Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

Idomucia, o tau kada nors, prie kokios nors santvarkos buvo gerai? Ar amžinam niurzgėjime užstrigęs?
QUOTE(-burbanti- @ 2023 02 26, 14:42)
Montektista labai vargingai augo, gal ir bitė is tokios pačios biednystos, todel jai toks dziaugsmas dabar, kad gali keliauti, nueiti I kavinę, nusipirkti brangesnį daiktą As tikiu, kad tokiems zmonems tokie dalykai yra labai didelis pasiekimas. Cia tik pagirtina, kad zmones išsikrapšto iš mėšlo. Bet taip gyveno tikrai ne dauguma. Pas mus miestelyje keli namai buvo, kur zmones gyveno sunkiai.

Ar čia mes brilikais, lalbutinais ir dubajais gyriamės?
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 02 23, 13:54)
<p>Dzin Venecija, va bufetava tuoj liks be daržovių biggrin.gif</p>

kokia tu juokinga, o Lietuvoje is kur daugiausia darzoves, pomidorai ziema? lotuliukas.gif
Atsakyti
Burba man toks tipažas lietuvio, kuris pusę metę aręs ir gyvenęs keturiese kambary airėj grįžta į Lietuvą savatei, išsinuomoja Ferari ir ištaško visus uždirbtus per pusmetį pinigus, svarbu parodyti, va pasižiūrėkit koks aš šustras biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2023 02 26, 14:18)
Burba man toks tipažas lietuvio, kuris pusę metę aręs ir gyvenęs keturiese kambary airėj grįžta į Lietuvą savatei, išsinuomoja Ferari ir ištaško visus uždirbtus per pusmetį pinigus, svarbu parodyti, va pasižiūrėkit koks aš šustras biggrin.gif

A jau ir as Airėj gyvenu? biggrin.gif
Bet tu ir kaimas kryžkelėj biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2023 02 26, 14:15)

Ar čia mes brilikais, lalbutinais ir dubajais gyriamės?

O tai tu ar gali tuo pasigirti, kuo aš gyriausi?
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2023 02 25, 09:12)
Bet kas gerai, kad tik padėtų išvaryti išgamas iš Ukrainos. Bet negaliu atsižiaugti Lietuva ir jos žmonėmis. Kokia vieniinga tauta ir jokie marsiečiai, astros ir vėgėlės  nesugadino šventės, jie nuskendo kaip lašas jūroj.

vartotojo įkelta nuotrauka

vienybe teletabiskai lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2023 02 26, 13:24)
A jau ir as Airėj gyvenu?  biggrin.gif
Bet tu ir kaimas kryžkelėj  biggrin.gif
Papildyta:

Bet svarbiausia 4 kambaryje gyvenat, tai irgi svingeriauji pasirodo lotuliukas.gif ir kam ten ant tu ferrariu istaskai Lietuvoje pinigus lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2023 02 26, 13:24)

ir sako tu jai pavydi lotuliukas.gif niekaip nepamirsta briliantu, kada cia apie juos diskutavom pries kiek metu ir net batai ir tie uzkliuvo lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2023 02 26, 13:18)

maja maja, seniai niekas negyvena po 4 kambariuose o ir gyveno taip dauguma tik pirmieji emigrantai i koki Lodona isvyke be jokiu pazinciu, kokiais 90+ ir tai tik pirmai pradziai, o tu ten panasu ir uzstrigusi.
Dabar dauguma turi savo namus, verslus, arba gerus darbus, padare karjeras, zinoma yra kas ir degradavo, nusigere ar papuole i kalejimus, visokiu tu likimu, nu nustok jau tu nekesti tu emigrantu r jiem pavydeti, gi sakei turi superini gyvenima Lietuvoje, tai kam tas pavydas? kiekvieno musu kelias , tik musu su musu vargais ir dziaugsmais...
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2023 02 25, 16:53)
Net neabejoju, kad nedalyvauja. O tu lysk į subinę, dar muilo nusipirk, matai, jau ir tyčiotis nustojo biggrin.gif . Dar pagirk ir drauge tapsi  biggrin.gif . Ir svingeriavimas jai tuoj visai neblogu užsiėmimu taps biggrin.gif

Tik labai buki ir pikti zmones neigia ar kimba prie zmogaus vien del to, kad tas kazka kazada parase jiem nepatinkancio. Nors minimaliai mastantis zmogus, ziures i kas parasyta, o ne kas raso ir argumentuos ir tai. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2023 02 25, 16:53)
Tai kas tau draudžia, varyk tiems netyčia prasigėrusiems aptriestų subinių plaut. Nežinau kiek yra situacijų kai ne pats kaltas. Mano viena giminaitė nakvynės namuose dirba socialine darbuotoja, tai žinau kokia ten publika biggrin.gif

O tai kaip tyliai surinksi pinigus? Tapinas Lietuvoj pats pačiausias. Premjeras būtų superinis. Va jei tokie žmonės į Seimą eitų....

unsure.gif neprissisnekek, kaip liaudis sako, nuo tiurmos ir lazdos neatsizegnok....
nei vienas vaikas vaikysteje nesvajoja butu bomzu ar alkoholiku...ne visi sugeba atlaikyti gyvenimo sunkumus...

cia gyvas pvz kai psichologai sako, kad pilka mase i lyderius renkasi tuos, kas daugiausia sneka, o ne ismintingiausius... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 26 vasario 2023 - 13:29
QUOTE(Maja Di @ 2023 02 26, 13:15)
Idomucia, o tau kada nors, prie kokios nors santvarkos buvo gerai? Ar amžinam niurzgėjime užstrigęs?

Prie ko cia santvarka? Atsilike zmones, koks skirtumas kokia bus santvarka
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2023 02 26, 13:18)

Cia tokie kaip tu, tokio proto ishvyke taip elgiasi.

Jei butum kitokia, tai nelabai butu idomu tokie personazhai.
Atsakyti
Toks atvejas pas musu kaimynus LT, ka manot? Gyvena daugiavaike seima, vyras smurtauja, bet ne pries zmona, o vaikus, viena net nuzude girtas, na teismas pripazino, kad del neatsargumo, netycia, tai ten vos kelis metus gavo atsedejo ir toliau kartu gyvena, zmona nesiskiria, niekur neiseina, tipo namas jos, ji ji is seneliu paveldejo, o vyras irgi niekur neisiena, nes ten irgi investavo, dare daug remontu ir t.t. sako parduodam ir dalinames per puse pinigus, nes jau apie 15-20 m jie jau kartu, bet moteris nei per kur. Jis zmonos fiziskai neliecia, nemusa, tik psichologiskai smurtauja, bet issislieja ant vaiku, kurie dar mazesni like namuose, vaiku teises i viska ziuri per pirstus, jis ten kazkoks mafijozas, tai suprantu tarnybos jo prisibijo. Ta moteris dar ir meiluzi susirado, tas is vis nuprotejo ir ant vaiku issilieja. Kaimynai bando padeti, kas vaikus prigaludzia nakciai, kai tas ten blaskosi ar ten ant narkotiku ar alkoholio jau nebeaisku, nu bet ka gali padaryti, kai mama vietoj to, kad kazka darytu del vaiku su meiluziu isvaro keliom dienom... unsure.gif
Atsakyti

o tu  svieto gelbetoja teisuole ,zinai ir nepadedi?

Atsakyti

QUOTE(IDOMUCIA @ 2023 02 26, 12:43)
O kas gyvenime po to su jais derinsis? Tevai negyvens amzhinai.
Derintis, tai padeti integruotis ir ishmokinti pacius derintis.
O jei derinsis tevai, tai po ir bus taip, kad gales veliau tas vaikas paauges uzhsipist su problemomis

gal.ir niekas. Jeigu kalbam apie autistukus, jiems dazniausiai to ir nereikia. Jie „kitaip“ suvokia aplinką.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2023 02 26, 13:14)

Jei yra kokiu bedu santikyje tarp tevu ir vaiku, as visada pirmiausia ir daugiausia atsakomybes skiriu tevam, tai jie yra suauge, kurie ismoko vaiko, kaip su jais bendrauti ir kaip bendrauti su visais likusiais zmonemis.
Papildyta:

O ne policija turetu pedofilais susirupinti?

Čia jeigu kalbam bendrai. Bet autizmo bruožų turintys asmenys „kitaip“ suvokia, girdi aplinką. Jeigu meginsi standartiškai auklėti, tai ivarysi daugiau tokiam vaikui streso....
Tevai turi suprasti savo kitoki vaiką, kas jam geriau, prisitaikyti prie jo pasaulio..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 26 vasario 2023 - 14:20

Gal aspergeris?

Labai panašu.

Atsakyti

gal.ir niekas. Jeigu kalbam apie autistukus, jiems dazniausiai to ir nereikia. Jie „kitaip“ suvokia aplinką.
Papildyta:
Čia jeigu kalbam bendrai. Bet autizmo bruožų turintys asmenys „kitaip“ suvokia, girdi aplinką. Jeigu meginsi standartiškai auklėti, tai ivarysi daugiau tokiam vaikui streso....
Tevai turi suprasti savo kitoki vaiką, kas jam geriau, prisitaikyti prie jo pasaulio..

Ir mokyti vaiką bendrauti

Atsakyti

o tu  svieto gelbetoja teisuole ,zinai ir nepadedi?

Ir kaip tu padėtum? 

Atsakyti