QUOTE(Maja Di @ 2023 02 25, 09:12)
Bet kas gerai, kad tik padėtų išvaryti išgamas iš Ukrainos. Bet negaliu atsižiaugti Lietuva ir jos žmonėmis. Kokia
vieniinga tauta ir jokie marsiečiai, astros ir vėgėlės nesugadino šventės, jie nuskendo kaip lašas jūroj.
vienybe teletabiskai
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2023 02 26, 13:24)
A jau ir as Airėj gyvenu?
Bet tu ir kaimas kryžkelėj
Papildyta:
O tai tu ar gali tuo pasigirti, kuo aš gyriausi?
Bet svarbiausia 4 kambaryje gyvenat, tai irgi svingeriauji pasirodo

ir kam ten ant tu ferrariu istaskai Lietuvoje pinigus
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2023 02 26, 13:24)
O tai tu ar gali tuo pasigirti, kuo aš gyriausi?
ir sako tu jai pavydi

niekaip nepamirsta briliantu, kada cia apie juos diskutavom pries kiek metu ir net batai ir tie uzkliuvo
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2023 02 26, 13:18)
Burba man toks tipažas lietuvio, kuris pusę metę aręs ir gyvenęs keturiese kambary airėj grįžta į Lietuvą savatei, išsinuomoja Ferari ir ištaško visus uždirbtus per pusmetį pinigus, svarbu parodyti, va pasižiūrėkit koks aš šustras
maja maja, seniai niekas negyvena po 4 kambariuose o ir gyveno taip dauguma tik pirmieji emigrantai i koki Lodona isvyke be jokiu pazinciu, kokiais 90+ ir tai tik pirmai pradziai, o tu ten panasu ir uzstrigusi.
Dabar dauguma turi savo namus, verslus, arba gerus darbus, padare karjeras, zinoma yra kas ir degradavo, nusigere ar papuole i kalejimus, visokiu tu likimu, nu nustok jau tu nekesti tu emigrantu r jiem pavydeti, gi sakei turi superini gyvenima Lietuvoje, tai kam tas pavydas? kiekvieno musu kelias , tik musu su musu vargais ir dziaugsmais...
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2023 02 25, 16:53)
Net neabejoju, kad nedalyvauja. O tu lysk į subinę, dar muilo nusipirk, matai, jau ir tyčiotis nustojo

. Dar pagirk ir drauge tapsi

. Ir svingeriavimas jai tuoj visai neblogu užsiėmimu taps
Tik labai buki ir pikti zmones neigia ar kimba prie zmogaus vien del to, kad tas kazka kazada parase jiem nepatinkancio. Nors minimaliai mastantis zmogus, ziures i kas parasyta, o ne kas raso ir argumentuos ir tai.
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2023 02 25, 16:53)
Tai kas tau draudžia, varyk tiems netyčia prasigėrusiems aptriestų subinių plaut. Nežinau kiek yra situacijų kai ne pats kaltas. Mano viena giminaitė nakvynės namuose dirba socialine darbuotoja, tai žinau kokia ten publika
O tai kaip tyliai surinksi pinigus? Tapinas Lietuvoj pats pačiausias. Premjeras būtų superinis. Va jei tokie žmonės į Seimą eitų....

neprissisnekek, kaip liaudis sako, nuo tiurmos ir lazdos neatsizegnok....
nei vienas vaikas vaikysteje nesvajoja butu bomzu ar alkoholiku...ne visi sugeba atlaikyti gyvenimo sunkumus...
cia gyvas pvz kai psichologai sako, kad pilka mase i lyderius renkasi tuos, kas daugiausia sneka, o ne ismintingiausius...