Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Amadėja* @ 2023 02 23, 12:31)
<p>O ką ta mergaitė n-ąjį kartą veikia to dėdės mašinoje? Čia ką tik man toks klausimas iškilo? 🤔</p>

blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif
tai mergaite kalta? blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2023 02 23, 12:35)
Mergaitė yra mergaitė. Tu penkiolikos irgi dar durna buvai. Atsakomybė yra tam buivolui, o ne jai.

BUTENT!!!! vaikai gali buti pasimete is nekokiu seimu, kur juos gal irgi skriaudzia, nemyli, gali ieskoti tevo ivaizdziu, gali net noreti sekso, nes tai cool, jaustis baisiai saugusiais nes toks amzius, bet tai tam mes ir suauge, KAD ZINOTI KAIP GERIAU ir kas BLOGIS IR GERIS, IR KAD NEZALOTI VAIKU, O JUOS APSAUGOTI NET NUO JU PACIU doh.gif
Atsakyti

Mergaitė yra mergaitė. Tu penkiolikos irgi dar durna buvai. Atsakomybė yra tam buivolui, o ne jai.

Faktas, kad patinka jai dėdės, kurie vežiojasi ir perka el.cigaretes.

Jam ir jos tėvams...

Atsakyti

kažkoks siaubas https://www.lrytas.l...miska--26212192
ir kaip po to piktintis, kad putinas saviškiams sako, kad Europa gina pedofilus? jis gaunasi teisus rolleyes.gif

Čia man mistika išvis, tokiu atveju būtina keisti įstatymus. 

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2023 02 23, 13:34)

unsure.gif kaip nesigaudyti technologijose?  unsure.gif

Visiškai nesigaudo. O atrodo gi sunus tokio amziaus, kai turetu mama su viskuo supazindinti, papasakoti. Gql jie namie bendrauja tik 'labas, eik vakaruene vqlgyti'?
Atsakyti

Montekrista.back, 23 Vas 2023 - 12:51, parašė: Čia man mistika išvis, tokiu atveju būtina keisti įstatymus.
Realiai joks žmigus negali net priliesti kito žmogaus be jo sutikimo. Juolab trenkti (išskyrus savigynos atvejus). 

Pvz.pamatai, kad kieme vaikai mėto akmenis į automobilius ir net negali jų sugauti ir nuvesti tėvams, nes liksi kaltas ir turėsi rimtų bėdų, jei tėvai pareiškimą parašys... Gali tik žodžiu sudrausminti.  

Atsakyti

Realiai joks žmigus negali net priliesti kito žmogaus be jo sutikimo. Juolab trenkti (išskyrus savigynos atvejus). 

Pvz.pamatai, kad kieme vaikai mėto akmenis į automobilius ir net negali jų sugauti ir nuvesti tėvams, nes liksi kaltas ir turėsi rimtų bėdų, jei tėvai pareiškimą parašys... Gali tik žodžiu sudrausminti.  

negali, bet pati nepadarytum dar blogiau, savo vaiką ten pamačius?

Aišku, man kyla klausimų, kodėl tos mergaitės su juo važinėjo, žinodamos, kas ir kaip. Už cigaretes. manau turėtų įsijungti ir vaikų teisės, psichologai. 

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2023 02 23, 12:57)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="73048311" data-time="1677149505">Montekrista.back, 23 Vas 2023 - 12:51, parašė: Čia man mistika išvis, tokiu atveju būtina keisti įstatymus. </blockquote> Realiai joks žmigus negali net priliesti kito žmogaus be jo sutikimo. Juolab trenkti (išskyrus savigynos atvejus). 
<p> </p>
<p>Pvz.pamatai, kad kieme vaikai mėto akmenis į automobilius ir net negali jų sugauti ir nuvesti tėvams, nes liksi kaltas ir turėsi rimtų bėdų, jei tėvai pareiškimą parašys... Gali tik žodžiu sudrausminti.  </p>

Nu jo, kviesti policiją, kad tas pabėgtų, kol jie atvažiuos ir gaudyti po to vėją laukuose, kad tas pvz. sudegintų kokioje bagažinėje ar pan.
Normalus teisėjas, pripažintų tėvą nekaltu, pripaišytų afekto būseną. Bet kiek pas mus normalių? Jei taip bus ir toliau, žmonių teismo tik didės. Tik kitais atvejais patykos kur tamsoje, kad niekas nematytų kas tai padarė.
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2023 02 23, 12:31)
<p>O ką ta mergaitė n-ąjį kartą veikia to dėdės mašinoje? Čia ką tik man toks klausimas iškilo? 🤔</p>

O kas LT gresia už lytinį santykiavimą su jaunesniu nei 16-os metų asmeniu? Jai kiek metų?
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2023 02 23, 12:40)
blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif
tai mergaite kalta? blink.gif
Papildyta:

BUTENT!!!! vaikai gali buti pasimete is nekokiu seimu, kur juos gal irgi skriaudzia, nemyli, gali ieskoti tevo ivaizdziu, gali net noreti sekso, nes tai cool, jaustis baisiai saugusiais nes toks amzius, bet tai tam mes ir suauge, KAD ZINOTI KAIP GERIAU ir kas BLOGIS IR GERIS, IR KAD NEZALOTI VAIKU, O JUOS APSAUGOTI NET NUO JU PACIU doh.gif

Nu jo... Čia panašiai-Kam reikėjo vilkėti trumpą sijoną verysad.gif kai isprievartauja.
Atsakyti

O kas LT gresia už lytinį santykiavimą su jaunesniu nei 16-os metų asmeniu? Jai kiek metų?
Papildyta:
Nu jo... Čia panašiai-Kam reikėjo vilkėti trumpą sijoną verysad.gifkai isprievartauja.

Be prievatos max iki 5m. 

Atsakyti
Štai vienas is blogių, žudančių žmomiją, o ne kažkokios psiaudo gėjų ir trqnsvestitu teisės.

https://youtube.com/...M?feature=share
Atsakyti

negali, bet pati nepadarytum dar blogiau, savo vaiką ten pamačius?

Aišku, man kyla klausimų, kodėl tos mergaitės su juo važinėjo, žinodamos, kas ir kaip. Už cigaretes. manau turėtų įsijungti ir vaikų teisės, psichologai. 

O tevai neturetu zinot, kur ju mergyna laksto.Ir isvis, tu jaunu mergu skonis 😁  Ji tiek kartu rode per tv ,ir vistiek jos lipa pas ji i masina .O jam kaip hobis ,byla nesibaigia ir jau kita 😁

Atsakyti

Be prievatos max iki 5m. 

😂Tai kad jis nesantykiauja 😂😂

Atsakyti