Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(lutuke123 @ 2023 03 05, 20:21)
Del mero rinkimu, nu issirinkit Majauska Vilniui, vis tiek nieko gero is tu politiku nebus, tai nors grazus veidas smezuos FB  biggrin.gif  vienas ir mazumos graziu politiku biggrin.gif

bet tas jo grožis toks paklaikęs ir šiaip jis toks tiktų manjaku į siaubo filmus vaidinti, kur suvilioja bobeles ir po to kankina biggrin.gif ypač kai antivakserius taip sudoroti norėjo, tai toč toč tinka
Papildyta:
nors viena gera žinia, kiek galima tą melą kęsti ir pastoviai tikrinti tas sudėtis
https://madeinvilniu...gres-nuobaudos/
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 03 05, 16:57)
Kokia paaugliška fantazija biggrin.gif Sėkmės 4u.gif

Burbanciai sudreksta akys...
Tu neturejai laimės susirangyti salia vyro ir sušilti jo glėbyje? Saulele ru mano....vargšele tu mano...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 05 kovo 2023 - 20:48
QUOTE(paštininkė @ 2023 03 05, 22:25)
Na, ką: skaičiuojam balsus? bigsmile.gif

Ar bus čia, kurios/kurie jungiasi prie rinkimų nakties? Maja Di, Montekristra, Amadėja, markovka  ir kitos??? Ar nukeliam viską "rezultatų aptarimui" - pirmadieniui? rolleyes.gif

Man anksti į darbą keltis, bet iki kokios 1 nakties neemiegosiu biggrin.gif . Žiūrėsim reportažus, įdomu man būna per visus rinkimus. Aš tai kumščius laikau, kad mūsų caras pirmam ture nebūtų išrinktas. Taip pat ir už Benkunską su Raskevičium baisiai sergu, lyg vilnietė būčiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 03 05, 20:41)
bet tas jo grožis toks paklaikęs ir šiaip jis toks tiktų manjaku į siaubo filmus vaidinti, kur suvilioja bobeles ir po to kankina biggrin.gif ypač kai antivakserius taip sudoroti norėjo, tai toč toč tinka
Papildyta:
nors viena gera žinia, kiek galima tą melą kęsti ir pastoviai tikrinti tas sudėtis
https://madeinvilniu...gres-nuobaudos/

rimtai taip tau atrodo? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif na nezinau gyvai nemaciau, bet ant nuotrauku visai grazus vyrukas, jau geriau man jo veidas smezuotu FB, nei tu kitu neminetinuju partijos, nu nei vieno ten normalaus, dabar tas kandidatas nu kokio baisumo, paskui dalinsis zmones tai siurpai eis uzmacius netycia biggrin.gif

O gero miestui nu nei vienas nepadarys garantuoju, toliau bus pinigu " isisavinimas" simtmeciu projektai ir t.t. biggrin.gif

na nieko labai naujo, kaip sakoma yra istatymas bus ir apejimas. biggrin.gif Pati ES uzsima tuo zaliuoju smegenu plovimu su visokiais mokesciais ant benzino, elektriniu masinu porpagavimu ir panasiu bulsh*t.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2023 03 05, 20:52)
Man anksti į darbą keltis, bet iki kokios 1 nakties neemiegosiu biggrin.gif . Žiūrėsim reportažus, įdomu man būna per visus rinkimus. Aš tai kumščius laikau, kad mūsų caras pirmam ture nebūtų išrinktas. Taip pat ir už Benkunską su Raskevičium baisiai sergu, lyg vilnietė būčiau biggrin.gif

Gerai, tada ryt susirašom. Aš irgi už Benkunską kumščius spaudžiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2023 03 05, 20:52)

nu va ka ir sakau ka zmones nori matyti blink.gif Nu Raskevicius nieko dar toks simpatiskas gana vyrukas, nu bet tas Benkunskas, bln kas per pavarde net, kazkoks Brazausko anukas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2023 03 05, 20:57)
nu va ka ir sakau ka zmones nori matyti  blink.gif Nu Raskevicius nieko dar toks simpatiskas gana vyrukas, nu bet tas Benkunskas, bln kas per pavarde net, kazkoks Brazausko anukas  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

na jei apie pavardes, tai ram raškažis šikinę tada drasko, labai tinka biggrin.gif
nustebinai, negi tu už iškrypėlius?
Atsakyti
Pats geriausias Lietuvos miestas - Širvintos wub.gif Sveikinimai pačiai geriausiai ir gražiausiai merei 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 03 05, 21:44)
na jei apie pavardes, tai ram raškažis šikinę tada drasko, labai tinka biggrin.gif
nustebinai, negi tu už iškrypėlius?

Na kokia cia prasme uz ar pries? Man asmeniskai zmoniu lovos reikalai nerupi. As pries LGBT, ju kirsinima zmoniu ir vaiku tvirkinima, niekad nebuvau pries pacius homoseksualus.
Bet cia objektyviai, jis kaip vyras gana simpatiskas, tikrai grazesnis uz ta kita, jau pamirsau pavarde biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2023 03 05, 22:07)
Pats geriausias Lietuvos miestas - Širvintos wub.gif Sveikinimai pačiai geriausiai ir gražiausiai merei 4u.gif

Pinksuviene? jo kiek maciau ji gana uz savo miesteli ir pries daug seimo ir vyriausybes nesamones. Ir tikrai grazi moteris, irgi isimtis is moteru politikiu rato biggrin.gif

ji vel bolotiruojasi? tikiuosi isrinks ja zmones.

musu miestelyje buvo gana neblogas siaip meras, mama sake tikisi kad ji vel isrinks, daug geru permainu miesteliui atnese.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 05 kovo 2023 - 22:16
QUOTE(lutuke123 @ 2023 03 05, 22:13)
Pinksuviene? jo kiek maciau ji gana uz savo miesteli ir pries daug seimo ir vyriausybes nesamones. Ir tikrai grazi moteris, irgi isimtis is moteru politikiu rato  biggrin.gif

ji vel bolotiruojasi? tikiuosi isrinks ja zmones.

musu miestelyje buvo gana neblogas siaip meras, mama sake tikisi kad ji vel isrinks, daug geru permainu miesteliui atnese.

80 proc. žmonių už ją, va taip turi būti merai renkami, o ne ten 51 proc. iš kažkelinto ten turo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 03 05, 22:17)
80 proc. žmonių už ją, va taip turi būti merai renkami, o ne ten 51 proc. iš kažkelinto ten turo biggrin.gif

as irgi taip manau, kad turi buti zymi dauguma, o ne tik menama dauguma, kaip koncervai ilindo i dauguma realiai surinke mazuma.

kas ziuri dangu matot Jupiteri ir Venera, bent pas mus dangus be debesu labai graziai sianakt matosi.
Atsakyti
Lutuke, pažiūrėk fotkes, kas darosi, kokie eina į valdžią. Koks šlykštus tas Bertulis. Kaip taip galima elgtis? Ar mes jį visi mylim, ar jis mums visus patrauklus, kad taip žiotis? Jis save gal su visų mylima roko žvaigžde sumaišė?
https://www.15min.lt...ai-56-2018172#_
Atsakyti