Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Maja Di @ 2023 02 25, 14:55)
Kiek paaukojai Ukrainai? Ar tik sugebi nueit rie lovio su bomžais paėst. Kodėl turiu padėt bomžams, jie kalti dėl to, kad atsidūrė tokioje padėtyje.  Ukrainiečiai nekalti, kad ruskiai juos užpuolė.
O vynelio tikriausiai tu nusiperki parduodama paketus, kurių bomžai nepasiimė biggrin.gif ?

Tu gyveni labai mažame burbulelyje. Tavo bendravimas prasideda ir uzsibaigia keliais draugais ir gimine. Placiau ziureti I pasauli tu nesugebi.
Mano pagalba ukrainieciams daug gilesnė, nei tavo keli eurai. Savivaldybes puslapyje yra mano rašyti tekstai lietuviu kalba ir nuorodos kaip padeti tos salies zmonems. Ne fb, ne forume, o savivaldybės puslapyje. Tave kas nors kada nors prileido prie savivaldybiu database? biggrin.gif
O vyneli tu cia pas mus geri buteliais. Nekabink savo nuodemiu kitiems ant sprando, alkoholike.

Ir tavo altitude to homelessness yra baisi. Tu galvoji, kad esi auksciau uz benamius visa gqlva?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 25 vasario 2023 - 14:42
Kas daro gerus darbus, tas daro tyliai. O tu čia gyriesi amžinai, savivaldybės tulikų valytoja, kurią prileidžia prie SM biggrin.gif Įsivaizduoju tuos menamus tekstus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2023 02 25, 16:06)
Kas daro gerus darbus, tas daro tyliai. O tu čia gyriesi amžinai, savivaldybės tulikų valytoja, kurią prileidžia prie SM biggrin.gif Įsivaizduoju tuos menamus tekstus biggrin.gif

Tu psichiškai nesveika? Tai gi pati rasei 'kuo prisidejai?'. Atrasiau. O kadangi turejau ka atrasyti , tai likai nepatenkinta biggrin.gif
Tai ko tu tyliai neaukoji pinigu? Kodel mes jau kelintas kartas skaitom kaip tu paaukojai? Double standards, bjaaaaaač?

Tris kapeikas numeta, o jus viską toliau darykit patys, as nenoriu marudintis su tolimesniais sunkumais. Kaip lengva vaidinti prisidedancia, kai nieko daugiau nedaroma,ctik einama lengviausiu keliu sau - kelis euros pervesti. Tuo ir uzsibaigia pagalba, bet o jau varpais skqlambyja, kad mol daviau pinigu, tai net mamkose skamba
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 25 vasario 2023 - 15:22
QUOTE(Maja Di @ 2023 02 25, 15:06)

tai Tapinas blogą darbą darė? Nes nu labai jau garsiai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 25 vasario 2023 - 16:15

Šiaip tai labai jaučiasi, kai burba normaliai parašo. 

Net abejonių nekyla, kad žmogus dalyvauja visuomeninėj veikloj.

Atsakyti

Kas do mada čia pas mus išsikalinėt iš žmonių, kai jie rašo normaliai 😃😃😃

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 02 25, 16:19)
Labai jau tu čia svaidaisi tais kaltinimais. Ar kiekvieno žmogaus situaciją žinai?

Tai kas tau draudžia, varyk tiems netyčia prasigėrusiems aptriestų subinių plaut. Nežinau kiek yra situacijų kai ne pats kaltas. Mano viena giminaitė nakvynės namuose dirba socialine darbuotoja, tai žinau kokia ten publika biggrin.gif

QUOTE(Monteverte @ 2023 02 25, 18:15)
tai Tapinas blogą darbą darė? Nes nu labai jau garsiai biggrin.gif

O tai kaip tyliai surinksi pinigus? Tapinas Lietuvoj pats pačiausias. Premjeras būtų superinis. Va jei tokie žmonės į Seimą eitų....
QUOTE(Amadėja* @ 2023 02 25, 18:33)
<p>Šiaip tai labai jaučiasi, kai burba normaliai parašo. </p><p>Net abejonių nekyla, kad žmogus dalyvauja visuomeninėj veikloj.</p>

Net neabejoju, kad nedalyvauja. O tu lysk į subinę, dar muilo nusipirk, matai, jau ir tyčiotis nustojo biggrin.gif . Dar pagirk ir drauge tapsi biggrin.gif . Ir svingeriavimas jai tuoj visai neblogu užsiėmimu taps biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2023 02 25, 16:53)
Tai kas tau draudžia, varyk tiems netyčia prasigėrusiems aptriestų subinių plaut. Nežinau kiek yra situacijų kai ne pats kaltas. Mano viena giminaitė nakvynės namuose dirba socialine darbuotoja, tai žinau kokia ten publika biggrin.gif
O tai kaip tyliai surinksi pinigus? Tapinas Lietuvoj pats pačiausias. Premjeras būtų superinis. Va jei tokie žmonės į Seimą eitų....

Tu čia manęs nevarinėk ir baik nusišnekėti. Tu nežinai visų atvejų. Suaugęs žmogus nenukrenta iš kosmoso iš niekur. Jis turėjo tėvus. Tikrai ne vienas atvejis yra, kai tėvai sugadina vaikus, suluošina, laiko uždarę ir pan. Gal tau priminti nuo kelintų metų tik egzistuoja vaikų teisės?
Tau negėda taip savo bukumą pastoviia demonstruoti įvairiomis temomis?
A va matai, pinigus jau garsiai pasirodo geriems darbams reikia rinkti biggrin.gif Pati sau prieštarauji, prisirinkusi senų, atgyvenusių posakių.
Aha, tiksliai, toks geras, nuostabus, prie žaizdos dėk, bet niekaip nenori oficialiai per politiką tą gėrį kurti. Ne keista?
Atsakyti

Šiaip tai labai jaučiasi, kai burba normaliai parašo. 

Net abejonių nekyla, kad žmogus dalyvauja visuomeninėj veikloj.

as tai i ligonius nebekreipiu demesio. ten psichologo reikia pagalbos .Jei zmogus susireiksmina iki to,kas gali ir negali rasyti i mamkas :) 

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 02 25, 13:21)
Koks absurdas. Na niekaip negali būti, kad dukra panaši vien tik į mamą. Vaikai turi abiejų tėvų savybes. Negimė dar toks žmogus ir negims, kuris galėtų mane nuteikti prieš mano tėvą, nes jis man davė kūną, jis mane augino. Nesvarbu ką sakytų man mama, aš turiu savo nuomonę. Tavo ryšys su tavo vaiku tik tavo reikalas, exė čia ne prie ko. Dukrai gi ne 2 metukai buvo, tiesa?

SUmaishyk stikline tauraus gerimo su stikline shlapimo. Manai gausis kazhkoks tarpinis variantas?

Norejau pasakyti, kad ne viskas taip paprasta.

Toliau. Turi savo nuomone, bet neanalizuoji, kaip ji atsirado pas tave. Ziurek zmones atiduoda pinigus sukciams pasidaro sektuu nariais. Eina kariautii uzh Putina ar pasidaro teletabiais.

Zmones risha bendros vertybes. O jos nesidalina paprastai kaip kokie skysciai.

Pas ta dukra vertybiu nelabai yra, tai net nebutu apie ka diskutuot, ji net diskutuot nesugeba...
Atsakyti
QUOTE(markovka @ 2023 02 25, 19:03)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Amadėja*" data-cid="73048987" data-time="1677335629"><div><p>Šiaip tai labai jaučiasi, kai burba normaliai parašo. </p><p>Net abejonių nekyla, kad žmogus dalyvauja visuomeninėj veikloj.</p></div></blockquote><p>as tai i ligonius nebekreipiu demesio. ten psichologo reikia pagalbos .Jei zmogus susireiksmina iki to,kas gali ir negali rasyti i mamkas smile.gif </p>

biggrin.gif ir kas gi negali rasyti 'į mamkas'? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2023 02 25, 17:53)

Net neabejoju, kad nedalyvauja. O tu lysk į subinę, dar muilo nusipirk, matai, jau ir tyčiotis nustojo biggrin.gif . Dar pagirk ir drauge tapsi  biggrin.gif . Ir svingeriavimas jai tuoj visai neblogu užsiėmimu taps biggrin.gif

As ta laika, kuri tu skiti knygų skaitymui su vyno taure rankose (nes cia tau malonumas, del saves brangiosios tu tai darai), skiriu kad ir benamiams.
O jei tau nakvynes namai tapatu su valgyklėlemis, tai tu dvigubai idiotė.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2023 02 25, 19:07)
Pas ta dukra vertybiu nelabai yra, tai net nebutu apie ka diskutuot, ji net diskutuot nesugeba...

Cia tavo ir tik tavo kaltė, nes tu jai jokiu vertybių ir neparodei, kai ji augo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 25 vasario 2023 - 18:13

Net neabejoju, kad nedalyvauja. O tu lysk į subinę, dar muilo nusipirk, matai, jau ir tyčiotis nustojo biggrin.gif. Dar pagirk ir drauge tapsi biggrin.gif. Ir svingeriavimas jai tuoj visai neblogu užsiėmimu taps biggrin.gif

Nemanau, kad jis būtų geras premjeras. 

Nebent prezidentas kadanors, bet šiaip neus jis, nes tai visai kita sfera. 

Manau kur yra dabar jis tinka labiausiai ir padaro daugiausiai. 

Aš ką vienintelė čia žmonėms etikečių neklijuoju? 

Jeigu kažkas daro kažką blogai vienur, tai nereiškia, kad nedaro gero kitur. 

Ir išvis, nematau čia ne vieno tikrai blogo žmogaus. Su savais įsitikinimais, vertybėm, pasaulėžiūra ir pričiūdais - taip. Tiek, kad pati ne be jų, tai teisės teisti kitų aš neturiu 😉

Atsakyti