogai kam? Ar nėra taip, kad svarbiausia, jog porai būtų gerai? Štai paimkim Amadėją ir kokį Idomucia-pasmerkti santykiai vien dėl sexo. Tuo tarpu Idomucia ir lerva paimkim- abiems toks sexas puikiai tiktų.</p><p>kaip ir Amadėjos vyrą-jei žmogus įgyvendina savo libido, yra geidžiamas ir patenkintas-duokit jam tokią kaip lervą-ir abu bus nelaimingi. </p><p>Svarbiausia, kad abiems tie dalykai tinka. O kaip kas vertina-ot ne dzin smile.gif</p>

Tai ir lai gyvena jei tinka. Kam čia apie kiekvieną planuojamą svingerų vakarėlį ar kas kur laižė čia pasakot? Man tai dzin, lai užsikruša, nors ir 100 per vakarą praleidžia, bet kam čia pasakotis? O jei pasakoja, vadinasi nori dėmesio. O jei vaikai netyčia paskaitys? Kaip vaikam jaustis, kai sužinos, kad motina su visais kas palaižo dulkinasi?
Tiesą pasakius, jei sužinočiau kad mano vaikai tuo užsiima, po kiekvieno apsilankymo namus dezinfekuočiau biggrin.gif
Atsakyti

Tai ir lai gyvena jei tinka. Kam čia apie kiekvieną planuojamą svingerų vakarėlį ar kas kur laižė čia pasakot? Man tai dzin, lai užsikruša, nors ir 100 per vakarą praleidžia, bet kam čia pasakotis? O jei pasakoja, vadinasi nori dėmesio. O jei vaikai netyčia paskaitys? Kaip vaikam jaustis, kai sužinos, kad motina su visais kas palaižo dulkinasi?
Tiesą pasakius, jei sužinočiau kad mano vaikai tuo užsiima, po kiekvieno apsilankymo namus dezinfekuočiau biggrin.gif

Anoniminis forumas puiki vieta provokacijoms :) plius juk tai kur kas įdomiau, nei vatos trydos :) Pažiūrėkit, kiek prirašėt, net nesivarginu visko įveikti :) 

Tam ir yra atsakomybė, kad vaikai nepasiektų tėvų forumų :) 

nei dezinfekuotum, nei ką, negi savo vaikus vertini pagal jų pasirinkimus, kurie niekam nekenkia? Plius kiek žmonių eina slapta į kairę ir nė šuo nesuuodžia, n moterų kas vakarą meiliai gulasi prie vyro, nė neįtardamos, kad jis dieną turėjo toookį analinį sexą su savo meiluže, kad ojoj :D 

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 02 20, 10:33)
<p>O blogai kam? Ar nėra taip, kad svarbiausia, jog porai būtų gerai?

Visiems dalyviams. Jie visi probleminiai, pastoviai nepasitenkinę ir vis ieškantys. Ant liežuvio vien tik sexas tokiems, kai tuo tarpu gyvenime yra dar milijonas įdomių reikalų. Vienu žodžiu - tai vargšai.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 02 20, 12:45)
Anoniminis forumas puiki vieta provokacijoms smile.gif plius juk tai kur kas įdomiau, nei vatos trydos smile.gif Pažiūrėkit, kiek prirašėt, net nesivarginu visko įveikti smile.gif </p><p>Tam ir yra atsakomybė, kad vaikai nepasiektų tėvų forumų smile.gif </p><p>nei dezinfekuotum, nei ką, negi savo vaikus vertini pagal jų pasirinkimus, kurie niekam nekenkia? Plius kiek žmonių eina slapta į kairę ir nė šuo nesuuodžia, n moterų kas vakarą meiliai gulasi prie vyro, nė neįtardamos, kad jis dieną turėjo toookį analinį sexą su savo meiluže, kad ojoj biggrin.gif </p>

Tai kol nežinai, tai ir širdis neskauda. Nu blyn, jei eina, tai per vieną, dvi, o čia kiek partnerių.... Aš ne dėl analinio sakau, o dėl ligų, nu vis vien po kiekvieno vakarėlio "dovanų", manau, parsiveža, gerai, kad išgydomų.... Aišku, nei dezinfikuočiau nei ką, nu bet nemalonu būtų jei žinočiau biggrin.gif .
Atsakyti

Visiems dalyviams. Jie visi probleminiai, pastoviai nepasitenkinę ir vis ieškantys. Ant liežuvio vien tik sexas tokiems, kai tuo tarpu gyvenime yra dar milijonas įdomių reikalų. Vienu žodžiu - tai vargšai.

Tai kad jiems gerai, va tau kažkodėl jie it raudona vėliava :) Nesi tikra dėl savo pasirinkimo? Bijai kažko? ;)

Kodėl negali būti įdomus ir sexas, ir tas milijonas reikalų? :)

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 02 20, 10:52)
Tai kad jiems gerai,

Tai kad ne. Ne tau, kuri blokuotomis čakromis man aiškinti biggrin.gif Aš gi matau, kad ji vieniša santykiuose smile.gif
Atsakyti

Tai kol nežinai, tai ir širdis neskauda. Nu blyn, jei eina, tai per vieną, dvi, o čia kiek partnerių.... Aš ne dėl analinio sakau, o dėl ligų, nu vis vien po kiekvieno vakarėlio "dovanų", manau, parsiveža, gerai, kad išgydomų.... Aišku, nei dezinfikuočiau nei ką, nu bet nemalonu būtų jei žinočiau biggrin.gif.

patikėk, tavo vaikams irgi nebūtų malonu žinoti, kad tu ką tik su jų tėvu sexu užsiėmei :D ir gal net jis baigė tau į burną :D

Yra dalykų, kuriuos reikia pasilaikyt sau :)

Atsakyti

Tai kad ne. Ne tau, kuri blokuotomis čakromis man aiškinti biggrin.gifAš gi matau, kad ji vieniša santykiuose smile.gif

Na, kas aš tokia, kad ginčyčiausi su matančia visokius dalykus :)

Atsakyti
O, nimfomanė pratrydo is pat ryto biggrin.gif
Nu ka gi daugiau gali rasyti issigimele, kuriai vaikas rankas kaisioja po sijonu.
Atsakyti

O, nimfomanė pratrydo is pat ryto biggrin.gif
Nu ka gi daugiau gali rasyti issigimele, kuriai vaikas rankas kaisioja po sijonu.

tai rašei, kad po triusikais? Ar po kelnėm? 

Atsakyti

Žiūriu turiningai leidot savaitgalį :D

Aš tai labai: su sloooga. 

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 02 20, 12:02)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="73047108" data-time="1676883646">
<div>
<p>O, nimfomanė pratrydo is pat ryto vartotojo įkelta nuotrauka

Nu ka gi daugiau gali rasyti issigimele, kuriai vaikas rankas kaisioja po sijonu.</p>
</div>
</blockquote>
<p>tai rašei, kad po triusikais? Ar po kelnėm? </p>

Nesiteisink, iškrypėle.
Atsakyti