Jam turbūt boba neduoda
Jam iš viso niekas neduota
Jam iš viso niekas neduota
Pažiūrėjau kas jis per paukštis. Mero patarėjas. Mero! Kiek Vilnius pilnas problemų, kiek gėdingai netvarkomų gatvių, parkavimo problemų, apšvietimo problemų, jau nekalbu apie kitas, smulkesnes, o eržilas trolius gaudo. Tai aišku, lengviau gi
Mero patarėjo pareigos viešinti vainikus, kaip apgailėtina, matosi ir miesto tvarka atitinkama...pažiūrėjau ir aš tą video. nu kažkas padėjo tu gėlių prie tanko ,nu padėjo,kai kurių gi seneliai žuvę 2 pasauliniam kare, nu kas čia baisaus, nedraudžia įstatymai gėlių dėt. Nieko nenuskriaudė, nekeikė, nemušo, nebūtų išgarsines šis žmogus nebūtų niekas ir sužinoję.
Gal jus užsislaptines vainikas, jiem marketingas daro
O šiaip to tanko ten išvežimas man kaip patyčia is mūsų senelių, kurie kovojo tame kare ar kitaip nukentėjo, nu kuriu galu taip norisi valdziai vis kiršint žmones, kad lengviau valdyti būtų? Na kam to nuolat reikia skirstymas vis į visokius vainikus, antivakserius, marsistus ir t.t.
Tai palei jų modeli vatnikas gi turi buti needukuotas, žemesnių pajamų, su bambaliu rankoje, antivakseris, maršistas. Kokie dar mersai, čia jaučiu vatnikų karalius palei juos....o, tai vatnikams galima tik su kapeikomis vazineti, kad nebiesintu pavydziu lietuvių? Koks jo reikalas su kokiomis masinomis zmones vazineja? Jam skauda? Gal jis nori, kad visi persimestu ant dviraciu? Tai ne nuo to galo durnius pradeda. Jam turbūt boba neduoda

o, tai vatnikams galima tik su kapeikomis vazineti, kad nebiesintu pavydziu lietuvių? Koks jo reikalas su kokiomis masinomis zmones vazineja? Jam skauda? Gal jis nori, kad visi persimestu ant dviraciu? Tai ne nuo to galo durnius pradeda. Jam turbūt boba neduoda 
</blockquote> Tai palei jų modeli vatnikas gi turi buti needukuotas, žemesnių pajamų, su bambaliu rankoje, antivakseris, maršistas. Kokie dar mersai, čia jaučiu vatnikų karalius palei juos.... Mero patarėjo pareigos viešinti vainikus, kaip apgailėtina, matosi ir miesto tvarka atitinkama...pažiūrėjau ir aš tą video. nu kažkas padėjo tu gėlių prie tanko ,nu padėjo,kai kurių gi seneliai žuvę 2 pasauliniam kare, nu kas čia baisaus, nedraudžia įstatymai gėlių dėt. Nieko nenuskriaudė, nekeikė, nemušo, nebūtų išgarsines šis žmogus nebūtų niekas ir sužinoję.
Gal jus užsislaptines vainikas, jiem marketingas daro
O šiaip to tanko ten išvežimas man kaip patyčia is mūsų senelių, kurie kovojo tame kare ar kitaip nukentėjo, nu kuriu galu taip norisi valdziai vis kiršint žmones, kad lengviau valdyti būtų? Na kam to nuolat reikia skirstymas vis į visokius vainikus, antivakserius, marsistus ir t.t.
Tai čia jis iš šio karo gi. Prie ko buvę????