Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Montekrista.back @ 2023 03 06, 09:47)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="73051751" data-time="1678041806"><div><p>Burbanciai sudreksta akys...
Tu neturejai laimės susirangyti salia vyro ir sušilti jo glėbyje? Saulele ru mano....vargšele tu mano...</p></div></blockquote><p>bandau įsivaizduot, kaip tokia bačka kaip tu "susirango". Nesigauna net įsivaizduot biggrin.gif</p>

Kad tavo psichinis stovis gliučina vaizduotę, tai mes viai senai žinome biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2023 03 06, 10:25)
Tu maciuss pasauli? Su turistinemis kelionemis?
Neejuokink...

Jei kokia vishta nuvezhti i Niujorka ar i Londona, tai ji netaps pasaulio zhinove.

Skiriasi zhmones Vokietijoje sakysim ir UK...  UK beveik nesidomi politika, tai neturi ir nuomones, na senesne karta tai turi nuoskaudu priesh vokiecius, anie galvoja apie ketvirtaji reisha, na rusai puola analogas, per Brexit vare ishsijuose... nu vokieciai tiesiog negali buti normaalus jie kazhka rezga nori uzhimti Anglija ir pavergti anglus
Prancuzai... ishdavikai , neivertine UK gerumo ir pagalbos vis prie vokieciu trinasii ir jiems laizho..
O Rusija tai toli ir neidomi

biggrin.gif biggrin.gif marazmas šiandien valdo?
Atsakyti

Va čia sutinku su tavim. Vilniečiai grožio nesupranta, išsirinks Brazausko anūką ir bus jo verti. Matai man nei debatų nereikia klausytis, jaučiu žmones. 

Bet keista, kas tu taip rašai, čia gi tavo bendravimo stilius, kodėl nepatinka, kai kiti taip bendrauja?

https://www.15min.lt...cius-56-1955274

Vilniaus rajono socdemas man gražus visai :) ir turi teorinių šansų

Atsakyti

Tai va, labai įtemptas bus antras turas, Benkunską rems Raskevičiaus rinkėjai, o Zuoką Majausko ir tamoševskininkai. Gali būti graudu.

Viskas bus ok, bet reik eit balsuot.

Blogiau už Zuoką tik Tomoševskis ir Gražulis 😂

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2023 03 06, 11:28)
Ir meras būtų geras jis, bet...jis gėjus, o žmonėms per tai kolkas neperlipt.</p>

kodel manai, kad butu geras meras?
Man nesvarbu orientacija, bet kazkokiu jo ukiskumo, verslumo petsaku bent as nezinau, ar ka praleidau?
Manau i merus geriausiai tinka ukiskas zmogus, kuris moka tvarkytis gerai, turi kazkokio verslo patirties, ar projektu realaus igyvendinimo, norintis gero savo miestui realiai, netatitruke snuo realybes ir paprastu zmoniu poreikiu.
Kodel Matijosaiti pamego kaunieciai ar kitus merus mazesniuose miestuose, nes mato, kad kazka tvarko bent mieste, kazka keicia i gera, kas svarbu eiliniam, o ne vien kazkokios tuscios akcijos.
Raskevicium nesidomejau labai, bet man jis toks labiau patarska snekutis, nei darbininkas. Butu ir toliau kaip prie Simasiaus suoliuku dazymai spalvotai ir panasios nesmaones speju.

O zmonem manau daugumai irgi visai nesvarbu ta orientacija, ziurek kiek metu balsavo uz Roka Zilinksa, ir nesutrukde jam tas jo gejiskumas. Manau tas homoseksulaumas daznai kaip priedanga, tipo nesamones darau, zmones nepasitiki, be ne del to, kad nesamones darau, o del to kad as gejus.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2023 03 06, 12:02)
klausykit mums nuotykiai su Lietuva nesibaigia, nors beveik 10 m ten negyvenam, namas tuscias, parejo mums saskaita is ignicio 400e uz elektra??? kaip tai gali buti  blink.gif mes jokiu sutarciu su jokiu igniciu neturejom, mokejom seniau elektros tinklam, kai gyvenom aisku, musu skaiciukas is vis namo viduje, ten niekas negyvena, kaip is kur tokios saskaitos???as vel apsalusi nu su Lietuva pastobiai kazkokios nesamones, mokam uz siuksles vaiduokliu kazkokiu dabar pasirodo jie ir elektra mum prisuka  biggrin.gif  biggrin.gif jau juokas per asaras rimtai.

As tau dar kqi ka apie igniti ir vyriausybes aferas galiu papasakoti. Mano elektros tiekejas buvo pakeistas I ta aferistini vyriausybes Perlą be mano sutikimo ir be mano parašo.. zmogu, kuris gyveno mano bute, parduotuveje ikalbejo pakeisti elektros provaiderį. Parduotuveje! Cia kai I Perla pervedinejo. Be mano .. savininkės...žinios elektros tiekejas is Ignicio tapo vyriausybes aferistu Perlas. Be mano žinios biggrin.gif Ir Ignitis, ir Perlas yra aferistu kompanijos.

Tu isivaizduoji? Lietuvoje savininkas neturi jokiu teisiu. Ir ka dabar I teisma paduoti? Ignitį, Perlą ar vyriausybę, ar visus tuos aferiugas kartu?

Lietuva - stebuklu krastas...nu jeibogu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 06 kovo 2023 - 11:48
QUOTE(Amadėja* @ 2023 03 06, 11:35)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="lutuke123" data-cid="73051837" data-time="1678088694"><div><p>Va čia sutinku su tavim. Vilniečiai grožio nesupranta, išsirinks Brazausko anūką ir bus jo verti. Matai man nei debatų nereikia klausytis, jaučiu žmones. </p><p>Bet keista, kas tu taip rašai, čia gi tavo bendravimo stilius, kodėl nepatinka, kai kiti taip bendrauja?</p></div></blockquote><p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.15min.lt/m/id/aktualu/lietuva/lsdp-kandidatas-vilniaus-rajono-mero-rinkimuose-robertas-duchnevicius-56-1955274'>https://www.15min.lt/m/id/aktualu/lietuva/lsdp-kandidatas-vilniaus-rajono-mero-rinkimuose-robertas-duchnevicius-56-1955274</a></p><p></p><p>Vilniaus rajono socdemas man gražus visai smile.gif ir turi teorinių šansų</p>

labai padlyzuniška išraiška biggrin.gif
Atsakyti

nu ne
aš kaip tik gana kritiškai žiūriu į žmones, kurie turi šunis, nes dar klausimas ar jie jiems turi galimybes
kai visokie durniukai klausinėja: kiek laiko jūs paliekate saviškius vienus? ar galiu pirkti šuniuką, jei daug dirbu, kiek laiko jis iškentės neišvestas? man tai baisu. Patys lai sėdi vieni uždaryti kur ir miega visą dieną jau naktį miegoję be tualeto, be nieko, lai kenčia. Šiuo atžvilgiu šuo nieko nesiskiria nu žmogaus. Jis mielai eitų wc reikalų kada tik užsimano ir mielai nemiegotų, o pažintų pasaulį, visur vaikščiotų, uostinėtų, gamtoje būtų
Kuris čia STT tampomas ir teistas? Malinauskas? Dėl šito tai pritariu ir nesuprantu kaip jį vėl išrinko durneliai. Su tuo savo tilteliu ant upės ar ežerėlio atvirai tyčiojosi iš žmonių

Nes patinka kaip tvarko miestą.

Atsakyti

klausykit mums nuotykiai su Lietuva nesibaigia, nors beveik 10 m ten negyvenam, namas tuscias, parejo mums saskaita is ignicio 400e uz elektra??? kaip tai gali buti blink.gifmes jokiu sutarciu su jokiu igniciu neturejom, mokejom seniau elektros tinklam, kai gyvenom aisku, musu skaiciukas is vis namo viduje, ten niekas negyvena, kaip is kur tokios saskaitos???as vel apsalusi nu su Lietuva pastobiai kazkokios nesamones, mokam uz siuksles vaiduokliu kazkokiu dabar pasirodo jie ir elektra mum prisuka biggrin.gifbiggrin.gifjau juokas per asaras rimtai.
Oj su Igničiu daug kam tokie cirkai ir gyvenant.

Žinau, kad negyvenant, nenaudojant reik jiems raštus  rašyt, reik deklaruot nulius, kitaip jie priskaičiuoja kažką.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 06 kovo 2023 - 11:48
QUOTE(Amadėja* @ 2023 03 06, 11:35)
Vilniaus rajono socdemas man gražus visai smile.gif ir turi teorinių šansų</p>

neblogas visai, bet ne, kazkas us juo ne taip, gal biski per jaunas, arba taip jaunai atrodo, kazkoks hytrumas is jo jauciasi, nezinau sunku apibrezti.
Kaip suprantu jis jau nei teorines galimybes neturi? ju isejo i finala jau 2.
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2023 03 06, 11:46)
Oj su Igničiu daug kam tokie cirkai ir gyvenant.
<p> </p>
<p>Žinau, kad negyvenant, nenaudojant reik jiems raštus  rašyt, reik deklaruot nulius, kitaip jie priskaičiuoja kažką.</p>

bet kaip mes pas juos is vis atsidurem, mes gi su jais jokiu sutarciu nedarem. biggrin.gif biggrin.gif cirkas.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2023 03 06, 11:42)
labai padlyzuniška išraiška biggrin.gif

va va ir tu kazka jauti ar ne kazkas ne taip su tuo jaunuoliu, kazkas atmusa.
Atsakyti

Žemaitaitis...... OMG
Dar Gražulį pacituok, tiks į kompaniją biggrin.gif

Per plauką nepraėjo tas 😂

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2023 03 06, 12:46)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="lutuke123" data-cid="73051881" data-time="1678093348"> klausykit mums nuotykiai su Lietuva nesibaigia, nors beveik 10 m ten negyvenam, namas tuscias, parejo mums saskaita is ignicio 400e uz elektra??? kaip tai gali buti vartotojo įkelta nuotraukames jokiu sutarciu su jokiu igniciu neturejom, mokejom seniau elektros tinklam, kai gyvenom aisku, musu skaiciukas is vis namo viduje, ten niekas negyvena, kaip is kur tokios saskaitos???as vel apsalusi nu su Lietuva pastobiai kazkokios nesamones, mokam uz siuksles vaiduokliu kazkokiu dabar pasirodo jie ir elektra mum prisuka vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotraukajau juokas per asaras rimtai.</blockquote> Oj su Igničiu daug kam tokie cirkai ir gyvenant.
<p> </p>
<p>Žinau, kad negyvenant, nenaudojant reik jiems raštus  rašyt, reik deklaruot nulius, kitaip jie priskaičiuoja kažką.</p>

Mano draugei, gyvenanciai Anglijoje ir turinciai zemes ploteli Lietuvoje, teko skambintis, qiskintis, koliotis, nes is kazkurtai Ingitis priskaiciavo keleta simtu uz elektra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 06 kovo 2023 - 11:51
QUOTE(Amadėja* @ 2023 03 06, 11:37)
Viskas bus ok, bet reik eit balsuot.Blogiau už Zuoką tik Tomoševskis ir Gražulis 😂</p>

nu su Grazuliu viskas aisku, jam bele papyzdelinti, bet kodel manai Tamosevskis blogai butu? Manai nesirupintu Vilniumi, ar aferas darytu?

Manau ta logika lietuviu blogiau tai jau nebus nei tas, balsuosiu uz mazesni blogi, nuolat pridaro nuostuoliu, geriau manau is vis nebalsuoti, jeji nera uz ka, nei uz mazesni blogi. As ir maniau Nauseda mazesnis blogis, nei Simonyte pasirodo ne, tas pats s kitoj saujoj.
Atsakyti